HRÁČI SI DĚLAJÍ SRANDU, ŘÍKÁ KOTRBA

28.02.2004, 18:35
Aktuality
Nejsmutnějším mužem po dnešním utkání (Č. Budějovice - Sparta) je Jiří Kotrba. Ono se nemůže říci ani tak smutný, jako vzteklý a rozčílený na nejvyšší míru! Tímto zápasem Sparta zřejmě rozhodla o mistrovi ligy. Mnout ruce si může Baník Ostrava i Slavia Praha!

Jiří Kotrba opravdu nemůže být šťastný. "To, co jsme předvedli při prvním inkasovaném gólu, to jsem neviděl. Z toho mám pocit, že si snad hráči ze mě dělají srandu," řekl po zápase pro sparta.cz.

Sparta začala dobře, vypadalo to, že utkání zvládne a odveze si do Prahy všechny tři body, s tím souhlasí i trenér Kotrba. "Zápas se pro nás vyvíjel ideálně - dali jsem gól před přestávkou, poté jsme přidali i druhý a utkání jsme měli plně pod kontrolou a měli jsme ho v klidu dohrát. Bohužel jsme Budějovice po sérii vlastních chyb vrátili do hry, kdy místo odkopu míče přišla nepřesná rozehrávka na Poborského, jenž byl odvrácený od míče zády, takže s tím nemohl nic dělat. Stopeři se pak nestačili vrátit a bylo zle," hodnotí na oficiálním webu pražské Sparty.

Podle Jiřího Kotrby se rozhodčí dnes hodně spletli a Sparta si měla odvézt tři body! "Dali jsme sice ještě třetí branku, ale ta nebyla uznána pro vymyšlený ofsajd a gól tak byl regulérní. V závěru jsme opět chybovali a domácí vyrovnali," řekl.

Má ještě tedy Sparta nějaké šance na titul? O zimní přestávce Jiří Kotrba říkal, že jednoznačně Sparta titul vyhraje, teď se vyhýbá otázce. "Všechno jsme si zkomplikovali sami, jestli jsme dnes ztratili šanci na titul? Tak o tom nebudu spekulovat, já jsem tady od trénovaní a vše ukáží další zápasy," dodal Kotrba.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*john

To si dělá snad srandu. Vždyť je to vůl...Budějce v prvním poločase mnohem víc tlačily.Rozhodčí piskl Budějcům ofsajd, později ho pisk i na opační straně a Kotrba se rozčiloval. Přitom ta sama situace..Vrchol byl to co bylo slyšet v televizi. Prvoligový trener--namýšlený blbec je to

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo ...... hraje si na slušňáka, ale co během zápasu řve, to se jen tak neslyší. Pergl = nejhorší pravý obránce v historii Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou si za to sami. Už vidím, jak to všichni za chvilku budou svádět na únavu po zápase s AC nebo na rozhodčí atd.....Jsou to trapáci, hlavně že řvali jak si titul bez problémů zajístí. Tak teď přeju i Slávce a dalším, ať se pověsí za Baník a všechny tyto kluby už to takhle dotáhnou do konce a ukážou Spartě, že její vláda skončila a ani peníze ani Košťál ani Štajner jí nepomůžou....BANÍK PIČOO!

Reagovat
HOST*

Kotrba by měl jít před disciplinárku za neslušné řvaní,a měl by se veřejnosti omluvit!Jinak si myslím že by mělo být o titulu skoro rozhodnuto!Nebo že by Slávie?

Reagovat
HOST*xxx

To by před tu disciplinárku musel každý trenér,asi nevíš co je sport...někdy prostě nervy ujedou-navíc mu jde o místo a když viděl co tam ty Sparťanský dřeva předváděj tak se mu vůbec nedivím-já bych šel za nima až na hřiště a dal bych jim po tlamě a pak je vyhodil z kádru...

Reagovat
HOST*slider

Aby jsme se zacali bat, ze Sparta treba sestoupi:))))))))

Reagovat
PJ

Jenom k těm ofsajdům - snad nepopřeš, že ten kvůli kterýmu nebyl uznanej gól Sparty byl vymyšlenej. V okamžiku přihrávky byl Štajner půl metru před obráncem... Ale jinak moh Kotrba trochu držet nervy na uzdě, zvlášť když má hned vedle sebe kameru...

Reagovat
smazaný uživatel

to samý ale udělali rozhodčí Č.Budějovicím kdy šel Kulič sám. Jinak já přeju sebevědomé Spartě 3.místo za tak geniální nákupy- Gluščevič,Štajner. oba zátím Spartě moc pomohly. A pan Kotrba?ten bude rád když u Sparty vydrží do konce sezony..

Reagovat
PJ

Nákup Štajnera se ti nezdá? Dva góly ve třech ligovejch zápasech je ti málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak !!! Ten ofsajd byl na obou stránách a ať se na mě pan Kotrba nezlobí já sem na tom zápase byl a co si Ti červený k... zařvali to jim ten rozhodčí pískl a když zkolili Budějičáka mimo míč a když se nehrálo, čuměl do blba a dělal, že nic nevidí a za to měl dostat červenou, takže na výmlu o rozhodčím bych to nezkoušel !!! Každopádně Baník je jasnej !!! Jo !!! Go Budějky GO !!! Go Budějky GO !!! Go Budějky GO !!!

Reagovat
HOST*

BANIK!!!!

BANIK

BANIK

BANIK

BANIK

BANIK

BANIK

BANIK

BANIK

BANIK

PICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
HOST*Ratty007

Tak se všichni chlubili stíhačkou jak Ostravě vezmou titul Velké Budou nakonec rádi že budou mít uefu

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasný - baník titul

Reagovat
smazaný uživatel

Blšany zatím vedou 1:0

Reagovat
HOST*

BLŠANY!!!!!!! A BANÍK JE V PR...

Reagovat
HOST*Arronax

A slavka titul vyhraje a vsichni utrou nos!!!!

Reagovat
HOST*pepe

era Prahy davno skoncila...jak ve fotbale tak v hokeji.

Reagovat
Mr.Jindros

Rikam to od zacatku.... Kotrba je supackej trener a ve Sparte nema co delat, to je klub nad jeho uroven.... jinak Spartu nemam uz dlouho rad a Kotrba mou averzi jen zesilil

Reagovat
HOST*

Zlata Sparta za Jardu Hrebika...to byla liga mistru panecku...nejlepsi co jsem kdy videl(myslim v pritomnosti ceskyho tymu) vydelal Sparte prachy a ty ho vyhodili...slusny..;)

Reagovat
HOST*

no jo...Praha...co chces...prazaci jsou curaci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele