Jablonec vyztužil střed pole, z Trenčína dorazil slovenský reprezentant Hollý

22.02., 19:56
Aktuality
Dominik Hollý (© FK Jablonec)

Jablonec posílil slovenský záložník Dominik Hollý z Trenčína. Dvacetiletý středopolař podepsal se severočeským klubem podle jeho webu víceletý kontrakt.

Trenčínský odchovanec v této sezoně odehrál 18 soutěžních zápasů, vstřelil dvě branky a přidal jednu asistenci. Na podzim se dostal do nominace slovenské reprezentace, ale do žádného utkání nezasáhl. "Jsem rád, že Jablonec projevil zájem. Vždy jsem si chtěl zkusit českou ligu, sice mi je Trenčína trochu líto, ale to je fotbal. Chci vyzkoušet něco nového a moc se na to těším," řekl Hollý.

Rád by si zahrál v sobotním ligovém podještědském derby s Libercem, jehož nabídku podle médií v tomto týdnu odmítl. "Jsem stoprocentně připravený na zápas. I kdybych nastoupil na pět nebo deset minut, jsem připravený dát ze sebe maximum. Navíc je to derby, takže o to větší je chuť vyhrát tento zápas," uvedl Hollý.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
JackDaniels.

Reagovat
PavlíčeQ

tuto zimu prichody nad ocekavani dobry, tri reprezentanti se slusnym potencialem, kanakimana byl za me nejzajimavejsi hrac druhe ligy a byla nebyla s hollym se muzou krasne prodat pristi rok na domacim euru do 21 let

Reagovat
skat

Jo, dává to u vás tento přestupák smysl. Ale na prognozy je zatím brzy. Těším se na derby, doufám ve výhru slovanu a hezký fotbal z obou stran. Ideální scénář je jako v Edenu. Jinak doufám, že se bude mluvit o fotbale a ne o skutečných nebo domnělých křivdách a kiksech rozhodčích.

Reagovat
PavlíčeQ

taky se tesim, akorat uz je pry vase hriste pod vodou, takze by mohlo prestat prset aby se vubec hralo

Reagovat
skat

Přibalte ploutve a nafukovací kruhy

Reagovat
Mass

Pelta si tak zvykl na tepláky, že je nosí i v civilu?

Reagovat
fsada

Asi mu jsou pohodlnější , jak uplý kalhoty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele