Jablonec porazil Ústí 3:0 a skončil v Tipsport lize třetí

30.01.2011, 13:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
božský John

Abych upřesnil ty komplikace s hotelem, tak se jedná o to, že jsme měli dohodnuto, že v hotelu budeme sami, kvůli posilovně(nám) atd. Ale hotel tohle porušil a má tam být ještě jeden tým. Takže naše vedení zrušilo ubytko a jede se do Turecka, týmy na přípravný zápasy ještě nejsou známý,ale jednání má bejt u konce během několika dní....

Je to škoda, do tohohle letoviska kluci jezděj posledních pár let a podle fotek a blogu to tam není špatný ...uvidíme,co Turecko(a snad kvalitnější soupeři, průměrný poslký,srbský, bulharský a vim já co všechno mančafty nás tolik neprověří)

Jinak 3. místo je pěkný, prémie 100 tis není špatná, ale prohrát se Zlatejma Moravcema? Musej začít makat a zlepšit pohyb...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladý Vaněk nehrál vůbec špatně, další naděje do budoucnosti :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele