Hráči Boleslavi a Bohemians: Video by při sporných gólech pomohlo

23.10.2011, 23:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde najdu zaznam (v dobry kvalite) z dnesniho derby united a city? Ten vysledek me naprosto sokoval a proste to musim videt!!!

Reagovat
Josifek

No, mohla to být branka, z televizního, i když neprůkazného záběru se mi to zdálo za čarou. Video rozhodčí pro podobné situace ve fotbale prostě jednou příjde, tak snad radši aby to bylo dříve, než-li později.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo video, nebyly by zápasy tak lehce manipulovatelné. Zápasy by nešly ovlivnit (ne)uznanými spornými góly, ofsajdy, fauly atd. A to je to poslední, co si pánové ve FIFA přejí.

Reagovat
smazaný uživatel

branka podle me byla a to rikam jako fanda MB.

Reagovat
smazaný uživatel

Teomaxi nevím kde jsi seděl ale já i když MB tak jsem s kamarádama s Bohemky seděl u jejich kotlu a gol to nebyl to jsme se shodly i s Bohemaky. Byly jsme přesně na úrovni pomezního rozhodčího. Vim ještě nějakej uhel jsem tam měl, takže to třeba mohlo být za čarou, ale z pohledu pomezního bylo vidět, že gol nebyl. Co tam plácá Nešpor to nevím ten musel mít ještě horší výhled na balon než já (byl k němu kolmo a ve větší vzdálenosti myslím tím kolmo k brance než já)í. Jinak pro video v takovém případě jsem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele