HOULLIER Z LIVERPOOLU NEODCHÁZÍ

24.02.2003, 18:50
Aktuality
Manažer Liverpoolu Gerard Houllier popřel spekulace médií, že by měl ukončit své angažmá v týmu Reds a odejít zpět do Francie do AS Monaco. "Budu tady ještě dlouho," uvedl Houllier na oficiální stránce klubu.

Houllier, jehož Livepoolu se letos v Premier League nedaří a po pouhých dvou výhrách z posledních 16 zápasů klesl až na sedmé místo, je prý na prvním místě v seznamu francouzského klubu. Monaco jej prý chce na pozici technického ředitele, zřejmě je to však pouhá novinářská spekulace. "Je pravda, že se monacký princ Albert byl podívat na náš zápas s Arsenalem, ale pouze proto, že já i Arsene Wenger jsme jeho přátelé," řekl Houllier. "Poskytoval jsem interview pro Le Journal du Dimanche a ptali se mně na spekulace, které mě spojovaly s Monacem. Pak však má slova vytrhli z kontextu. Když vyjádřím respekt k jinému klubu, neznamená to, že odcházím z Liverpoolu," uvedl Houllier pro vysvětlení. "Takže stručně a jasně – nejsem v jednání s Monacem kvůli jakékoli roli v klubu a ani do žádného jednání nevstoupím. Jsem oddán Liverpoolu a mé práci zde, chci aby to fanoušci věděli," dodal Houllier.

Mimo to Gerard Houllier odmítl rezignovat na snahu o kvalifikování se do příštího ročníku Ligy Mistrů. "Boj o Ligu Mistrů ještě neskončil a sezóna právě vstupuje do fáze, ve které se nám v posledních dvou letech skvěle dařilo. Máme deset zápasů na to, abychom se dostali mezi první čtyři. A vím, co pro to musíme udělat," prohlásil francouzský trenér.

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Preco by mal trener odchadzat, ked sa tymu nedari??? Ani Alex Ferguson neodchadza z MU aj ked sa MU nedari... To nie je umenie odsit, ked sa tymu nedari, ale umenie je dostat tym z krizy......

Reagovat
PJ

Moje řeč, z toho by si měly vzít kluby u nás příklad :-)

Reagovat
HOST*

Také souhlasím,ale Ferguson by měl u Manchstru skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? To nemyslis vazne! Ferguson u MU v zadnym pripade koncit nebude. JE to nejlepsi trener na svete a MU nejlepsi tym na svete. A to bez jakychkoliv debat!

Reagovat
HOST*Uknown

Ferguson je debil a MU je onicem.

Liverpool is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

No jasně, hlavně v týhle sezóně... :-)

Reagovat
PJ

A nějakej důvod? A co takhle se podepsat? Nesmysl, Ferguson je pro United ten pravej, ještě s nim vyhrajou hodně titulů...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Nido nemůže vědět, co se stane až jednou odejde. A on odejde.

Reagovat
PJ

Jednou určitě, ale kdo ho nahradí, to netušim. Až odejde, tak už to nebude ten Manchester, jakej mam rád...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele