Höwedes prodloužil smlouvu se Schalke

10.02.2016, 14:17
Aktuality
Schalke se může i nadále spoléhat na služby Benedikta Höwedese. Kapitán a ikona gelsenkirchenského celku měla smlouvu do konce nadcházející sezóny, nyní se obě strany dohodly na jejím prodloužení do roku 2020...

Odchovanec Schalke se do prvního týmu probojoval během sezóny 2007/08 a od té doby se vypracoval do role největší opory a rovněž kapitána ambiciózního klubu.

Dlouho se pak spekulovalo, že německý mistr světa zamíří do Anglie, čemuž ostatně nahrávala i výstupní klauzule, kterou měl Höwedes po letošní sezóně na 18 milionů eur.

To už však nyní neplatí: Schalke se s defenzivním univerzálem, který se momentálně zotavuje ze zranění stehenního svalu, dohodlo na prodloužení kontraktu až do roku 2020, přičemž součástí dohody není žádná výstupní doložka. "Jsme potěšeni, že Benedikt jakožto obrovský vzor zůstává u nás," řekl kouč André Breitenreiter.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Höwi

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ma zajem o Hernandeze

pekna blbost. akorat oslabi konkurenta v bundeslize, jinej efekt by to nemelo. V ofenzive Bayernu by nemel snadny se prosadit, navic on podle me, byt ho jako hrace uznavam, je trochu sulin nafoukanej, co potrebuje bejt hlavni hvezda a stredem pozornosti, coz by v Bayernu nebyl ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam pude, tak je idiot. Neustále brečel, že chce hrát, teď hraje, je za krále a šel by si zase sednout na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie špekulácie škoda čítať, od reality to má zvyčajne hodne ďaleko.

Chicharito nemá dôvod odchádzať do tímu, kde by nebol jednotkou na hrote, myslím, že mu za tie roky v Anglicku a Madride už trošku došlo, že z lavičky dieru do sveta neurobí. V Bayerne si ho viem predstaviť jedine v prípade odchodu Lewu...

Reagovat
Pospovič

Sice mu to páli ale do Bayernu si ho nepřeji ani v případě odchodu Roberta

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Anceloti chce Higuaína

Reagovat
Pospovič

Toho taky nechci

Reagovat
tomasinho

Shit

Reagovat
smazaný uživatel

ale na druhou stranu je dost skleněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych víc nadšený, kdyby se konečně zbavil těch zdravotních problémů. Trochu se bojím, aby se to netáhlo a nepoznamenalo ho to, co se výkonů týče (vzpomínka na Pandera, i když s ním to zatím srovnávat nejde).

Reagovat
Rudnevs

Pander nemá ani nikdy nemal na Höwedesa... to by som neporovnával

Inak super že ostáva môže s z neho stať legenda ako napr. Ebbe Sand atď. Fajn že nejde do Bayernu ani za Kloppom.

Reagovat
Rudnevs

Inak čo je teraz s Panderom? Koniec kariéry asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi.. Sice jsem to nikde neviděl oficiálně, ale momentálně v žádném klubu nehraje a na top úrovni už o něj asi zájem nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pander byl kvalitativně rozhodně aspoň na úrovni Höwiho (i když to moc porovnávat nejde, když každý hrají jinou roli). Před zraněníma měl neskutečnou formu. Kvalitní leví obránci se těžko shánějí a on byl tehdy top v BL.

Reagovat
Rudnevs

Inak Schalke chce toho Marca Bartu z Barcelony.

Reagovat
sokar

ako kompenzácia za Saného

Reagovat
Rudnevs

No tak stoper by sa hodil. Matip ide pravdwpodobne za Kloppom a Nastasic zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno k nejakému skúsenejšiemu borcovi by bol OK, ale ako líder alebo spolu-líder ani náhodou.

Reagovat
Rudnevs

Však ku Höwedesovi.

Reagovat
Rudnevs

Ešte ma napadlo že by Matipa nahradil jeho brat z Ingolstadtu. Barta bude asi moc drahy.

Reagovat
Rudnevs

V lete asi Heldt odíde ( nahradiť by ho mal Heidel alebo Eberl...) takže možno budeme vidieť aj nejaké rozumné prestupy od Schalke...

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležitý krok k tomu, aby Schalke mohlo napredovať a konkurovať najlepším. Taká osobnosť proste musí byť minimálne jedna v klube, ktorý má ambície hrať o čelo BL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele