Iborra se vrátil do Španělska, podepsal s Villarrealem

07.01.2019, 17:07
Aktuality
Villarreal získal ostřílenou posilu do středu pole. Španělský celek přivedl z Leicesteru City defenzivně laděného záložníka Vicenteho Iborru, se kterým uzavřel kontrakt do roku 2023...

Rodák z Moncady je odchovancem Levante, kde se postupem času zařadil k důležitým hráčům a před pěti a půl lety se stěhoval do Sevilly, kde se rovněž prosadil mezi tahouny.

Před rokem a půl však Iborra vyslyšel novou výzvu, když se za 15 milionů eur přesunul do Leicesteru City, ovšem na výkony ze své domoviny se mu příliš navázat nepodařilo.

Třicetiletý středopolař za zmíněné období zasáhl jenom do 27 ligových vystoupení, během nichž si zapsal tři přesné zásahy, další však už nepřidá. Iborra vyslyšel nabídku Villarrealu, který si od posily za 10 milionů eur slibuje, že mu pomůže vystoupat do klidnějších pater tabulky.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Puel out kým nepredá aj Adriena Silvu.

Zbaviť sa dvoch z tria najlepších záložníkov v klube...a James s Kingom ostávajú kvôli 1 štartu v januári v FA Cupe

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Sandstorm

Nejlepší možná ve Fife. Na hřišti v reálu hráli Iborra a Adrien Silva hrozně a pro Leicester je dobře, že odchází, když nenaplnili očekávání.

Proc se Puel pořád vyhazuje? Vždyť je na sedmém místě! Na Sedmém! S kadrem, který by měl hrát o záchranu.

Reagovat
Hokaido

O záchranu? Ten kádr je v pohodě přinejmenším na top 10. A sice je sedmý, ale ztrácí sedm bodů na šestého, přitom je jen pět bodů nad třináctým. Nedokáže tým namotivovat tak na 80 % zápasů, na zbytek se tým namotivuje sám.

Reagovat
Pride

O záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslel vážne, že o záchranu?

Adrien Silva nedostal pod Puelom poriadnu šancu a za tých málo minút ukázal viac ako Mendy.

Puel nevie namotivovať tím, nájsť vhodný systém a vyťažiť z kvalitného kádra viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď momentálne 7. miesto hovorí o niečom inom...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem tomu. Pod iným trénerom by boli koľkí?

Piaty? Tretí?

Reagovat
smazaný uživatel

To zrejme určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

O záchranu? Really ?

Reagovat
Sandstorm

Tak kádr Leicesteru mi nepřijde tak silný. Hodně posil se jim nepovedlo a ti starší hráči, co to dříve táhli jdou výkonnostně dolu. A tak věřím, že by se našlo i několik manažerů se zkušenostmi z PL, co by s tím týmem hráli třeba okolo 15.mista. Ten tým není tak dobrý, aby zarucoval umístění v TOP 10. A při špatné konstalaci by klidně mohli hrát vespod. WHU, Wolves, Everton a Watford mají papírově lepší týmy. Proto si myslím, že Puel se s nimi drží ještě nadstandardně. Ano je to hodně konzervativní trenér a neodpustí si výbuchy jako teď v FA Cupu, ale celkově je vede slušně.

Reagovat
Pride

To myslíš vážně? Gólman a obrana super, Maddison a Ndidi půjdou do několika sezón do velkoklubů a o Vardym se nemusíme ani bavit. Naprosto TOP útočník.

Reagovat
Pride

a jestli ten svůj výblitek myslíš vážně, tak si projdi týmy jako Newcastle, Cardiff, Huddersfield, Fulham, Soton, Burnley, CP a i ten Bournemouth - což jsou týmy, které mají hrát o tu záchranu a pak se podívej na soupisku Lesteru a uvědomíš si svoji blbost okamžitě.

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
vicinda07

tak to fakt ne...mimo TOP 6 je to jeden z najsilnejsich kadrov, Chilwell, Madisson, Vardy, Schiechel, Maguire, Pereira, Ndidi je skvely zaklad....ale suhlasim ze Iborra a Silva fakt dobri neboli

Reagovat
Pride

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Iborra bohužel nepřesvědčil. Snad od něj nepamatuju nějakej vyloženě dobrej zápas. James i King by asi mohli odejít. Ale.. King je ikona klubu, jeden z nejoblíbenějšich hráčů a ne nadarmo má přezdívku, jakou má. Leicester prožívá těžký období a asi je dobrý mít takovýho hráče v kabině. Matty je úžasnej hráč. On kdyby nebyl tolik zraněnej, tak už dávno bossuje někde velkoklubu. Takhle ho bohužel ani většina fanoušků nezná.

Reagovat
Sandstorm

Nebýt těch zranění, tak si mohl James vykopat podobný přestup jako Drinkwater.

Reagovat
Hokaido

Zato ten tvůj vtípek by nevykopal ani Messi.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa teda presvedčil - ak už nastúpil od začiatku. Ideál k Ndidimu je podľa mňa Adrien Silva, ale aj Iborra hral celkom dobre, mal prehľad o zápase a pridal niečo aj smerom dopredu. To Mendy nedokáže, aspoň zo zápasov, ktoré som videl.

Postavenie Kinga v kabíne beriem, aj to ako ho vnímajú v klube.

Reagovat
Mateo16

Aby nebolo malo Kroos 3 tyzdne out Toto Solari nemoze ustat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa divím, čo všetko ustojí Peréz.

Reagovat
Messiáš

Super posila, kdo viděl zápas s Realem, tak viděl, že přesně takovejhle hráč ponorce chyběl. Navíc zkušenosti do boje o záchranu se budou jenom hodit

Reagovat
Ed_Hazard

Villareal nebude bojovat o zachranu..

Reagovat
Messiáš

No zatím je boj o záchranu krutá realita, kterou momentálně prožívají. Ten spodek je hodně vyrovnaný. Doufám a věřím, že jim i Bilbau se snad ten boj do posledních kol vyhne. Právě Iborra by tomu měl snad pomoci

Reagovat
Jordi Alba

Ten souboj o sestup bude zajímavej, docela bych tipoval, že dolů půjdou stejný celky, jako se teď dostaly do LL, ale těžko říct tady sou třeba 2 výhry strašně moc, hlavně ať se to vyhne Gironě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele