Janošek nejlepším hráčem února, mezi trenéry dostal ocenění Priske

07.03.2023, 16:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Martin9719

Janošek a Hlavatý - hráči které Bílek v podstatě odstřelil a teď řešíme kdo za Kalvacha a jedinou (tyoplogickou) náhradou je Modou. Hlavatý už mohl hlavně dávno hrát místo často stagnujícího Buchy. Druhá věc je jak by náš střed zálohy vlastně vypadal kdyby nebyl ani ten Bucha, což se možná taky dost podceňuje, protože nebyl zraněn snad nikdy co pamatuji.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Sosi

Reagovat
oli9

Janošek ten se probudil a ty jeho goly a střely z té střední vzdálenosti jsou mazec..Věří si přál bych mu přestup někam ven

Reagovat
letitfly

Jenže ze Zbrojovky se moc daleko ven dívat nemůže a z český TOP 3 si myslim o něj nikdo zájem mít nebude

Reagovat
$dolar$

Ale on je v Pardubicich.

Reagovat
Seydou Doumbia

co je to samý...ale polsko by vyjít mohlo ne?

Reagovat
letitfly

Jsem debil ale rozumíme si ne?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Salfovic

Janošek je pro mě naprostá záhada. V Plzni dokázal slušně zastoupit Kalvacha (jak by se jim teď hodil) aby ho hned potom poslali do Baníku. Tam se ho hned taky zbavili.

Reagovat
Martin9719

Bílek má jednoznačně pochvalu kolik kostlivců po minulých trenérech dokázal z toho týmu vykopat ven, ale zrovna srdce současný Pardubický zálohy to byl těžkej omyl. On sice počítal s Qosem, ale to nedopadlo, stejně měl ale pořád čas ho nahradit což neudělal a k tomu nedokázal z celkem kreativního Čermáka (kterej byť spíš hraje mezi liniemi než aby tvořil) udělat nějakej progres. A zrovna z postu CM kde byl u nás uplně nepoužitelnej tak v Bohemce může normálně hrát. Divný.

Reagovat
ratusek

protože byli ve vedení dementi a Janoška nesmyslně odstavili. Jeho ztrátu vnímám jako největší zločin, podobně jako když jsme se zbavili Jánoše. Ted by se nám hodil neskutečně. ale ne, my radši nechali hrát jiné

Reagovat
Blasphemer

To je záhada pro nás všechny.

Reagovat
oli9

Mně ve Slovácku se tenkrát líbil a to mu bylo 19..20

Reagovat
ratusek

Jak by se nám ted hodil. Vytrhl by ten trn z paty a zalepil přesně to, co nám chybí nejvíc. ale vedení nebyl dost dobrej

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele