Inter touží po monackém Menezovi

10.12.2007, 12:11
Aktuality
Nadějný záložník Jeremy Menez upoutal pozornost hned několika evropských velkoklubů. Konkrétní zájem o monackého mladíčka projevil Inter Milán, Meneze sledují také Liverpool a Manchester United.

Dvacetiletý Jeremy Menez je považován za jednoho z nejtalentovanějších francouzských fotbalistů. Prošel všemi mládežnickými výběry, momentálně válí za jedenadvacítku, a je mu prorokována skvělá budoucnost.

"Je to jeden z nejpozoruhodnějších mladíků ve francouzském fotbale," prohlásil obchodní ředitel milánského Interu Gabriele Oriali. "Sledujeme ho a budeme v tom dál pokračovat," dodal.

Menezova cena je odhadována na 7 milionů liber, kromě Interu se o něj zajímají také Liverpool a Manchester United. Nadějný záložník je v Monaku od roku 2006, kdy přišel ze Sochaux. Už v sedmnácti letech dokázal nastřílet ve francouzské lize hattrick.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kapřík

Jojo, je to fakt talent. Už tak před rokem mi bylo jasný že míří na mety nejvyšší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele