Je mi jedno, s kým budeme hrát ve finále, řekl Hrubý

24.04.2019, 22:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Slavia - Baník 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

vi nekdo jak je to s poradanim finale kde se bude hrat?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Slyšel jsem něco o Hradeckým stadionu

Reagovat
krisa

já o pardubickém

Reagovat
ratusek

Předpokládám že Brno, možná Olomouc? Alw tam to má Slavia dál

Reagovat
TheMally11

dal bych to na Toaletnou, ať je sranda

Reagovat
Shevchenko

Upřímně, já klidně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Narodni stadion ciganu v Usti nad Labem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem radši, že je to Slavia, ano, jejich výkony jsou drtivou většinu sezóny o třídu jinde než od kohokoliv v lize, přeji jim titul, ale na druhou stranu, mají jednou za čas výkyv, kdy jsou porazitelní, využili jsme toho v září, taky jsou to jen lidi...

Samozřejmě srovnávat kvalitu obou týmů je trochu úsměvné, ten rozdíl je obrovsky ve prospěch Slavie na všech postech, i když od nás Jánoš nebo Stronati nabrali v posledních týdnech až reprezentační formu, pořád jsou konkurenti Souček či Ngadeu o třídu jinde. Ale v náročnosti hry, v soubojích se jim dokážeme určitě vyrovnat, když budou třeba slavit víkend před pohárovým finále definitivu titulu, tak nevěřím, že by jejich motivace byla na top levelu, hlavní cíl by splnili...Kdyby se o titulu mělo rozhodovat až v posledním kole, tak věřím, že by nenasadili proti nám úplně top sestavu, určitě by neriskovali ztrátu titulu, zvlášť, když poslední zápas mají se Spartou...

Ano, s tou Spartou, která vypadá opět směšně, jak na konci podzimu, ale taky je to tým, který má jedno velké eso v rukávu a tím je Dočkal, jestli měli komentátoři z O2 dobré informace, tak by měl nastoupit už v prvním kole nadstavby...Vím, jak s ním zahrál proti Plzni Kanga, jak to šlo křídelním hráčům...Ne, ne, Sparta by byla pro Baník minimálně stejně těžkým soupeřem, jako Slavia, když to dobře vyjde, tak i mnohem těžším...Ano, uvědomuju si, že píšu o týmu, který má v kádru Zahustela, Frýdka nebo Štetinu...

Reagovat
REPLIKATOR

Je jedno, s kým prohrajete

Reagovat
Kepy_FCB

Páník kde jsou jeho kritici ???

Reagovat
smazaný uživatel

Tady , on má své chyby, ale i přes menší krize dokáže vždy tým vzchopit, ale ještě není vyhráno, předkolo ještě nemáme...

Jestli ho ale uděláme, tak by jeho odvolání byla asi hloupost, to je mi jasné...Pořád z toho ale nemám úplně nejlepší pocit směrem do dalších let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, musím jako jeho kritik taky přiznat, že mě umlčel a překvapil tím, jak mužstvo dokázal zase semknout a nastavit taktiku, všechna čest.

Jinak samozřejmě souhlasím s tím tvým celým zbytkem, cos napsal, podepisuji

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
lichna.

Souhlas, dlouhodobé řešení to není, ale pokud vykope Evropu a zbytek sezony se odehraje v nějakém slušném tempu, tak by to fakt byla škoda ho pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, hlavně ze současné situace, tzn. TOP 6 a finalista poháru, k tomu dlouhodobá pozitivní a mohutná podpora fanoušků, do vyhnanství průměrně 10 k fanoušků, přesně na toto by snad už mohl slyšet nějaký generální partner, ať to Brabec furt netahá sám.

Během dvou let přišel až brutální progres, tak kurva už by to chtělo toho hlavního sponzora

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo? Pořád myslím na Werk, ti mají prachů dost, nevěřím, že by je třeba 50 miliónů ročně zabilo Jasně, ať podporují i Oceláře, ale podporovat fotbal je v globálním měřítku prostě víc, hlavně tedy v evropském měřítku, ...Asi jsem ale mimo. Pak Hyundai, šli by do toho? ArcelorMittal? Podpora přímo od Mittala z Indie? Nebo aspoň od pobočky v Lucembursku? Kdo ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím kdo, to budeš vědět lépe ty, když si z kraje

Jako ti menší partneři jsou fajn, ale stejně Brabec stále doplací celkem dost ze svého. Kdyby našel někoho, kdo by vzal alespoň 40%, on by měl 50%, zbylých 10% by vzali menší partneři, tak by to byla paráda.

Vím, že zkoušel Veolii z Ka, ale očividně u francouzů nepochodil, nicméně, tahle euforie na všech stranách, to je již škoda nevyužít na to sehnat silného, strategického partnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že mě napadají jen ti tři a Opavia nebo Kofola možná, to by bylo pikantní, protože Opava a Krnov Z Valašska mě nenapadá vůbec nikdo, tam je to úplně zabité...

Samozřejmě ale věřím, že někdo do Baníku vstoupí, byla by to opravdová škoda nevyužít téhle euforie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele