Jaroš chce ukázat, že ho zranění nepoznamenalo a na Liverpool má

14.08.2020, 17:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
Beči

Prospěla by mu možná spíš hostovačka v nižších ligách, než třiadvacítka. Ale každopádně já doufám, že si za nás někdy v budoucnu zahraje, talent bezpochyby má.

Reagovat
Melda

Tak asi by šel ale teď po tom zranění si asi nikdo nelajsne na něj spoléhat.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
smazaný uživatel

:Ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
papanegra

Přijde mi, že tohle je jedna z nejsložitějších cest pro gólmany. Klub jako LFC vždy investuje velké peníze do nějakého hotového brankáře.

Talentovaný gólman jako Jaroš, by měl nabírat co nejrychleji zápasovou praxi z profi zápasů, ideálně i z evropských soutěží, než doufat, že snad za 2 roky bude dvojka..

Někdy méně je více => Stát se mladou hvězdou v horších soutěží a udělat mezi krok (jako Čech), něž přestoupit rovnou do velkoklubu.

Hráči do pole to mají v tomhle o něco jednodušší, jelikož pak mohou naskakovat z lavičky a sbírat minutky..

Reagovat
Kiwi-21

To sice ano a v hodně věcech souhlasím ale trénuje z Áčkem a jak sám popsal trénovat proti hráčům z takovou velkou škálou zakončení a v kvalitě jejich provedení mu taky hodně dá,byl v podstatě sezónu out a nikdo alespoň z League one si ho jako jedničku po tomhle nevezme, ukázka Deana Hendersona je taková že jse jde probojovat i v daném velkoklubu (očekávám že nejpozději přespříští sezónu jedničku MU když bude mít stabilní výkony)

Ono je otázka kdo by mu právě tu šanci v horších soutěžích dál když tak dlouho chyběl,ono i v naší Lize je Trmal anomálie že chytá ligu ve svém věku a zrovna u gólmanů se sází na zkušenosti více než na jiných postech a věřím tomu že 1 sezóna v U23 mu stále neuškodí a příští sezonu může hostovat v League one a být jedničkou ale teď by zbytečně seděl

Reagovat
repkajebuh

Trmal je ze Slovacka. Tam o fotbale přemýšlí jinak. Nebojí se nasazovat mladé hráče. Jedou si svoji výchovu. Všude jinak máš pravdu. U gólmanů je to posunuty tak o pět let oproti hráčům v poli. Kdyby byl Hložek golman, pořad chytá třetí ligu i s tím talentem

Reagovat
Kiwi-21

Jj i když Slovácko nasazuje mladé tak přesto nastupoval 2 sezóny a to je u těch gólmanů extrém i u Slovácka.

Jinak souhlasím

Reagovat
r.mrazik

Ukázka Deana je taková, že hlavně musí někde chytat a ne jen trénovat

Reagovat
Kiwi-21

To ano jenže byl taky ve 2, Jaroš by už asi hostoval v té ligue one kdyby téměř celou loňskou sezónu nechyběl, takže buď půjde po podzimu a nebo další sezónu

Je důležité že trénuje i z Áčkem když už zůstává a posílat ho někde na sílu aby seděl na střídačce taky nemá cenu

Reagovat
r.mrazik

Jasný...klidně ať chytá ve druhé, třetí lize...jen trénování je k hovnu...a to se týká všech mladých hráčů

Reagovat
Kiwi-21

To souhlasím ale jak jsem psal výše mladí gólmani v jeho věku moc příležitosti nedostávají a v championship by mu ji nikdo nedal určitě

Reagovat
r.mrazik

Opravdu těžko říct...asi by záleželo na jeho kvalitách

Reagovat
Kiwi-21

Tak je třeba brát i ty zkušenosti a také že vloni byl zraněný ono i Angličtí mladí gólmani moc nechytaji v championship

Reagovat
r.mrazik

Jj. To zranění mu nepomohlo

Je fakt, že chytat může vždy jen jeden (myšlenka!! )

Reagovat
repkajebuh

Gulasci je asi ideální příklad.. jestli chápeme

Reagovat
Miguel19

Lol, takže ze stoperů chceme prodat jenom Zoumu. A na LB jenom Chilwell

Reagovat
Miguel19

Samuel Martin, reportér zaměřený na Leicester: "Bylo mi řečeno, že Ben Chilwell si dnes v tréninkovém centru Leicesteru sbalil věci a v příštích několika dnech by měl podstoupit zdravotní prohlídku v Chelsea."

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
RKBoy

tak najprv voláte po tom aby vedenie kupovalo hráčov ktorých chce tréner a sedia do herného štýlu, ale akonáhle to nie je hráč úplne podla vašich predstáv, tak len nariekate.

Reagovat
Whitemedia

Ten Zouma mě rozsekal.. Rudigera si cení hrozně vysoko, u Christensena nechtějí opakovat situaci s De Bruynem.. co to je za voloviny?

Reagovat
RKBoy

každý z tých stopérov má svoje prednosti a každý z nich mal v tejto sezone momenty kde mal celkom slušnú fazonu a následne ju vystriedala katastrofa.

Vedenie k tomuto pristupuje teda z pohladu finančného a perspektívneho.

Zouma je najžiadanejší a najreálnejší na predaj za dobrú cenu nikdy nevynikal futbalovo má tendeniu striedat božské momenty s chybami ako z prípravky, Rudigerova cenovka je vysoko vzhladom na to čo sme zanho zaplatili a určite mal prsty v prestupe Wernera a potencionálne Havertza ,takže v klube má po tomto pevnú pozíciu ,Christensen je najfutbalovejší a má potenciál vrátit sa spat do starej formy pokial bude hrat pri kvalitnom fyzickom stopérovi s líderskými atribútmi (Rice,Dunk).

každý z ncih má v sebe velkú kvalitu, ale ako mix vobec nefungujú ,lebo nikto z nich nie je líder na ktorého sa ten druhý može obrátit a spolahnút , ani z jedného nevyžaruje tá aura toho top stopéra, ale každý z nich može pri takom stopérovi herne výrast a dostat sa na vyššiu úroven.

to ako to dopadne už ale ukáže čas, mne osobne je už jedno kto z tej trojky odíde, každý z nich mi v tejto sezone spravil dostatok nervov.

Reagovat
Whitemedia

Mně ne.

Reagovat
icemike

Není důvod, zas tolik jich není.

Reagovat
RadekVonCZE

Měl by jít co nejrychleji na hostování, pokud mu to bude umožněno. Bylo by dobré napodobit Deana Hendersona.

Reagovat
avicii

Otázočka.. Vieme kedy bude známe rozlosovanie PL na ďalšiu sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dle oficialnich stranek nejpozdeji 21.8.

Reagovat
avicii

Reagovat
vrabejka

Bud trpelivej makej a dočkáš se

Reagovat
stiflerovamama

If Philippe Coutinho wins the Champions League with Bayern Munich this season, Barcelona will have to pay Liverpool another €5m in add-ons due to the clauses being player-specific bonuses and not club-specific.

Reagovat
vladis271

toto bol edwardsov master strike. Tento deal. Ten čo vyjednával za barcu by mal dostať padáka.

Reagovat
smazaný uživatel

FPL online, letošní sezona bude hodně zajímavá. Auba středopolař? Wtf?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
tweek

Skoda Svena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
SunFells

Ale piču

Reagovat
wesleyborland

Naopak, tohle je dobrá zpráva

Reagovat
Infernoqt

Abych pravdu řekl, čekal jsem, že budete na přestupovém trhu aktivnější :D Ale letos mám vůbec po dlouhé době před sezonou pocit, že i kdyby nikdo nepřišel (což se nestane), tak tu top čtyřku dáme. Ten Bruno to neskutečně nakopl.

Reagovat
Infernoqt

budeme*

Reagovat
Swarley

Sere pes na nějakou top čtyřku, posily a titul...

Reagovat
Infernoqt

Nevím, mně k tomu titulu furt chybí nějaký faktor X, něco rozdílového. A nezařídil by to ani Sancho, z jehož jména jenom těží bulvár. Takovej Fabrizio Romano jen díky zmínkám o něm získal 300 tisíc nových sledujících na Twitteru. Dokud Sancho nepodá žádost o přestup, není možné, aby přišel. A on tu žádost nepodá.

My máme dar ty přestupy natahovat, ale jako fakt fest. Doposud to však vypadá, že krom Sancha nemáme zájem o nikoho jiného. Ale abych se vrátil k svému prvnímu komentáři, letos by mě to neštvalo jako v případě poslední sezony Mourinha, kdy prakticky přišel jen Fred. Teď tak brutálně posílit nemusíme, abychom se do top čtyřky dostali.

Reagovat
Mato178178

Celkom sranda lebo každé leto nás spájajú s minimálne 50 hráčmi

Reagovat
J0EL

uz to zacina.

Reagovat
Swarley

To nikdy nekončí

Reagovat
J0EL

Konci, obvykle po prvej polovici sezony

Reagovat
Swarley

No u vás to víme už před sezónou, možná i pár dopředu

Reagovat
J0EL

Tak u vas poslednych 7 rokov potom este skor.

Reagovat
Swarley

nějak máš v těch počtech tradičně bordel

Reagovat
J0EL

Ani nie, skor ty si zase mimo. Za toto obdobie ste skoncili pred nami len dvakrat, takze ano vacsinou to odpiskate este skor ako my.

Reagovat
Kowe

wow

Reagovat
Swarley

Tak můžeme vzít období od vašeho posledního titulu, já se nebavil o posledních sedmi letech... Ty už máš Counteruv syndrom a staráš se víc o jiné?

Reagovat
Horcmen

Souček v DVTV

Reagovat
Swarley

Auba ve fantě jako záložník?

Jako pochopím, že Martiala přehodili do útoku a Rashforda naopak... Ale ten Auba docela úlet... A jinak asi nepamatuji ročník, kdy byl nejdražší útočník za 10,5...

Reagovat
avicii

Tak Thiago ma už dohodnuté podmienky zmluvy u nás, zostáva vraj len dohoda medzi nami a Bayernom

Reagovat
mr.Silver

#Arsenal are in talks for #GabrielMagalhaes: #Lille have an agreement with #Napoli (they are interested in him, if #Koulibaly leaves), but the bid of #Gunners (€25M + €3M as add-ons) is higher than Napoli (€22M + 3). #transfers #AFC #LOSC

Reagovat
Mato178178

Ponuka araenalu je 22M +1 euro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele