Jablonecký Rada: Musíme být trpěliví a nepodcenit žádnou situaci

01.08.2019, 09:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (61)

Přidat komentář
Y.N.W.A

řekl to hezky, teď to jen naplnit ...ideálně dát na 1:0 v 89. minutě, aby už Jerevan nestih vyrovnat...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ideálně je smáznout 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

To by neměl být problém Stando, Slovan Bratislava je před dvěma sezónami smáznul venku 1:4 a doma 5:0. Sám si nedávno napsal, že pohárové účinkování zástupců slovenské ligy je humorné, tak to snad bude taková sranda a fotbalová exhibice i dnes v Jablonci

Reagovat
Kiwi-21

Za 2 roky se taky toho hodně změnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajšok bohužiaľ ukázal, že máš pravdu... ligy, ktoré sme kedysi považovali za slabučké a vyradenie ich pohárových zástupcov bolo povinnou jazdou pomaly napredujú a pomaly s nimi treba začať počítať. Netvrdím, že je to úplne prípad Arménska, ale napríklad taká bieloruská, kazašská či azerbajdžanská liga išli v posledných rokoch určite hore a kluby z týchto krajín začínajú byť v pohároch vážnou prekážkou.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole jestli je neporazí aspoň o 3 góly, tak to bude velká ostuda.

Reagovat
Pony Slaystation

plichta a konec

Reagovat
insane

Jablonci verim, treba brat v potaz, ze tentokrat bude dlouhou cestu vazit armenskej tym. A az se po uvodnim hvizdu rozezni elektrizujici zvuk bajne rehtacky, hraci Pjuniku budou stat jak opareni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zostal oparený zo slova "řehtačka", málokedy sa mi totiž stane, že by som nepoznal nejaké české slovo. Keď som to však hodil do googla pochopil som...

Reagovat
Y.N.W.A

vyhodilo to obrázky jabloneckýho stadionu?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Csaplárova past

Až dneska sem to viděl, ale Rada

https://www.youtube.com/watch?v=8mHw3sDaBk4&t=

Reagovat
insane

Jo, ty budes urcite jeden z tech, co maj radi jistou sortu politiku, co se tzv. "neboji nazvat vevi pravymi jmeny" a buranstvi vidi jako potrebnou nekorektnost.

Jestli je neco v neporadku, tak v Radove pripade hlavne fakt, ze se i jako zkusenej trener nedokaze kontrolovat a rozcili se do bela kvuli pokrikum na stadionu, kam prislo (dle jeho slov) jen 2 tisice lidi. To bych chtel videt, co by delal v pripade, ze by tam bylo lidi vic. Vbehnul by na tribunu jak Hulk a trhal by lidem hlavy?

Madl to rekl spravne. Na negativni atmosferu (o ty nikdo nepochybuje) nadava clovek, kterej svym neurotismem, aroganci a despocii stavi skvelej zaklad pro to, aby se v tomhle prostredi tahle mentalita udrzela i nadale.

Reagovat
Csaplárova past

Asi takhle - soudit kvůli jednomu komentáři mě, nebo snad moje politické přesvědčení je asi takový nesmysl, jako kdybych já hodnotil tebe podle toho, že fandíš Spartě. Ve světě fotbalu se rozčílili mnohem věhlasnější trenéři a mnohem horším způsobem. Ve Spartě to trenéři nestihnou, zpravidla vyletí ještě v době, kdy si ještě ani nestačili zařídit v Praze bydlení ...

Reagovat
insane

No myslim, ze se da rozcilit i s vetsi noblesou. Rada je ukazkovej buran, takovej prototyp typka, kteryho potkas ve ctvrty cenovce a on ti v natelniku bude mudrovat o vsem, od fotbalu pres politiku az k tomu, jak je dneska vysocina hnusna, ze driv ji takhle nesidili. A samozrejme vsude byl a vschno videl. Rada toho diky fotbalu vskutku nacestoval dost, presto si s gracii udrzuje auru arogantniho rozumbrady, kterej by na vsechny jenom sproste kricel

Reagovat
Han střelil první

Tak fakt, že je Rada docela primitivní, je snad již veřejně známý, ale zrovna v této problematice s ním souhlasím. Nesouhlasím s formou, jakou to podal, ale s názorem ano. Lidem chybí úcta k odvedené práci.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Stannis Baratheon

A ty budeš jeden z těch týpečků, co si myslí jací jsou politologové, tak politiku tahá úplně všude a dokáže určit politický názor člověk na základě jedné věty.

Reagovat
Pablos

Reagovat
insane

Je to tak. Jsi vsimavy ♥

Reagovat
Y.N.W.A

insane to možná trochu přehnal v soudu Chelsea FC, ale ohledně Rady má pravdu... ten jeho projev fakt není možný adorovat, ale je mi jasný, že půlce lidí to nemá smysl vysvětlovat... oni chtěj slyšet jednoduchý věci, ideálně prošpikovaný ostrými slovy, protože to "správňáci" dělaj... a tak vypadá i ta politická scéna aktuálně, není daleko od pravdy

Reagovat
kilobyte

Tak řekl to v emocích po zápase, ale je pravda, že je to dost neprofesionální a je to podobné chování, jaké předvádí fanoušci, kteří ho vytáčí. Proč nejde na tribunu a nevyříká si to s fanoušky? Pokud možno slušně a bez křičení.

Reagovat
Puskas

Během zápasu? Udělal to dobře - zastával se hráčů. Tady se vžila domněnka, že má každý právo pořvávat na hráče cokoli. Ne, nemá.

Reagovat
Pablos

přesně tak

Reagovat
kilobyte

Normálně po zápase. Podle mě kdyby došel tam odkud to bylo nejhlasitější a řekl fanouškům, že takhle jim nepomáhají, tak by se nad tím aspoň zamysleli. A mohli by si vyříkat, co se komu nelíbí a proč. Takhle oni řvou během zápasu a Rada po zápase a akorát se to mezi nimi vyostřuje. Nakonec se může stát, že na Jablonec skoro nikdo chodit nebude.

Reagovat
Puskas

Tam asi nebylo jen jedno ohnisko. Takhle to podle mne udělal nejlépe, jak mohl.

Reagovat
PavlíčeQ

Pár jedinců zařvalo ať vystřídá Kratochvíla, to je celý. Reakce Rady naprosto nepřiměřená.

Reagovat
kilobyte

Řekl fanouškům ať nechodí a směje se tomu celá republika.

Reagovat
Puskas

A k tomu něco dodal, navíc to ber v kontextu všeho, co řekl. Celá republika se mu rozhodně nesměje, každopádně důležité je, že hráči cítí zastání. Vše ostatní je podružné, on brání své hráče, co si myslí Mádl a spol., je mu ukradené. Ne vždy s jeho výlevy souhlasím, ale tady jo.

Reagovat
kilobyte

Má pravdu a udělal dobře, že se zastal svých hráčů. Ale šlo to udělat relativně v klidu a bez médií. Takhle mohl akorát naštvat fanoušky.

Reagovat
kilobyte

Pokud to není za hranou zákona, tak můžeš. Ale když je to na vlastní, tak poškozuješ vlastní klub.

Reagovat
Y.N.W.A

souhlas s tím, že na hráče nemůžeš pořvávat cokoliv.... ...a začít může Rada u sebe - jak poukazuje insane, právě Rada a jemu podobní tuto atmosféru vytvářej, vo to jde... jinak si tu všichni rozumíme a není třeba to řešit

Reagovat
insane

Jo, s tou poznamkou o politice jsem jsem mozna ulitl, ale zaroven myslim, ze lidi chapou tu pointu, kdy je spolecnost tak dobre a prehledne polarizovana, ze jisty znaky chovani se daj snadno prisoudit jednomu z tech taboru, protoze ty zastavany hodnoty casto prerustaj do vsech zivotnich oblasti. Ale i tak se pokusim si tohle pro priste odpustit.

Ovsem stojim si za tim, te je naprosto smesny, ze Rada breci nad atmosferou a kulisou reflektujici takovou tu "hezkou" ceskou klasiku, kterou je nase fotbalova kultura prorostla od nejnizsich pater a vyznacuje se sprostejma nadavkama a totalni neuctou jak na hristi, tak mimo nej. Despoticky treneri uz od zaku rvou na deti nevybirave a pohybujou se na hrane infarktu, kdyz ty deti neudelaj presne to, co po nich chtel. Do toho sproste rvou i rodice na zapasech, uz od mladyho veku jsou fotbalisti konfrontovany s negativni a toxickou atmosferou, diky cemuz se castecne (troufam si tvrdit) mazou sance nasich nadeji uspet venku, kde se i ve sportu jede uctivejsi, pozitivnejsi a sofistikovanejsi kultura, ktera z tech mladiku udela taky lepsi material pro pripadnej uspech. A zrovna Rada je predstavitel ty neandrtalsky natury, ktera tu stale udrzuje tu zaprdenost, diky ktery ma dneska plno lidi spojenej fotbal prave s buranstvim, sprostejma pokrikama a kulturou jak ze ctvrty cenovy, coz je dalsi prekazka v dalsim rozvoji fotbalu. Raduv seznam vulgarit a neadekvatniho chovani vuci hracum i novinarum by vysel na pekne tlustej knizni vytisk, ale ted najednou bude plakat? Proste ne.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

me tam zarazilo jeste to s tim dolezalem, lekar rekne ze ma stridat, ale ne tohle prece musi hrac prekousnout.. presne ten typ trenera, ktery by tam vracel hrace s otresem mozku, kdyz by mu hrac rekl, ze chce pokracovat (coz rekne snad vzdy, kdyz muze behat)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zmrhal prestupuje do Brescie.

Reagovat
meno

Škoda ho, doufal jsem, že u nás zůstane na furt, udělá 500+ zápasů a stane se největší legendou v moderních dějinách Slavie

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Jako mám ho hrozně rád ale aby byl největší klubovou legendou s 500 starty to by byla šílená představa. Takhle je to ideální scénář a věřím, že třeba za 8 let to sem přijde dokopat a ty starty si ještě navýší

Reagovat
doshcz

budete shánět náhradu? pěkný by od vás bylo začlenit někoho mladýho a stopeři už nic?

Reagovat
Dru Zeree

Stopeři nejsou aktuální, protože za 3 týdny se ti žádný nesehraje a ti co by s tím neměli problém jsou šíleně drazí.

Reagovat
doshcz

tak se nemusí sehrát za tři tejdny.. můžou ho tam mít a sehrávat na skupiny v Evropě

Reagovat
KingMaster13

Teď je primární úkol stoper. Ty variace v záloze máme pořešené dostatečně, takže by tam občas mohl naskočit třeba Ševčík, Baluta nebo tak někdo. Potřebujeme ale do obrany vysokou věž. Nejlépe ze zahraničí (Hnid, Banana) pokud se to nepovede tak prostě Stronati. Nemůže vedle sebe hrát Kúdela a Hovorka. Kúdela bude rozehrávat a vedle něj ta věž to tam bude čistit ze vzduchu. Loni jsme z Ngadeua nebo i Deliho hrozně těžili jak to čistili a vedle nich stál Kúdela co to pak hned posunul a byl z toho hned brejk.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

V to jsem taky doufal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ iba dostal súhlas od vedenia Slavie, aby začal jednať s Bresciou. Ako pozerám na dátum jeho narodenia, tak ak všetko pôjde rýchlo a bezproblémovo, tak prestup by mohol spečatiť v deň svojich 26 narodenín.

Reagovat
Azazelo RD

Střídej!

Reagovat
Kepy_FCB

Zitra velke derby maleho Slezska

Reagovat
Euphael

Musite vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Víte, co mají společného Schalke a Plzeň?

04

Reagovat
Mercury

Reagovat
Reggie

Zajímala by mě jedna věc, jak se vy ostatní na to díváte... Hráč Jerevanu s "10" na zádech (tuším Erik Vardanjan) se mi hodně líbil, viděl jsem jenom první poločas, tak to berte s rezervou. Ale podle mě je to přesně typ, který v naší lize často chybí a to hlavně z důvodu fotbalového myšlení, možná i techniky atd. Nedokážu ho detailněji posoudit za ten necelý poločas, který jsem viděl, ale nemyslíte si, že by bylo dobré se zaměřit ve scoutingu na tyto typy hráčů? Dobrý s balonem, výborný přehled a přihrávka, celkově fotbalové myšlení a technika. Mě připadá, že jsou naše týmy schopny vyscoutovat hráče fyzicky připravené (vetšinou Afričani), ale potom v naší lize chybí právě ta technika a rychlost práce s míčem a rozhodování se pod tlakem s balonem. Celkově se to moc neučí ani naši mladí a proto jsme podle mě tam, kde jsme.. Zajímá mě váš názor.

Reagovat
Lawman

Velmi pěkný postřeh. Ideální řešení představují hráči z Jižní Ameriky. Šachťar Doneck nakoupil 6 hráču z Brazílie ( když je jich víc, tak netrpí pocitem samoty a potom podávají výborné výkony ) a teď je Šachťar uzávaným týmem a obávaným protivníkem i pro nejsilnější kluby v Evropě. Opakuji, že za 2 milióny je možné nakoupit stopéra, záložníka a dva vysoce kvalitní útočníky. Stejnou službu mohou poskytnout Peruánci a za mnohem nižší cenu cenu. Na rozdíl od Afričanu, kterým chybí taktické myšlení, disciplína a smysl pro týmovou hru jsou Jihoameričané ideálním řešením. To by ale museli hlavouni našich špičkových mančaftu pochopit tuto skutečnost, kterou žel pochopili už dříve jiní a proto jsou i mnohem úspěšnější než naše manšafty obohacené o Nigerijce či Gaboňany.

Reagovat
Reggie

Naprosto souhlasím. Z mého pohledu je kvalitní scouting pro kluby, které nepatří do úplné top špičky naprosto zásadní. Dneska je právě například Šachtar už velice vážený v Evropě, přesně jak říkáš. Samozřejmě tam už je i veliký rozdíl ve financích (sponzoři, rozpočet atd.) oproti našim týmům, to ale neznamená, že musíme scouting dělat napůl nebo prostě špatně. Nejlepší je příklad Sparty, která snad scouting nemá vůbec nebo nevím... Protože pokud toho hráče nevidí v přímé konfrontaci, tak o něm snad ani neví (Stanciu, Kanga). To je trošku s nadsázkou, ale nerozumím tomu. Kdyby raději investovali část těch ohromných platů, který dostal Ben Chaim, Kaya, Janko, Altintop do budoucna, tak můžou fungovat úplně jinak i s tím, že jsou schopni ty hráče dále zpeněžit a tím se posunout výše. Nemluvě o tom, že by to v neposlední řadě pomohlo našemu fotbalu a našim hráčům přiblížit k tomu fotbalu, který se hraje v Evropě a ve světě, jak jsem popsal v předchozím příspěvku.

Reagovat
Lawman

Zdravím Reggie. Mám velkou úctu k tvým příspěvkům protože máš přesné a kvalitní komentáře a nepoužívaš primitivní jazyk. Jen tak dál. Těším se na další naši konverzaci.

Reagovat
Reggie

Díky, nápodobně. Občas je tady těžké s někým vést normální diskuzi, tak se ještě jistě potkáme.

Reagovat
Lawman

Zdravím Reggie. Mám velkou úctu k tvým příspěvkům protože máš přesné a kvalitní komentáře a nepoužívaš primitivní jazyk. Jen tak dál. Těším se na další naši konverzaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele