Holeš: Jeden z nejhorších poločasů ve Slavii, o pauze jsme to pěkně slízli

01.10.2021, 09:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
oli9

Zrovna Holeš super výkon. Škoda že nemohl hrát v záloze, jak dopředu tak dozadu skvělý ale tak ono když nastoupis do zápasu se Standou k píči Teclem v základu tak je to těžké

Reagovat
Pablos

Nechápu pořád ten důraz na ten první poločas ...však zahráli jen 10minut z 90min obstojně

Reagovat
livefan

Souhlasím, druhý poločas byl určitě vyrovnanější, Slavia více držela míč, ale od gólu je Feyenoord skoro k ničemu vážnějšímu nepustil.

Reagovat
Pablos

Jako ano změna tam byla... ale nebýt prvního poločasu a vidět celý zápas v duchu toho druhého, tak zase vidím jen marnost Slávie si lépe přihrát, připravit šance a mít problém se soupeřem, který když zapl trochu na presinku (což se nedá vydržet celý zápas v takovém tempu) tak byli zase úplně mimo z té rychlosti. Nehráli prostě dobře a neházel bych to jen na první poločas.

Reagovat
Hunt

No nevím, Schranz tam měl po 70 min vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, druhej poločas nebyl špatnej, Feyenord se už k ničemu nedostal, naopak Kuchta se Schranzem měli dobrý šance, který bohužel nedopadly gólem. Kdyby takhle hráli celej zápas, tak možná Slavia 2:1 nebo 3:1 vyhrála...

Reagovat
Pablos

Byl rozhodně horší jako všechny předešlé zápasy v letošní evropské sezóně co Slavia předvedla, ale ten otřesnej první poločas to hází do světla, že to tak špatné nebylo. Po tom gólu Slávie byla bezzubá až marná a Feyenoord si to v pohodě dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, předvedli letos mnohem horší vykony

Reagovat
naheCZ

Tak furt tam byla totální tutovka Schranze, remízou to klidně skončit mohlo, stejně tak jsme ale první poločas mohli prohrát větším rozdílem.

Reagovat
Pablos

No a nedat tutovku je pro mě tedy hrozný např. , né kladný

Reagovat
naheCZ

Psal si, že jsme byli bezzubí, což není tak úplně pravda. Mít jasnou tutovku fakt není bezzubost...

Reagovat
Pablos

Popravdě mi vypadla z paměti, když jsem to psal, až pak si mi jí připomněl, takže oká to beru. I tak se mi líbila Slavia 10min čistého zápasu z 90min, prostě jsem z toho zápasu jsem si odnesl jiný pocit no, o nic nejde.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele