Icardi, Zaza, Gabbiadini. Sampdoria čile obchodovala

10.07.2013, 10:30
Aktuality
Vedení Sampdorie mělo včera spoustu práce. Z klubu odešel útočník Mauro Icardi do milánského Interu a také nadějný mladík Simone Zaza, jehož koupil Juventus. Za Sampdorii naopak bude v příští sezoně hrát Manolo Gabbiadini, dosud útočník Staré dámy.

Icardiho přestup Sampdoria a Inter řešily poslední týdny. Finální dohoda zní na spoluvlastnictví, za které milánský klub údajně zaplatil šest milionů eur.

Čtrnáctý tým Serie A si za Icardiho okamžitě zajistil náhradu, do janovského klubu přichází Manolo Gabbiadini. Ten loni hostoval v Boloni, přičemž jej spoluvlastnily Juventus a Atalanta. Juventus nyní za 5,5 milionu eur koupil polovinu práv patřící Atalantě a následně ji prodal Sampdorii.

"Sampdoria mě chtěla získat za každou cenu. Spoluhráči mi o klubu řekli samé dobré věci, takže jsem šťastný, že budu působit v Sampdorii," prohlásil Gabbiadini, italský reprezentant do jednadvaceti let.

Třetím hráčem, s nímž včera Sampdoria obchodovala, je Simone Zaza. Prodala ho za 3,5 milionu eur Juventusu, který následně prodal polovinu hráčových práv nováčkovi Serie A Sassuolu za 2,5 milionu eur.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (559)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele