Hubník: Poločasový stav v Madridu nás zdravě naštval

13.12.2018, 00:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Dron

"Křídla byla hodně individuální, hodně chodila jeden na jednoho. Patrik se do hry moc nedostal,"

Podle mě tímhle Hubník dost dobře vystihl jeden z hlavních problémů, proč se Patrik zatím neprosazuje tak, jak by si většina z nás přála.

Kdykoliv sleduju Řím, přijde mi, že ty mladý křídla se až moc na sílu chtějí ukázat a předvést svoje individuální kvality, přitom tak trochu zapomínají, že hrají týmovou hru. Jako kdyby brali AS jen jako nějakou dočasnou přestupní stanici. Až příliš často se stává, že místo toho, aby se snažili dál rozvíjet kombinaci, prostě to tam pálí ze všech možných pozic doufajíc, že jim to tam spadne. A Schick se tím pádem skutečně do hry dostává hodně málo, a když už, tak ne v pozicích, ze kterých by mohl dávat góly.

Dlouho jsem věřil, že jakmile dostane trochu času a příležitostí, začne mu to tam padat, ale zatím to fakt nevypadá dobře. Pokud se nestane zázrak, a nepomůže mu třeba teoretická změna trenéra, asi opravdu bude lepší, když půjde jinam. Kvality na to aby se prosadil v top ligách bezesporu má, ale s tou taktikou AS "když nevíš co s míčem, vystřel nebo to dej Kolarovovi" to asi fakt nepůjde.

Reagovat
C-M@ster

Ja myslim, ze by hostovacka nekde jinde byla super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdyby je tolik nestál tak už je dávno pryč.To je hroznej traged ten tým je strašně nahovno to už bylo loni platonickej tlak po vápno a milion centru a ztracenéjch balónu a čekání jestli se trefí dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je strašný...kdykoliv ho vidím, tak posílá centry na tribunu a standardky kope asi metr vysoko. Být jeho spoluhráč, tak mu useknu hlavu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele