Hoffenheim přivítal svého bývalého svěřence, vrací se Grifo

11.06.2018, 18:56
Aktuality
Vincenzo Grifo bude znovu nastupovat za Hoffenheim. Vesnický celek, jenž se připravuje na Ligu mistrů, angažoval ofenzivního záložníka z Borussie Mönchengladbach, která si přijde na 5,5 milionu eur...

Rodák z Pforzheimu se do koncernového celku poprvé vydal v roce 2012, nedokázal se však pořádně prosadit, a proto následovala hostování v Drážďanech a FSV Frankfurt.

Následně se Grifo vrátil do Sinsheimu pouze na skok a pro změnu se stěhoval do Freiburgu, jemuž nejprve pomohl k návratu mezi německou elitu a posléze i k záchraně.

Před startem právě skončeného ročníku 25letý křídelník vyslyšel nabídku Borussie Mönchengladbach, do nabitého kádru se však těžko prosazoval, když odehrál jen 17 ligových duelů. Další už potom nepřidá, neboť se vrací do Hoffenheimu, kde podepsal do roku 2022.

"Je to trochu jako návrat domů. Vzpomínám si na svůj první bundesligový zápas v Rhein-Neckar Areně, a těžko mohu vyjádřit, jak se těším, až zde zase budu hrát," prohlásil Grifo. "Hoffenheim se od mého odchodu výrazně posunul," pochvaluje si mládežnický reprezentant Itálie, kromě něhož pak TSG pro nadcházející ročník již přivedlo Joshuu Breneta (PSV Eindhoven), Leonarda Bittencourta (Köln) a Ishaka Belfodila (Standard Lutych).

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdo to je ??

Reagovat
Neyjrayx

Celkem šikovné levé křídlo italsko-německé národnosti, vyhrál se ve freiburgu, dost mě překvapilo že se u hříbat neprosadil přišel mi na ně dobrý tak snad tady se mu bude dařit, pro pavla kadeřábka by snad neměl představovat konkurenci, ješě umí hrát jako podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem na nej zvedavy teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl levý záložník či podhrot představovat konkurenci pro pravého obránce ???

Reagovat
Neyjrayx

Jelikož je to kridelnik a hoffenheim hraje stylem na 3 stopery tim padem vysunuje kadeřábka na halfbeka. A proto tam můžou hrát i záložníci tak i beci proto jsem to psal

Reagovat
Filiposi

Hodně mě štve, že odešel. I přesto ze hrál málo zápasů, tak podával hodně dobrý výkony. Nechápu Heckinga, ze ho nenechal hrát a že ho k tomu pustili pod cenou.

Reagovat
Neyjrayx

Též mi to přide divné

Reagovat
FC Porto FC

Ten borec umí docela přímáky že ?

Reagovat
Neyjrayx

jo ty kopá slušně

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
stas87

Novinky od rieky Weser...

Augustinsson ma zaujem po WM podpisat novy kontrakt. Obe strany su ochotne predlzit aj ked on ma zmluvu do 2021. To je dobra sprava, pretoze on odide za viac ako za 4,5 mega a Werder na nom zarobi.

Eilers opustil Werder a po konci zmluvy podpisal s greckym timom Apollon Smyrinis. Ten trenuje Ismael a prisiel vraj kvoli nemu. Dalsi hrac ktory nas chce opustit, je Bauer. Ten prehral suboj s Gebrem a uz pocas jari otvorene povedal, ze bude hladat novy klub. Keby za neho prisli aspon dva miliony, bolo by to celkom ok.

No a najlepsia sprava na koniec. Zajtra pride do Brem na lekarsku prehliadku Felix Beijmo. Transfer nas vyjde na tri miliony euro. Theo tak dostane konkurenta ale on sa nekupuje primarne do zakladu. Je to posila s vyhladom toho, ze tento rok bude chodit z lavicky a sancu dostane v prvych kolach Pokalu. Ocakavam, ze bude mat problemy ako Gebre na zaciatku. Ofenziva dobra, dokaze podporit utok centrom, nabehne si do volneho priestoru ci zakonci. Ale defenzivu nema na potrebnej urovni, takze sa bude ucit. Cakam rovnaky scenar aky bol u Kainza a Rashicu. Ti si tiez prvy polrok posedeli, aby neboli od prveho momentu pod tlakom ze maju splatit cenu. Beijmo odmietol Gladbach a mozno ho presvedcil Ludwig. Vo Svedsku hral s jeho bratom.

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
ladyboy arsenal

Hoffec sympatický posiluje, snad by liga mistrů od nich nemusela být uplnej vybuch

Reagovat
db18

Bayer chce Strakoshu? A to Hradecký jako fakt přišel dělat dvojku?

Reagovat
Werkrider

To musí byť nezmysel...

Reagovat
aaronramsey

,,Vesnický celek, jenž se připravuje na Ligu mistrů,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele