Horejš: Podali jsme velice dobrý, odvážný výkon

29.08.2020, 10:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
stas87

Dost sympaticky herny prejav od CB. Nebyva zvykom, ze hostujuci tim pride hrat ofenzivnu partiu, skor hrozi len z brejkov. Vcera to prvu polhodinu vyzeralo tak, ze CB hraju na svojom stadione a nie v Ostrave. Keby mali väcsiu kvalitu v utoku, pridali este v prvej polke treti gol a zvladli by to udrzat. Po pauze sa domaci dvihli, chceli vyrovnat a to sa im podarilo, takze remiza tak odpoveda priebehu. Ak budu CB hrat tymto stylom aj nadalej, budem mat dovod castejsie si ich zapnut, naozaj prijemne prekvapenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadalo, CB nemají fanoušky.

Reagovat
Modi6

Mají

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice dobrý odvážný výkon , někteří hráči Baníku nám opět ukázali , že nemají ani na divizi viz Šašinka , borec tmavé pleti dokázal za 30 minut víc než Ondra za 17 zápasů , co se týče konstrukce útoků , tak se opět ukázalo , že kombinace Kuzma Jirásek nefunguje , oba posadit , složení obrany uspělo snad jedině v podobě Holzera , jinak Stronatiho prodat pokud je o něj ještě zájem , ať hraje Svozil , horší být nemůže , Zio pomalý nepřesný , takhle nemůže hrát dirigent obrany , jen pár slov k Potočnému to je naprostý omyl Baníku , nebojím se nazvat tento přestup skandálem

Reagovat
meno

Ti - ja - ni. Je to 6 písmen mameluku

Reagovat
smazaný uživatel

To já moc dobře vím ty kašpare

Reagovat
meno

Tak proč se zdržuješ psaním borec tmavé pleti, když můžeš napsat Tijani. Ostatní hráče jsi vyjmenoval blbboune

Reagovat
smazaný uživatel

Black lives masters verze Eurofotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten mobil to nechce napsat správně..

Reagovat
Stannis Baratheon

Masters to tomu dodává šťávu

Reagovat
dinss

Reagovat
Gelu28

souhlas s tím Potočným....sebevědomí jak hráče z premier league, ale výkony na třetí ligu, kde už ostatně kdysi hrál....navíc ty jeho gesta a arogance je fakt něco....pryč s ním.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele