Höwedes si protáhne pobyt na marodce, chybět může tři měsíce

19.01.2016, 20:29
Aktuality
Citelnou ztrátu utrpělo v průběhu zimní přestávky Schalke. Ze sestavy německého klubu na hodně dlouho vypadne Benedikt Höwedes, 27letý obránce a mistr světa utrpěl zranění stehenního svalu a problém je vážnější, než se na první pohled zdálo...

Höwedes si zranění odnesl z více než týden starého přátelského souboje s Fort Lauderdale a podle prvních prognóz se zpět na trávník mohl vrátit ještě v průběhu února. Přesnější diagnóza ovšem už tak pozitivní zprávy nepřinesla a Höwedes může strávit na marodce až tři měsíce.

"Je to pro nás velice nešťastné, jelikož Bene je velmi důležitým hráčem a my se bez něho budeme muset obejít," řekl trenér Andre Breitenreiter.

"Nebude snadné se s touto ztrátou vypořádat, je naším vůdcem a kapitánem," dodal.

Höwedes v tuto chvíli přijde minimálně o značnou část jarní poloviny 1. Bundesligy a určitě nebude k dispozici pro první kolo vyřazovací fáze Evropské ligy, v němž Schalke změří síly se Šachtarem Doněck.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rudnevs

No čo už... Dúfam že neodíde

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

dosť veľká strata pre Schalke

Reagovat
Rssa

Ještě není u nás a už se adaptuje

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

už se z něj stává další Robben

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele