Sýkora: Budeme to kousat těžce, přes tenhle tým jsme měli přejít

01.08.2019, 22:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
mistr129

Tenhle Pjunik se dal porazit

Reagovat
Euphael

to bylo zbytecne Martine

Reagovat
smazaný uživatel

No, když vidim takovej Utrecht...ještě na tom nejste tak blbě

Reagovat
montaigne33

Neměli vystřílet prach v lize... Dnes to byl herní chaos bez nápadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle to se nedá kousat těžce tohle to je ostuda, a to neomluvitelná hanba

Reagovat
Selänne

Tenhle kluk je definicí průměru snad ve všech směrech.

Reagovat
Liquid

je to mistr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že si Krob zahrál poháry

Reagovat
Euphael

Reagovat
3M

a že chtěl i Hora

Reagovat
Losinho

Tak Hora místo Kratochvíla, to by možná vypadalo jinak

Reagovat
db18

Reagovat
3M

s jeho formou minimálně první dvě kola pochybuju

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Já to psal hned, že má Rada střídat.

Reagovat
JeséRodriguez

si vemu tašku a pojď se ukázat

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hrac by se mel uklidnit na balonu, je zbrklej az to boli.katastrofalni hrac.

Reagovat
Remt

Co měli fanoušci vlastně proti tomu Radovi teď? Vždyť s nimi hrál loni super fotbal a je to typek co to dela srdickem jak malo kdo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
anarchochuligan

Prodám dres Pjuniku Jerevan podepsaný všemi hrači FK Jablonec

Reagovat
JessePinkman

Místo do Anglie, si uděláte výlet do Budějc. Tady je to stejně hezčí.

Reagovat
Remt

Jó, tam jsem byl teďkom na Léto festu, musím uznat, že Budějky a cely to okolí tam.. Krumlov a tak je fakt hezký:-)

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Remt

navíc dost velké město a v poho jsme tam našli restauračku kde bylo meníčko svíčková za kilo, a výborná, to jsem čuměli jak blázen o tom si v Jihlavě můžem nechat jen zdát, nic takového tu bohužel u nás není

Reagovat
JessePinkman

Kde jste byli?

Reagovat
Kucka

Masné krámy

Reagovat
dave30

Mohli mít krásný dvojzápas s vlky...Hlavně ale ten příspěvek 0,1 bodu do národního koeficientu je žalostný. Snad se ostatní vytáhnou, protože uhrávat něco z předkol je hodně těžké. Většinou potom následuje taková spirála dolů...

Reagovat
cetto

Díval jsem se na celý zápas a nutno říct, že Pyunik byl kvalitou vejš. Technicky, rychlostně, fyzičkou i důrazem byli lepší. Stopeři, kteří by se podle mě neztratili v žádném týmu naší ligy. Efimov perfektní rychlostní křídlo, Stankov mi připomínal Kadeřábka. Jablonec to hrál zkušenostma a vyspělostí, ale fotbalově byl lepší Pyunik. Nicméně škoda, že to Krob nenarval o půl metru víc doleva, mohl to být gol...

Reagovat
icefish

To jo, taková Sparta by potřebovala oba jejich stopery a Stankova na beka k tomu - ten hrál prostě parádně!

Reagovat
cetto

Jako říká se, že by se neměli brát hráči na základě jednoho zápasu. Ale troufám si říct, že tihle 3 dokupy by byli levnější než Kaya a ješt by měli poloviční plat. A i kdyby se z nich nakonec prosadil jen jeden, tak Sparta už prodělala mnohem víc a nijak moc to Křéťu nesralo...

Třeba ten Marku - 24 let, to je ideální věk na nákup. Stankov hrál ještě loni druhou holandskou. Překvapuje mne, jak málo mají ti kluci zkušeností s velkým fotbalem na to, jak dominantně na tom hřišti působili.

Reagovat
JeséRodriguez

I v tom kazašským Ordabasy bylo pár šikovných hráčů. Z Arménců se mi v prvním zápase hodně líbila ta 10

Reagovat
cetto

Jojo, ale překvapilo mne, že ten útočník Šotkin, který působil fakt dobře, tak je vlastně oficiálně až náhradníkem a za půl sezony dal jen 2 goly...

Reagovat
Losinho

Strašně nám Matoušek se Sýkorou chybí no o Holíkovi ani nemluvě

Reagovat
16Dave

Za takový zápasy bych hráčům dával takový trest, že by si vždycky museli odstranit jedno tetování z těla....

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves budou mit krasny vylet.

Reagovat
cetto

Jinak teda bude to asi ne moc populární názor, ale dle mého za neúspěchem Jablonce stojí v prvé řadě Matoušek. Ten kluk to má v hlavě, je vidět, že má ty správné fotbalové myšlenky, ale ty nohy prostě nemaj (zatím) tu kvalitu na to, aby dokázaly vyprodukovat to, co hlava vymyslí. Z toho potom plynou situace jako zpomalení nebezpečného protiútoku, nepřesná přihrávka, vymíchání sebe sama v kličkách apod. Když Matoušek odešel, tak Jablonec přestal hrát všechno přes něj a hned z toho byly nějaké šance.

Na stejné pozici hrál o dvě hodiny dřív za Boleslav Bucha a na něm bylo vidět to, že to má jak v hlavě, tak v nohách a pokud ho úspěch nesemele, tak z něj bude hráč minimálně na úrovni středu Bundesligy, Je to možná i tím, že má vedle sebe Matějovského, který mu může být vzorem.

Reagovat
JeséRodriguez

Bucha hrál fakt výborně

Reagovat
cetto

Překvapilo mne to. Měl jsem ho za další zničenej talent. Odešel ze Slavie, v Plzni se vůbec neprosadil a ani loni v Bolce to nebyla žádná sláva. A on předvede takhle vyspělej výkon, udělá tolik perfektních přihrávek, připraví šance, sám skvěle vystřelí... Pokud to nebyla jen nějaká výjimka, ale bude takový výkony předvádět pravidelně, tak je to adept na repre.

Reagovat
JeséRodriguez

Ono každej na tu Boleslav nadává, ale je to možná takovej ideální klub pro tyhle mladší hráče z TOP 3 se ukázat a dát o sobě víc vědět. Moc ho nasledovaného nemám, ale většinou když už jsem MB sledoval, docela se mi líbil. Snad se bude dál rozvíjet a za rok třeba už bude dostávat příležitost v Plzni, pro repre by to bylo jen dobře. S Kalvachem by to mohla být zajímavá dvojka.

Reagovat
deiw

Bucha byl výbornej ale s tím Matouškem to je mimo. Byl jedinej kdo tam byl schopnej chystat nějaký sance a obranu celkově neustále větral. Po jeho odchodu se už jen nakopavalo a až na šanci Kroba závěru Jablonec ani nic neměl.

Reagovat
Rišan

Po nástupu Rady se Jablonec kupodivu začal jevit jako případný třetí klub tým do pohárů, přesněji EL (se Spartou jsem po minulých propadech přestal počítat). Když ovšem rozmetá po vzoru Liberce celý tým a prodá své nejlepší hráče jako Trávníka tento předpoklad se zpochybní. Při chronické střelecké impotenci Jablonce (výsledky z ligy nemůžeme v pohárové souvislosti brát v potaz) pak vyřazení Jerevanem bylo snad nečekané ale docela logické. Arméni totiž bez afrických, jihoamerických aj. exotů složili kompaktní a takticky vyspělý tým. Pro nás to ovšem znamená, že až kdysi 12. (ale i 17. v národním pohárovém žebříku), že půjdeme jako nedávno Rumuni z 13. místa dolů. Přes 2. předkolo jsme zatím dosud pravidelně přecházeli, jestli se to teď nedaří (i Boleslav prošla jen s odřenýma ušima) nemusí to znamenat, že my jdeme tak dolů jako že jiní dosud podceňovaní, jdou nahoru. Vyhazovat Radu, který tu udělal v Jablonci - snad překvapivě - kus dobré práce, ale necítí tam odpovídající podporu, by bylo proto zcela kontraproduktivní.

Reagovat
cetto

Celkem souhlas. Ono vesměs takový ty fakt na nic týmy ze San Marina, Estonska apod, se vyřadí už v tom prvním předkole a jen výjimečně někdo postoupí do toho druhýho. Ale ty nejlepší týmy z Kypru, Kazachstánu, Arménie, Azerbajdžánu apod. to už přecijen nejsou ořezávátka. Mají v kádrech dost reprezentantů svých zemí, navíc mají kolikrát brazilce či afričany, kteří té hře dávají jinej nádech. Dokáží za ty hráče taky slušně zaplatit, ono bysme se podle mne divili, kdybychom věděli, kolik je v těchto zemích prachů. Všechno se tuneluje a je tam mega korupce, takže to vypadá, že tam prachy nejsou, ale ony pouze "unikaj" bokem. On to vpodstatě začal nějakejch 10 let zpátky BATE Borisov, pak se přidal Ludogorets, nějací ti kypřani... dneska už, když se podíváme třeba na EL, tak každoročně se tam objevují týmy, který tam na první pohled nemají co dělat. Loni třeba Karabach, Dudelange, MOL Vidi nebo Astana. K tomu pár dalších malejch týmů jako Akhisar, Sarpsborg nebo Limassol. Letos to bude úplně stejný, zase se tam pár takových týmů propracuje a jedním z nich může být klidně Pyunik. Zkrátka ty elitní týmy z malejch lig šly nahoru a ano, měli bychom je porážet, ale objektivně - ten Pyunik je tým na úrovni Teplic. Není divu, že s nimi Jablonec rupnul, obzvlášť po té přestavbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to byl vyloženě tragikomický, škoda slov. Doležal se předvedl vyloženě jako kopyto a Chramostu snad ani nelze hodnotit. Myslím, že by se Rada místo řvaní na tiskovkách měl začít poohlížet po kvalitním útočníkovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele