Hráli jsme katastrofálně, nebral si po debaklu servítky Reus

07.04.2019, 16:15
Aktuality
Borussia Dortmund se sice z nedávného poklesu formy na pohled oklepala skrze tři ligové výhry v řadě, to se ale teď zdá poněkud nicotné v návaznosti na ostudný debakl 0:5, který žlutočerní inkasovali od přímého konkurenta z Mnichova. Bayern takhle rázem vede Bundesligu a má vše ve svých rukách...

Pro BVB se jednalo o teprve třetí ligovou porážku v sezoně, která však bolí ze všeho nejvíc. A i vzhledem k poločasovému výsledku 0:4 proti ní nelze z dortmundské perspektivy věru nic namítat; jednalo se o odpovídající výsledek.

"Hráli jsme katastrofálně, bránili jsme katastrofálně. Nemám pro to žádné vysvětlení. Dostali jsme je pod nulový tlak. Musíme si přiznat, že Bayern byl mnohem lepší než my," přitakává Reus.

"Byla to pro nás zase jednou lekce, protože jsme zkrátka nehráli jako tým. Jediným pozitivem je, že jsme za nimi stále o pouhý bod a Bayern v příštích týdnech pořád čekají dva nebo tři těžcí soupeři," naráží Reus na skutečnost, že Bayern uzavírá sezonu střetnutími se dvěma současnými členy první čtyřky, RB Lipskem a Eintrachtem Frankfurtem. "Ale s takovou se o titulu bavit nemůžeme," dodává urychleně.

Pro 29letého ofenzivního záložníka se jednalo o frustrující večer také z čistě individuálního hlediska, když jej Lucien Favre nasadil na jeho neoblíbenou pozici na hrotu útoku. "Každý ví, že to není moje oblíbená pozice, a že na ní nechci hrát. Ale to by neměla být omluva. Tohle musí rozhodnout kouč," prohlásil Reus, který s 19 soutěžními zákroky vévodí klubové střelecké tabulce.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Velice mě mrzí až sere ta prohra Tak snad příští sezónu nebo kdyby náhodou Bayern ztratil. Hrajou ještě s Lipskem a Frankfurtem, stát se může cokoli. Bohužel máme mladý kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč??? Proč pořád Dortmund prodává hráče, ne které si každý ukáže. Když seženete hráče, který by Bayernu prohnal perka, tak se ho hned zbavujete. To jste v Dortmundu takové chudé pr...le.

Reagovat
advokat

V zápase bolo vidieť v priamom prenose, ako sa mladíci pokakajú pri významnom zápase.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný prokauč trenéra. Reus na neoblíbené pozici, Zagadou těžké zápasy absolutně nezvládá, nerozehraný průměrák Dahoud taky neměl co pohledávat v sestavě. Do takovýho utkání musí nasadit zkušenější hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, asi mohl místo Zagadoua zkusit Weigla, ale zase on ani Akanji a Diallo včera nebyli kdovíjak dobří

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Spasitel

Hrozne sa posrali na konci mohli byť radi, že dostali iba 5ku

Reagovat
smazaný uživatel

S ostudným výkonem mě zarází právě fakt, že Favre nasadil Reuse včera na hrot, nechápu

Reagovat
herbage

Jeho neoblíbená pozice není ve středu pole, ale na hrotu útoku. Naopak ve středu pole jako volný ofenzivní hráč je jeho nejoblíbenější pozice, na které když nastoupí, tak je nejlepším hráčem celé ligy. Na kraji už dlouho nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jjsem cele utkani...Dortmund nastoupili jak mistri sveta...dali sice tycku, ale jinak nepredvedli nic...Bayern je pressingem dostaval do kolen,nebyli schopni drzet mic, nahrat si a natoz neco vytvorit. Bayern byl takticky pripraveny a plny odhodlani utkani od prvni minuty zvladnout. Braneni dorrmundu pri standartkach soupere bylo naprosto tragicke. Nemit na osobku hrace jako je Hummels,je trestuhodny. Ten mel zadelano na hattrick. Dortmund hral naivne a myslel si, ze se Bayern porazi sam. Jak jsem nekolikrat zminil behem sezony (za coz jsem byl zde kritizovan), hraci Ribery ci Robben jsou pro Bayern brzdami...Coman ci Gnabry, jsou mladi,dravi a to je presne, co Bayern potrebuje...

Hodne ctu, ze obrana Dortmundu selhala. Ja rikam, selhal Dormund jako tym. To byl jeden najezd za druhym, co vysilal Bayern. To tezko muze obrana odehrat bez chyb. Z takoveho tlaku vzdy prameni plno chyb. Dostali lekci, ale porad je to otevrene. Klopytnout muze jak jeden tak i druhy tym...

Reagovat
Rich

Dobře napsaný.

Reagovat
John Obi Mikel

Dortmund

Reagovat
Heresy

Bayern

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Heresy

ale nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Přesně nebreč. Plakat budeš až vypadne Liverpool v Lize Mistrů

Reagovat
castelL

škoda že z tvojich už nikto v LM nie je.. oh

Reagovat
Rich

Koukám, že se někdo koukal na můj profil oblíbených týmů. No ještě tam musím přidat City. A víš, že je mi to v celku volný, že vypadli, pořád má Bayern šanci na ligový titul a k tomu pohár. Upřímně Dortmund, co předvedl na stadionu Bayernu, tak si titul nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali jsme jim jen čuchnout

Reagovat
Rarášek

Nie im Leben würde Ich zu Bayern gehen.

Reagovat
Rudnevs

Es kann so viel passieren,

es kann so viel geschehen,

nur eins weiß ich hundertprozentig,

nie im Leben würde ich zu Bayern gehen!!!

Reagovat
Rarášek

Přesně tak, neexistuje!

Reagovat
Logan

Pořád je to jen o bod a do konce zbývají 4 zápasy. Nemyslím si, že je rozhodnuto, ale druhá polovina sezony rozhodně není ze strany BVB dobrá a je škoda, že promarnili tak velký náskok, hlavně s týmy z dolních pater tabulky. Ztratit body s Norimberkem, Augsburgem atd v konečném zúčtování bude to rozhodující.

Věřím, že se ještě podaří Bayern prohnat a že ztratí. Ačkoliv fakt, že už nehrajou LM teď trochu pomáhá FCB.

NUR DER BVB!

Reagovat
verv

Tech zapasu je jeste 6. Po delsi dobe to bude napinavej souboj o titul. Bayern dokaze ztratit treba i s Freiburgem a vzhledem k tomu losu to nebudou mit vubec jednoduchy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele