Hráči pracují dobře, pochvaluje si Prandelli

03.03.2008, 11:19
Aktuality
Nejenom boj o titul bude v Itálii dramatický, hodně napínavý bude i souboj o třetí a čtvrté místo. V tom zatím zaostává AC Milán a poslední dobou začíná ztrácet Juventus. Starou dámu může hodně mrzet nedělní domácí prohra s přímým konkurentem z Fiorentiny, jejíž trenér Cesare Prandelli po zápase neskrýval radost...

"Odehráli jsme skvělý první poločas. Dobře jsme je napadali a zasloužili si lepší výsledek. Ve druhém poločase jsme zbytečně neriskovali a pochopitelně je potřeba i trocha štěstí. Hráči pracují dobře. Někdy se na ně neprávem snáší kritika, teď si ale musejí užít toto vítězství," řekl Prandelli.

Fiorentina šla v Turíně do vedení v 19. minutě zásluhou Gobbiho, za domácí o deset minut později vyrovnal Sissoko a v 57. minutě otočil skóre Camoranesi. Fiorentina se nevzdala, patnáct minut před koncem vyrovnal Papa Waigo a v samém závěru šokoval domácí Osvaldo.

Ještě před několika týdny měla Fiorentina hrát o čtvrté místo s AC Milán, nyní útočí na třetí Juventus. Rozdíl mezi těmito dvěma kluby je jednobodový, Rossoneri na Violu ztrácejí body čtyři.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
M11

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Cesare je Pan trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina by jsi ten titul i zasloužila maká jak prase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele