Isaksson přestoupil do PSV Eindhoven

02.07.2008, 16:36
Aktuality
Andreas Isaksson definitivně ukončil své nepovedené angažmá v Manchesteru City a může se těšit na novou výzvu. Švédský brankář přestoupil do nizozemského PSV Eindhoven, přestupová částka zvěřejněna nebyla...

"Už se na to těším, cítím se zde skvěle. Snad se mi bude dařit. PSV je skvělý klub s velkým sponzorem. Je to stabilní klub, který v posledních letech dosáhl velkých úspěchů jak doma, tak v evropských pohárech," prohlásil Isaksson pro oficiální stránky nizozemského mistra.

Isaksson přestoupil do Manchesteru City v roce 2006 za dva miliony liber z Rennes a na svém kontě měl jenom dvacet startů. Jedničkou Citizens v uplynulé sezoně byl Joe Hart a na tom se podle všeho nic nezmění ani pro ročník následující.

Švédský gólman v Eindhovenu nahradí Heurelha Gomese. Tento Brazilec má spory s vedením, již delší dobu hrozí odchodem a na spadnutí je jeho přestup do londýnského Tottenhamu. "Gomes je skvělý brankář. PSV odevzdám všechno," slibuje dále Isaksson.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá volba, na EURU chytal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

no moc dobře teda nechytal...

Reagovat
pospech11

jj kam teda de ten Gomes ??

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelá náhrada za Gomesa moze sa znova rozchytat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry obchod pro PSV

Reagovat
Devil

Kua,uz by se mohla rozjed nova sezona,je to nuda bez fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

A Schmeichel bude dělat dvojku?

Reagovat
smazaný uživatel

isaksson neni moc dobry. takovy prumer, a to jeste kdyz je ve forme. za dve sezony odehrat pouze 20 zapasu, tak to uz o necem svedci. v city by mel chytat bud schmeichel nebo hart, ktery mel dobre vykony. a dobrou vetu rekl isaksson, ze psv dosahuje uspechu na evropske scene. vzdyt maji problem dostat se v lize mistru ze skupiny, takze myslil, ze to neni moc velky uspech.a kdyby sel Gomez to tottenhamu, tak to by bylo skvele. robinson kohouty moc nedrzi nad vodou, neni to jistota. zato gomez, ten by pomohl. to by tottenham mohl v pristi sezone hrat o ligu mistru. uz tam je giovanni, ted kdyby vysel gomez, potom berbatov, lennon, malbranque, keane, bale, atd. hlavne nesmi odejit keane do liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

super čtení...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes a po nom aj Garcia Toho vám prajem.

Reagovat
smazaný uživatel

PSV si určitě polepšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

isaksson je vynikajicí brankář................a udělal dobře že idešel zrovna do PSV fakt jsem mu přál už pořádný angažmá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele