Vidić má po konci sezóny opustit Manchester United

07.01.2014, 20:57
Aktuality
Nemanja Vidić by po více než osmi letech měl odejít z Manchesteru United. Zkušený srbský stoper má v mužstvu úřadujícího anglického mistra smlouvu už jen do konce sezóny a jeho agent Silvano Martina se nechal slyšet, že k prodloužení spolupráce na Old Trafford zřejmě nedojde...

Rudí ďáblové údajně nabízejí dvaatřicetiletému zadákovi smlouvu na další sezónu, bývalý srbský reprezentant a kapitán týmu by si ale představoval víceletý kontrakt.

"V tuto chvíli bych vyloučil prodloužení smlouvy s Manchesterem United," prohlásil Silvano Martina. "Vidiće vzhledem k jeho smluvní situaci sleduje několik klubů. Je to velmi dobrý hráč a nebude mít problém s hledáním nového angažmá, takže zůstáváme v klidu," dodal hráčův zástupce.

Vidić, který přišel do Manchesteru v lednu roku 2006 ze Spartaku Moskva, má zájemce především v italské Serii A. Tamní média spekulují především o Fiorentině a Neapoli, Martina se ale nechal slyšet, že s těmito celky není v kontaktu.

Autor: Petr Vaněček / clubcall.com

Komentáře (619)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele