Inter potvrdil příchod srbského obránce Kolarova

08.09.2020, 16:24
Aktuality
Čtyřiatřicetiletý srbský obránce Aleksandar Kolarov se stal posilou Interu Milán. Dnes absolvoval u Nerazzurri zdravotní prohlídku a zpečetil svůj přestup z AS Řím. Smlouvu podepsal na rok s opcí na další sezonu.

Inter novou akvizici představil na svých sociálních sítích. "Aleksandar Kolarov je oficiálně hráčem Interu. Do klubu přichází na přestup z AS Řím," napsal Inter.

Za Kolarova by měl podle italských médií zaplatit 1,5 milionu eur. Další půlmilion mohou Římané dostat na bonusech.

Kolarov, který má na kontě 90 startů za srbskou reprezentaci, odchází z Říma po třech letech. V Itálii hrál v minulosti také za Lazio, odkud v roce 2010 odešel do Manchesteru City. Na ostrovech strávil sedm sezon.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (136)

Přidat komentář
Gazdo

On ma este len 33?

Reagovat
Votas

jenom do listopadu

Reagovat
Emmett Brown

Bude mať 35

Reagovat
Gazdo

Sa mi to hned nezdalo

Reagovat
Madio Sané

Niektorí chodia na záver kariéry do exotiky alebo do MLS, iní do Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

je mladší jak ronaldo a ten taky nehraje poslední sezonu a hraje pořád na dobré úrovni

Reagovat
svkmd

Porovnať kolarova a ronalda ale áno 33 rokov nieje tak veľa aby nedokázal ešte 2 sezóny odohrať

Reagovat
Bandita_Harry

Akože prečo by nemohol ? Zato že nedal 700 gólov neznamená že nedrie na sebe viac ako ostatny, on trénuje vela naviac, a zranenia sa mu vyhýbajú preto si drží úroveň aj v tomto veku.

Reagovat
Recoba Inter

Vidíš to, a někteří saláti chodí do Interu Miami už brzy po třicítce... raději bojovníky jako Kolarov, Vidal, Sanchéz nebo Nainggolan.

Reagovat
Votas

Vítej dědku. Pošli tam pár přímáků a bude to OK. Rychlík nebyl ani ve 20, tak by něco odkroutit mohl. Počítal bych s ním na pozici levýho D´Ambrosia, takže záskok na WB i LCB.

FORZA INTER

Reagovat
Recoba Inter

Siniša měl taky roky a jak se nám ještě dokázal oplatit na sklonku jeho kariéry

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
prazakj

V PL byl ve svým mladším věku slušnej rychlík náhodou.

Reagovat
RadekVonCZE

To bude zas klub veteránů

Godín, Vidal?, Candreva a Kolarov

Reagovat
Kluivert9

Young, Handanovič...

Reagovat
RadekVonCZE

Dokonce

Reagovat
Gazdo

Young nemoze byt stary

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Largo

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pasha

Reagovat
Slavia10

Godin hrál ke konci sezóny výborně, Candreva ušel pod Contem, ovšem teď bude jednička Hakimi a Candreva back up, pokud vím tak Kolarov byl jeden z lepších beku pořád i loni a Vidal je podle mě strašně podceňovaný hráč, který bude mít dost možná příští rok velké slovo při cestě Interu za titulem.

Reagovat
RadekVonCZE

Snad tomu tak bude

Reagovat
bobis21

Já si myslím že můžou příští rok hrát o titul klidně, ale stejně se mi moc nelíbí jak to teď skládají. I když je to možná jejich plán - teď se dostat na vrchol a pak být díky tomu atraktivnější destinace pro mladší hráče v dalších letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Biraghi, Young, Asamoah + Kolarov. Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy Dalbert, každopádně 4 hráče na levý kraj.

Reagovat
Recoba Inter

Dalberta snad mezi hráče kádru počítat ani nelze, ten by si měl jako první pakovat kufry. Každopádně Biraghiho je škoda. Myslel jsem, že zůstane. Bylo by to lepší. Kdo ví, jestli totiž vůbec budeme mít prostředky na získání Palmieriho.

Reagovat
zurix_new

Biraghiho škoda není, vůbec na to neměl.

Reagovat
Recoba Inter

jako náhradník nemusel být zlý nepřišlo by, že by po koronopauze podával tak zoufalé výkony aby se o něm dalo říct, že na to vůbec neměl

Reagovat
Largo

Biraghi se vraci do Florencie ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tím jsem se opravil.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Zbláznil se Inter? On chce co nejstarší kádr či co? Ještě podepíší Vídala

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jako fanda Interu napište něco smysluplného prosím.

Vám se líbí nákup Kolarova? Younga? Alexise? Netvrdím že hrají špatně (budou hrát) ale to není budoucnost , já myslel že Inter bude stavět kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis i Young v pořádku nákupy, minimálně Alexis podával slušné výkony, ale je zbytečné tahat dalšího krajního obránce.

Reagovat
Recoba Inter

Pro mě je mnohem zásadnější současnost. To co je. Popravdě mám trochu obavy co se stane, když budou všichni naši staříci marodit (a jakože tato situace vlivem Conteho náročného tréninku v kombinaci s díky koroně hodně náročným programem). Ale Většina starších hráčů je zkrátka na kvalita na lavičku za dostupnou cenu. A plné zápasové vytížení se od nich neočekává. Odehrát sezónu s nimi bez ztráty kytičky nebude vůbec snadné a byť mě mega vytočil provar kolem Tonaliho, tak zůstávám optimistou ohledně našich stávajících přestupů. S celkovým hodnocením bych však zatím určitě počkal.

Stejně nebýt pandemie, tak by ty letošní přestupy mohly vypadat dost jinak. Takto se Inter víceméně přizpůsobuje situaci i díky těžkostem ohledně přestupů hráčů co hostovali, o které není bohužel pro klub velký zájem.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Rozumím, jen je to prostě pro nezaujatého člověka divné stále staré hráče, jak kdyby se předháněli s Juve

Jak to vypadá s tím Lautarem? Chystá se jeho odchod do Barcy jak se píše? Pokud ano, kdo by došel místo něj?

Každopádně doufám že letos už Juve, dokáže Inter sesadit

Reagovat
Recoba Inter

Měl by prodloužit až do 2025 a ke zmíněnému prodloužení by mělo dojít už koncem tohoto týdne. Barcelona se svou finální nabídkou 65 mega + některý z hráčů jejího kádru neuspěla, takže zůstává s největší pravděpodobností hráčem Interu.

a to svoje rozepsání v závorce (z úvodu) jsem jaksi nedopsal, tak pro doplnění jsem chtěl jen dodat, že situace přebytku marodky vlivem okolních faktorů může nastat a to by mohlo být pro Inter likvidační, pokud to s bojem o titul myslí vážně. Snad bude štěstí na naší straně a Juventus už konečně sesadíme. Letos by měl být hlavní cíl boj o titul a výmluvy nechat raději stranou.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

V Rime se dlouhodobe rozebira “Capitan Futuro” misto “Capitan presente”. Ve zkratce.

Reagovat
smazaný uživatel

handa36 bastoni 21 de vrij28 milan25(godin34) hakimi21 barella23 gagliardini26(vidal33) kolarov34 sensi25(eriksen28) lukaku27 lautaro23 no mě to jako domov důchodců nepřijde a na střídání zadarmo mě stařší kusy nevadí takže chápu že jsi měl potřebu se tu vyblít ale aspoň si něco zjisti

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Arnar Resmusonn

Omlouvám se, má chyba

Takže zkušenosti na střídačku. Já jsem Inter několikrát viděl a Young či Alexis byli dobří...opravdu už doufám že se poskládá tým co sesadí Juve.

Tak snad to letos vyjde a budete mít důvod slavit.

Reagovat
SpecialOne

Ti se s těmi veterány předhánějí s Juve. Ale při vzpomínce na AC pod Carlettem to nemusí být vždy špatně Serginho, Costacurta, Maldini druhého beka si nevzpomenu.

Reagovat
Madio Sané

Kaladze?

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Witcher

Kacha

Reagovat
El-Pistolero-68

Kaladze i Serginho hrali LB, vpravo byl spis Cafu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Recoba Inter

Benvenuto Aleksandar, Forza INTER!

Šťastnější bych byl, kdyby přišel před 3-4 lety, to mohl ještě zásadně promluvit do základní sestavy. Statistiky z AS jsou totiž působivé a vzhledem k tomu co u nás bylo za případy... Každopádně jsem myslel, že na pozici staršího zkušeného hráče tam máme Ashleyho. Z dlouhodobého hlediska se to Interu nemusí vyplatit mít levou stranu přestárlou, z krátkodobého hlediska za mě Ok deal. Kolarov má sílu a přínos může být i v jeho univerzalitě, Conte ví co dělá. Snad tam pošle i nějakej pro oko fajn přímáček Jsi druhej Chrisi (Eriksene).

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť ho vůbec nepotřebují

Reagovat
blaugrana

Potrebuju Umtitiho

Reagovat
Seydou Doumbia

Však ho v Barce máš...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost možná toho odehraje víc na pozici stopera, kde končil sezónu u nás. Plat bude mít dvojnásobný co v Římě (píše se o 6,5, v AS měl 3), takže pro něj perfektní přestuk, na konci kariéri může ještě něco vyhrát.

Snad místo něj dostane šanci mladý Calafiori, v horším případě je ve hře Kolasinac za pár mega, takže ten jeho odchod tolik nebolí, a jak píšu z výše, z pozice Kolarova jde o skvělou příležitost.

Reagovat
Lech

Mame Spinazzolu, na levyho beka nedostal poradnou sanci ani Pellegrini, Kolasinac zas jedna baba povidala. Zatim bych ten optimismus krotil, Kolarov bude hodne chybet. Ale absolutne ho chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu lidi co furt pišou o nějakem titulu Interu.....budem rádi za druhé místo....po prvním nepovedem zapasu si Conte otevře hubu a vše se zas začne hadat... prostě ten rozdíl s Juve bude furt propastny

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale jestli v boji o titul neporazíte současný Juventus, zvlášť s tím, co teď máte v kádru, tak jste čučkaři. Tohle Juve musí padnout. Jinak se potvrdí, že Serie A je míří ke dnu.

Reagovat
svkmd

Minuloročný Juventus určite uvidíme ako na Tom budeme pod Pirlom. Nechcem mať rúžove okuliare ale horšie ako túto sezónu keď sme sa snažili hrať kombinačný futbal a v strede zálohy pobehoval Ramsey Matuidi ktorý povedzme si na rovinu je rád keď sa o loptu nepošmikne tak verím že pôjdeme aj mi nahor

Reagovat
cresposuper

taketo vyjadrenia su fakt komicke

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ten titul nedáte, tak je Serie A v prdeli. Doufám, že ho uděláte, protože je potřeba sesadit Agnelliho z piedestalu a nakopat mu už konečně prdel, za to co dělá s tou svou partou kamarádů. Věřím Marottovi s Contem, že jsou toho schopní, protože nikdo jiný to na to, bohužel, nemá.

Reagovat
cresposuper

Ok, ale tvrdenie, ze ak ten titul nedame, sme "cuckari", je mimo. Mne tiez vadi ten obcasny alibizmus a myslim, ze nasim cielom by malo byt scudetto, ale realita je taka, ze Juve ma silnejsi kader.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste, lepší šanci mít v příštích pár letech nebudete.

Reagovat
cresposuper

Ako myslis, ja si takto vestit netrufam. Ani to by ale nic nemenilo na fakte, ze mate lepsi kader.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to bereš individuálně. Na papíře na jména možná i jo. Tým? Ani omylem. Tým máte lepší vy, protože tým máte. My máme shluk individualit, které spolu úplně dobře nevyjdou. Proč? Protože je to mezinárodní žumpa. Stal se z nás Inter, což neber ve zlém. Jsme teď to, co jste byli vy v 90s a na přelomu tisíciletí. A to je z mého pohledu špatně.

Reagovat
cresposuper

Neberiem to individualne. V com mame akoze lepsi tim? Z hladiska vysledkov? V kazdej sutazi sme dopadli horsie ako vy, v lige sme oba vzajomne zapasy prehrali so skore 1:4. Alebo z hladiska predvedenej hry? To by sme v porovnani s Juve dopadli este horsie, vsak polku sezony sme len prekopavali ihrisko na Lukakua.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým = skupina lidí fungující vztahově mezi sebou dobře, podporující se a táhnoucí za jeden provaz. A Conte zkrátka umí dát dohromady tým. Lidi, co pod ním nechtějí šlapat podle jeho "jízdního řádu", těch se zbaví. Naopak z "odepisovaných" (Young je u vás krásný příklad) udělá důležitého hráče. Neříkám, že máte dokonalý tým, říkám, že máte lepší tým než Juve. Jde o chemii, ekosystém skupiny, které jsou v Juve toxické. Je to obezlička, kterou tu nedávno zmiňoval i Pettirosso a která je známá od Herba Brookse "nehledám ty nejlepší hráče, hledám ty správné". A to je myšlenka a filosofie skladby týmu. A proto jsem zásadně proti Ronaldovi v Juventusu, a proto bych nikdy v týmu nechtěl Messiho. Jsou to dva nejlepší hráči na světě, ale s ohledem na mou filosofii nejsou ti správní. Proto i říkám, nenadávejte na Conteho, co chce za hráče. Dejte mu čas. Soudy jsou na místě po dvou třech letech a ne po sezóně a mercatu před druhou sezonou. Nehledě na to, že Marotta je nejlepší GM v Itálii a ne náhodou.

Reagovat
Recoba Inter

I já si myslel, že je. Pak nehledě na herní styl přivede Eriksena za relativně dobrou částku bůh ví proč. Tím mi přišlo, že Contemu jak kdyby házel klacky pod nohy. Nevím co si od toho sliboval. Jestli naivně doufal, že ho Conte do sestavy dosadí nebo šlo o čirý byznys (hráč za levno - co půjde později prodat se ziskem), který se teď i vzhledem ke koronakrizi nemůže vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, jak to funguje mezi majiteli, vedením a trenérem. V Juventusu trenér nemá de facto žádné slovo. Jo, jeho hlas má nějakou váhu, ale v celé té skupině lidí, kteří o tom v součtu rozhodují, je to hodně málo. A když chce majitel, nebo vedení, jít nějakým jiným směrem, tak s tím nic nenadělá. Mluvil o tom Nedvěd a zažili jsme to s Contem i Allegrim. Nakonec to pocítil i Marotta. Všichni na to dojeli a museli pryč. Jinak Eriksen mi taky vrtá hlavou. Jeho příchod nechápu, nepovažuju ho za jakkoliv výjimečného fotbalistu a přínos pro Inter nevidím. To už bych spíš vsadil na Vidala než na Eriksena, přičemž svůj názor stavím na typologii hráče a schopnosti odvést na hřišti výkon na hranici možností. Vidal má to nejlepší za sebou, ale i tak bude pro tým makat víc než Eriksen. Ale to se můžeme dohadovat, jak chceme, ale realita bude nakonec úplně jinačí.

Reagovat
cresposuper

Pre mna tim = individuality plus sudrznost, kompatibilita apod. A z tej rovnice proste vychadzate lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu souhlasit.

Reagovat
snuff24

taky nesouhlasim

Reagovat
10

Přeháníš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v nejmenším.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Dám si pauzu. Dokud klub neopustí Ronaldo a Paratici, tak to balím.

Reagovat
10

Na to máš právo, hodnotit to nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to přerostlo v regulérní nenávist. Ti dva mi klub absolutně zhnusili.

Reagovat
Recoba Inter

Byť chápu tvůj postoj a vidím, že sis z oblíbených klubů Juventus dokonce i odstranil, tak doufám, že sem budeš chodit přispívat i nadále. Tvé postřehy z italské sekce čtu moc rád a příjdou mi mnohdy nejsmysluplnější (spolu s Juventusem a Pettirossem, kteří sem však už moc nechodí). Mrzelo by mě, kdyby si zanevřel na fotbal jako takový skrz pány co klub tradičních hodnot změnili v mezinárodní mišmaš bez indentity. Nevím jestli je však úplně na místě srovnávat nynější Juve s Interem 90tek protože to nepamatuji (byť pod Simonim jsme měli dle mého názoru sympatický tým), tak se squadrou přelomu milénia už souhlasně přikyvuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bylo myšleno jako konec 90s a začátek nového tisíciletí, moje chyba. Měli jste jmény našlapaný kádr řadou jmen, ale nebylo to ono. Nešlo to úplně dohromady.

Juventus v oblíbených už nemám delší dobu, což ale není nijak důležité. Měl jsem tu období, kdy jsem víc jak 3/4 roku nepřispíval, tu první Ronaldovu sezónu jsem de facto mlčel. Po tom, jak zametli s Marchisiem, jak vykopali Marottu a co pánové začali dělat dál, jsem ztratil k lidem v klubu respekt. Nebaví mě to. A jsou tu sporty, které už dlouhodobě sleduju a prožívám podstatně víc. Takže než koukat na Ronaldo FC, si raději pustím NFL, MLB, NBA a budu spokojenej. A když to nebudu sledovat, nemá smysl to tu komentovat. Aspoň tu reprezentaci si jednou za čas pustím, tam uvidím všechny ty super kluky pohromadě.

Reagovat
El-Pistolero-68

Chapu tvuj postoj, taky jsem zhnuseny tim, co se stalo v poslednich letech s Milanem. Taky uz to zdaleka tolik nesleduju, na zapasy jsem zacal zase obcas koukat az po prichodu Zlatana. Ale vyradit si ten klub z oblibenych? Proc? Prece porad milujes klub jako takovy s jeho historii, nehlede na to, co za lidi ho vedou - k tem muzes citit odpor, to je v poradku. Ale klub jako takovy za to “nemuze”...

Reagovat
smazaný uživatel

Klub jako takový reprezentují lidé, jejich hodnoty, jejich filosofie a jejich činy. A já nesouhlasím s tím, co se poslední tři roky v klubu děje. Nesouhlasím s novou vizí klubu, s novou tváří klubu a nesouhlasím s tím, kam se to ubírá. To můžu rovnou fandit Manchesterům, PSG a podobným klubům. To je to samé. Historie je krásná, miluju klub, jakým byl, ale nesnáším, jakým se stal. A já nepatřím mezi lidi, co na něčem lpí ze setrvačnosti nebo nostalgie a udržují si to či ono pořád, i když už je to úplně jiné, než to bylo tehdy, kdy jsem si to zamiloval a ztratilo to většinu důvodů, proč jsem si to zamiloval. Jednou věcí je přizpůsobit se současným trendům a využívání prostředků a nástrojů aktuální doby, a druhou věcí je přestat být sám sebou. Milán nemá identitu, Milán se hledá, neví. Tam ta změna ale byla vynucená okolnostmi, nebyla záměrná, plánovaná. V Juventusu ty změny přišly ze strany činovníků klubu záměrně a zcela vědomě a plánovitě. To je zásadní rozdíl.

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Ja bych jeste neodepisoval Atalantu, zatim dela skvely prestupy a pokud udrzi Gomeze, budou zase hodne nebezpecny.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ze všeho nejlepší.

Reagovat
Seydou Doumbia

Něco nového ohledně Ilicice?

Reagovat
Largo

Už je v Bergamu, vysmátej a dneska měl za sebou první trénink.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Recoba Inter

Prý je zpátky

Reagovat
10

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Nemat ambicie na titul tento rok je sebaklam.

Reagovat
smetos

Letos prekvapi AC

Reagovat
Largo

Nebo Neapol. Tipuju jeste Atalantu. Zatim dela skvely prestupy.

Reagovat
ED91

Pod Gennarom im neverím vôbec, ten sa bude pakovať najneskôr v polke sezóny.

Reagovat
Recoba Inter

Zatímco AC dělá výborné nákupy. Letos by měli bojovat o první příčky a mě by to ani nepřekvapilo.

Reagovat
El-Pistolero-68

To ne, je treba zustat nohama na zemi. Nakupy zatim fajn, odchody fajn a zda se, ze se udrzi vsechny opory. Vsichni maji motivaci pokracovat v pokoronavirovych vykonech, veri trenerovi a Zlatan je hladovy a inspiruje ostatni. Ale porad to bude boj o 4. fleka. Juve, Inter i Atalanta jsou jinde, takze to bude souboj s Laziem, Neapoli a Rimany. Ta konkurence fakt neni mala...

Reagovat
Recoba Inter

Naopak letos mi očekávání přijdou oprávněná Maldini se skvěle učí a začíná to stavět výborně. Posiluje se dostupně a efektivně s potenciálem do budoucna. Byť mi trochu hlava nebere, kde na posily typu Tonali (skoro jistý), Milenkovic, Chiesa (spekulace) berou peníze. Oproti takovému Interu, který hraje ligu mistrů, finále EL, druhé místo v lize a má snad i bohatší majitele. Přesto si nemohou dovolit takové posily. Sezóna může dopadnout prakticky jakkoliv. Juve může potkat nepříjemný úpadek teď pod Pirlem nebo se mohou udržet, byť ani to nemusí na prvenství tentokrát stačit (myslím jejich letošní výkony). Od Neapole pod Rinem zřejmě nikdo moc nečeká a Roma s novými majiteli se zraněným Zaniolem taky nemusí být bůhví co. Lazio se může trochu sbírat po loňské sezóně a jsem zvědavý jak je bude Inzaghi pohánět, bo jak píše níže ED, kádr široký příliš nemají a liga mistrů by jim mohla dát zabrat. Pokud Milan udrží formu z jara, může hrát s Interem i Atalantou rovnou partii naprosto s přehledem. Zlatan se teprve zahřívá.

Reagovat
El-Pistolero-68

Maldini to zatim urcite dela dobre a privadi vesmes zajimave hrace.

Zatim z tech drazsich prisel pouze Tonali, Milenkovic s Chiesou vzhledem k pozadavkum majitele Fiore nejsou letos realni. Majitele AC maji penez dost, ale berou klub jako investici, proto nevahaji privest hrace, jako je Tonali, ktereho do budoucna muzou prodat za 2-3nasobek. Naopak na rozdil od vas moc nestoji o hotove zkusene hrace typu Vidala, Alexise a dalsich, kteri sice znamenaji okamzity uspech, ale uz ne profit. Vyjimku vedeni udelalo u Zlatana a Kjaera, coz jim doporucil Paolo, aby v tymu byl aspon nekdo zkuseny - ale Gazidisovi a spol. to zpocatku taky moc neslo pod nos.

Inter by si Tonaliho taky urcite mohl dovolit, vzdyt se spekulovalo i o Messim. Ale Conte holt chtel asi radsi Vidala, nez si piplat s nevyhranym Tonalim.

Na 4. misto to letos muze byt, jsem nejoptimistictejsi za posledni roky. Nechci mit ale prehnana ocekavani, za posledni roky uz tech zklamani bylo vic nez dost.

Reagovat
ED91

V prvej päťke vidím Juve, Inter, Atalanta, Ac, Lazio. Neapol až za nimi respektíve možno Lazio nebude zvládať úplne dobre 3 súťaže a odrazí sa to v ligovej tabulke. A AC vyzerá po dlhej dobe nádejne, ale som pri nich opatrný zo skúseností z minulosti.

Reagovat
snuff24

co to je za kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, Jirko, Jirko... *10. listopadu 1985 = čtyřiatřicetiletý

Reagovat
jenage

Reagovat
Bakary3

Conte je nechutnej bufetak

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
LAM

Neví někdo jak to je s přestup a má Vydala a Suáreze? Na co se čeká a udělal Luis ten test?

Reagovat
Kaka14

Že vraj Tonali volal Gattusovi či si môže zobrať číslo 8 na dres ..... začína to dobre

Reagovat
Beči

Na rok ideální, Kolarov je stále výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento prestup nemôže sám o sebe sklamať, pretože prestupová čiastka je minimálna, zmluva len na rok, stredný plat, hráč ma bohaté skúsenosti zo Serie A, taktiež aj s hraním za väčší klub, chce ho aj Conte, ktorý vie pracovať s týmito staršími hráčmi, je to ofenzívne ladený obranca, ktorý sedí Contemu do systému a každý vie, že ďalej ho už predávať nebudeme, takže nemáme žiadne očakávania, že raz ho možno predáme za takú a takú sumu.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Witcher

Za rok může jít do Juve

Reagovat
Nuno čomes

Mohl přijít ale dříve.

Reagovat
Jajinek

Kolarova ještě chápu, Darmiana už vůbec

Reagovat
Dejwa

Darmian by měl být back-up za Hakimiho, ne? Pokud se teda podaří prodat Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka znie ci sa podari predat kohokolvek. Zatial odisiel iba Valero aj to len koli vyprsaniu zmuvy.

Reagovat
travis joe

To bych si radši nechal Candrevu na backup.

Reagovat
Recoba Inter

Nejspíš chtějí šetřit kde se dá a Darmian bude na "provoz" levnější. Spíš mě překvapuje ta klidná hlava klubu vedoucí ke zbavení Candrevy. Kde máme tu jistotu, že Hakimi bude terno a v Itálii a Interu se skvěle chytí? Co když zase zaučinkuje Ausiliova kletba? Navíc Darmian, i když má zapich v Guinessovce nemusí být dostatečně kvalitní totiž ani na tu lávku.

Reagovat
Dejwa

Taky, ale jde o love no

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Recoba Inter

Darmian prý nahrazuje Rana, který téměř po 10 letech definitivně odchází, pravděpodobně do Janova.

Reagovat
cresposuper

Pravy bek nahradi stopera, ktory je jedinou alternativou k De Vrijovi?

Reagovat
Recoba Inter

No on by primárně měl být bek na pravou stranu ale může zaskočit i na stoperu. Asi tak to bylo myšleno... Zřejmě paralelní stav s Kolarovem, akorát na pravo.

Reagovat
cresposuper

Ano, ale Ranocchia hral v strede, nie napravo. Godin bol v strede hrozny a Skriniara si tam tiez neviem moc predstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé ale bylo v Juventusu, když hrál na 3. Ve středu potřebuješ rozehrávače. Stačí ti borec, co umí velice dobře rozehrávat a v ostatních ohledech může být klidně průměrný a i tak ohromně vynikne viz Bonucci. A za Bonucciho náhrada taky nebyla, hrál pořád. Kdybys měl solidní náhradu za prvního "rozehrávače", tak si můžeš pískat. Stoperů s parádní rozehrávkou moc není. To i Brozović by tam s Bastonim a Godínem na stranách vypadal lépe než Ranocchia.

Reagovat
cresposuper

Iba rozohravac ti nestaci, u De Vrija je okrem rozohravky (ktoru ma skvelu) klucove, ze je dominantny vo vzduchu. Ranocchiu bude skoda, je to klubista a sympatak, za De Vrija to bola idealna nahrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dávám připodobnění s Juventusem. Bonucci je ve vzduchu špatný, ale měl k sobě Chielliniho s Barzaglim, kteří ve vzduchu excelovali. De Vrij je po všech stránkách ideální a jeho schopnosti jsou vyvážené, že je nemusí tak docela suplovat zbývající dva stopeři. Ranocchia ve středu obrany rozhodně nebyl dobrou volbou. Dostačující suplování OK, když hraješ se spodní desítkou ligy. Tam hru stejně diriguješ jinak. Ale do zápasů s horní desítkou bych ho nepostavil, to by byl průšvih. Klubista a sympaťák určitě. Ale Darmian je taky sympaťák, byť do středu to zkrátka není. U Darmiana je výhodou jeho variabilita od RCB, přes RB až po RWB. A to vlastně nejen vpravo, ale i vlevo. A Conte na něm stavěl v reprezentaci, zná ho a proto ho chce. Oproti cizincům je to "levná italská pracovní síla".

Navíc si myslím, s ohledem na dění v závěru sezóny u Říma, že tou suplující roli De Vrije převezme Kolarov, který právě na středním obránci odehrál velmi slušný závěr.

Teď to máte při odchodu Ranocchii teoreticky:

Bastoni (Darmian) - De Vrij (Kolarov) - Godín (Škriniar/D'Ambrosio)

Reagovat
cresposuper

Kolarov hral v Rome nalavo, neviem, ci hral vobec niekedy v kariere stred na troch obrancov. Darmian nie je oproti Dambrosiovi ziadna pridana hodnota, uplne zbytocny prestup.

Reagovat
Recoba Inter

Kdo ví, jak to zamyšlejí. Třeba budeme nakonec ještě příjemně překvapeni. Obrana se nějak vyřeší, hlavou mi podstatně víc vrtá Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian ale hru na stoperovi zná, resp. hru ve tříčlenné stoperské formaci. Už tam něco odehrál a v reprezentaci ho tam i sám Conte několikrát použil.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
rel7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele