Inter Milán potvrdil letní příchod obránce Vidiće

05.03.2014, 12:32
Aktuality
Nemanja Vidić před čtyřmi týdny potvrdil rozhodnutí opustit po letošní sezoně Manchester United a z Anglie nakonec podle očekávání zamíří do Itálie. Srbský stoper se stane novou akvizicí milánského Interu, který ho po vypršení smlouvy získá zdarma...

Nerazzurri byli největším kandidátem na angažování 32letého obránce a svou snahu se jim podařilo dotáhnout do úspěšného konce.

"Vidić je hráčem světové třídy. Mám obrovskou radost, že se nám povedlo dojednat smlouvu a přivést ho do Milána," neskrývá v rozhovoru pro internetové stránky italského klubu nadšení prezident Erick Thohir.

"Je jedním z nejlepších obránců světa, jeho kvality a charisma budou přínosem a pomohou i mladým hráčům. Bude dalším dílkem skvělého Interu, který budujeme," pochvaluje si Thohir.

Vidić stráví na Old Trafford osm a půl roku poté, co ho United v roce 2006 získali ze Spartaku Moskva. Celkem za Red Devils odehrál před 200 ligových zápasů a pomohl jim k tisku pěti mistrovských titulů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele