Hráče Lyonu mrzely neproměněné šance. Bayern nebyl neporazitelný, řekl Ekambi

20.08.2020, 10:01
Aktuality
Jízda francouzského Lyonu ligou mistrů nakonec skončila v semifinále na kopačkách mnichovského Bayernu. Porážka 0:3 vyznívá možná až trochu krutě vzhledem k šancím Lyonu v úvodu zápasu za stavu 0:0. "To si můžeme vyčítat," řekl brankář Anthony Lopes.

Lyon se i kvůli předčasnému konci francouzské ligy způsobeném pandemií nedostal do evropských pohárů pro příští sezonu. Jedinou šancí pro něj bylo vyhrát Ligu mistrů a pro to dělal skutečně maximum. V osmifinále postoupil přes Juventus, ve čtvrtfinále zdolal Manchester City. Až Bayern francouzskému celku vystavil stopku.

"Ani Bayern ale nebyl neporazitelný," hlesl o utkání útočník Karl Toko Ekambi. "Hráli jsme dobře, měli jsme velké šance a měli jsme z nich dát góly. Především já," řekl útočník, jenž měl krátce po odehrané čtvrthodině na noze vedoucí branku, ale trefil pouze tyč.

Prakticky z protiútoku pak Gnabry vstřelil vedoucí gól favorita. "Ten gól nám ublížil. Pak už jsme nebyli schopní zápas zvrátit. Musíme jen pogratulovat Bayernu," dodal Ekambi.

"Prvních patnáct minut si můžeme vyčítat. Klidně to mohlo být 2:0 pro nás. Pak jsme za to zaplatili," přidal brankář Anthony Lopes, který ale věří, že Lyon má na co navazovat. "Musíme si udržet stejného ducha a stejnou mentalitu i v příští ligové sezoně a pak můžeme dokázat velké věci," doplnil devětadvacetiletý portugalský gólman.

Autor: Jiří Fišara / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
Diego2

Jak Barca tak Lyon meli v uvodu obrovske sance a prd z toho...jsem zvedav na uvod zapasu ve finale, verim ze hraci PSG pokud opet Bayern nechytne zacatek podobne tutovky promeni.

Ocekavam epicke finale

Reagovat
smazaný uživatel

Epické finále bez fanoušků nemůže být epické

Reagovat
Beči

Tak patetické?

Reagovat
smazaný uživatel

Etické.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Empirické

Reagovat
JacoBee

Může.

Reagovat
REPLIKATOR

Emptycké

Reagovat
cink

Empatické

Reagovat
smazaný uživatel

No finále bude zajímavý. Favorit asi mašina a týmový pojetí Bayernu. Ale myslím, že kdyby se utrhli a fakt vybičovali Neymar s Mbappém a Thiago zahrál životní zápas, že to klidně PSG může udělat. Je to přece jenom jeden zápas a finále. Dva brejky a čus.

Reagovat
Elmas

Hlavně už bude k dispozici Verratti.

Reagovat
ADM

Takže redka po dvoch žltých okolo 50. minúty

Reagovat
Diego2

Reagovat
Mustang™

Dost nevypovídající statistika.....taky mohl 4 zápasy vyjít na prázdno a pak v 5. mít 3+2

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc v Lisabonu nemá ani gól

Reagovat
ADM

Nabuduce skusim viac irónie

Reagovat
Mustang™

Pokud to byla ironie, tak ok ale to jsem fakt nepoznal

Reagovat
ADM

Tak skusal som to podporiť tym smajlikom

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mustang™

Doufám, že Neymar dostane stopku na jeden zápas za tu výměnu dresů

Reagovat
Luc-Luc

PSG nejaky goly urcite da, Bayern ukazal, ze je vzadu zranitelnej, ale na vyhru to stacit nebude, Bayern da tech golu vic

Reagovat
Diego2

Takze prestrelka, beru

Jako ja nemusim ani jeden z techto klubu ale fotbal to bude hodne dobry doufam

Reagovat
REPLIKATOR

Stačilo mít místo Ekambiho hráče s trochu slušnou koncovkou.

Reagovat
Frantszek

strašně posranej z toho byl.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Doteď nepochopím, proč Dembélé jen seděl...

Reagovat
Frantszek

strašně posranej z toho byl.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Luc-Luc

Ekambi jim zabil zapas, ale otazka je, jestli by Bayern nepridal na tempu a neporazil je stejne, pokud by tam neco dali, stejne tyhle sance by mel ofenzivni hrac promenovat, chyby obrancu nebo brankaru jsou strasne videt a resi se to strasne dlouho, tady se akorat zakrouti hlavou a uz se to dal moc neresi, v tomhle maji utocnici vyhodu, Mo da v zapase gola a je za hrdinu, i kdyz spali vedle toho dalsi tri tutovky nebo Lewandovski vcera, sice dal gol, ale jinak tam byl jak drevo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele