Hložek si zranil kotník a bude Leverkusenu chybět tři až čtyři týdny

07.04., 12:39
Aktuality
Adam Hložek (© AFP)

Český reprezentant Adam Hložek si v sobotním bundesligovém utkání Leverkusenu na hřišti Unionu Berlín poranil kotník na levé noze. Bayer dnes oznámil, že se jednadvacetiletý útočník vrátí do týmu za tři až čtyři týdny.

Hložek nastoupil v Berlíně v základní sestavě, ale už po 33 minutách musel střídat. Leverkusen utkání vyhrál 1:0 a zvýšil náskok v čele tabulky před Bayernem Mnichov už na 16 bodů. První titul v klubové historii tak bude moci Bayer oslavit již příští neděli v zápase proti Brémám.

Bývalá ofenzivní opora pražské Sparty Hložek hraje za Leverkusen druhou sezonu a v bundeslize plní spíše roli náhradníka. V tomto ročníku nejvyšší soutěže má na kontě 22 zápasů a dva vstřelené góly.

V Bayeru vedle Hložka působí také útočník Patrik Schick a brankář Matěj Kovář.

Autor: ČTK

Komentáře (146)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Snad se dá do pořádku co nejdříve ,ale pro Xabiho to není vůbec žádná ztráta.

Reagovat
C-M@ster

Já si nedokážu představit, že by zničehonic nabral formu a najednou na EURU začal sázet góly.

Formu měl naposled v šestnácti letech (berte s nadsázkou) a od té doby žije z aury mladého talentu.

Přeju mu, ať si s Leverkusenem užije oslavy a pak najde klub kde hraje, tam ať se rozehraje a pak eventuelně třeba jde i do repre, když na to bude mít výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A Chytil, Jurečka nebo Kuchta na EURU ty góly snad sázet budou? Hložek má nominaci jistou, pokud bude zdravý.

Reagovat
C-M@ster

Má nominaci jistou, ale ne za předvedený výkony. Zraněnej Hložek je v aktuální chvíli pro repre osvobození.

Reagovat
Selänne

Není, což ukázal v kontrastu s Šulcem proti Norsku. Nebudu tu psát, že jeho výkony v repre jsou dobrý, protože nejsou. Ale tohle můžu napsat o 90 procentech hráčů. Jedinou stabilní kvalitu si drží Souček a před tím Schick a Coufalem, sem tam ještě Vašek Černý, po nich už je šeď průměru a podprůměru. Z větší části to bylo dané Šilhavým, pod kterým to poslední dva roky byla těžká slabota.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

No dá se to očekávat spíš než u Hložka, i když jistota to není ani u Schicka

Reagovat
Remt

Dle toho co Hložek předvedl v repre do teď (čti NIC), tak bych daleko víc věřil těm ostatním. Od něj, sorry, ale v repre jedna velká tragédie.

Reagovat
mistr129

No právě, jako Jurečka je podle mě taky max ligový útočník, ale Chytil nebo Kuchta (dle formy, v současné době Chytil) to myslím odehrají lépe.

Reagovat
Cottage

Jako máš pravdu, že Hložek je v repre nulový, jen prostě za mě je čistě kvalitou daleko před Jurečkou, Chytilem i Kuchtou. Zajímalo by mě jaké by měl čísla, kdyby letos hrál ve Spartě nebo Slavii. Naopak si nemyslím, že by jeden z výše zmíněných měl v Leve lepší pozici. Jurecku by tam nepustili ani do tréninkového centra

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Selänne

A myslíš si to na základě čeho?

Reagovat
Remt

Tak minimálně na základě toho že všichni v repre když byli nasazení, tak průměrné předvedli lepší výkon než Hložek, který minimálně v repre vypadá že zapomněl co je to fotbal a jak se to hraje.

Reagovat
Braunau-jihozápad

jaké lepší výkony předvedl v repre chytil? myslíš když dostal v albánii červenou jak dement, čímž nám málem pokakal jistý postup na euro? od té doby hrál už jenom v norsku, kde byl zcela k smíchu.. co jurečka? u toho si dokonce nevybavím vůbec nic, tak moc mne zaujal

Reagovat
Selänne

Třeba Chytil, který byl proti Norsku špatnej. Před tím hrál ještě horší zápas v Polsku, kde ho i Šilhavka o půli vyndal a ještě předtím hrál proti Albánii, což se dá s čistou hlavou označit za nejhorší výkon útočníka v naší reprezentaci od rozpadu Československa. Ale jo, určitě by to bylo lepší.

Reagovat
Remt

Vidíš, já tak Chytila nevidím, naopak tak vidím Hložka, který je za mě spíš kontraproduktivní kdykoliv nastoupí a že těch šanci už bylo. Různé pozice, přicházel za různých stavů, proti různým soupeřům a vždy jsem si říkal To je ten Hložek? To je jakože ten generační talent? Ten kluk co neudělá klíčku, pořádně nevystřelí, nenahraje a v ničem si nevěří?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě víc obecných frází bych poprosil.

Reagovat
Remt

Vidím ty zápasy a vidím že je úplně vždy úplně k hovnu, co chceš víc říct?

Reagovat
mojmira

Reagovat
Remt

Pokud chceš čísla, tak tady na ef píšou že zasáhl do 27 zápasů repre a dál tři góly, na transfer Market píšou 31/2.

Jasně, že někde chodil jen na konci zápasů (což je pro něj možná ale spíš dobře), ale co řekneš na tuhle statistiku?

Reagovat
Salfovic

Oficiálně má 31 zápasů, 1718 minut a dva góly.

https://www.fotbal.cz/repre/hrac/hraci/45441

Reagovat
Remt

Fantazie, omlouvám se všem, kteří mi tu oponovali 859 minut na gól je omračující statistika, která by Hložka měla katapultovat na euro. Rozdílový hráč, fakt. Hráč který spoluhráčům v repre vůbec spíš nepřekáží.

Reagovat
Selänne

Tak stačilo jenom napsat, že si zaujatej idiot. Pak by nemělo cenu zahajovat nějakou debatu...

Reagovat
Remt

Tak znovu - 859 minut na gól. Můžeš se zeptat někoho nezaujatého, jestli je tohle dobrá statistika (upřímně jsem si myslel že je na tom i líp než jsem viděl tyhle čísla, to je az komický)

Reagovat
Braunau-jihozápad

hele, nejseš ty ten odborník, kterej tady přesně před rokem psal, že sparta v dubnu uhraje jenom tři body a spadne na třetí místo? tohle se fakt nedalo zapomenout

Reagovat
Remt

To určitě nebudu já. Já jen nechápu proč by v repre neměli dostávat šanci jiní, rozehranější hráči. V tuhle chvíli je i na Adamovi když nastoupí vidět, že se spíš trápí. Dlouhodobě jsem zastáncem spíš toho aby se hráči rozehrávali v klubu a na repre jeli rozehraní, ne naopak. Hráč co nehraje / nemá formu v klubu pak repre nemá moc co dát, což může být i případ Adama. Nechápu co se tu pořád snažíte obhájit.. Zahrál si v hodně zápasech, zahrál si proti silným i slabým a spoustu fandů nepřesvědčil v žádným zápasu. Děláte jako bych byl první kdo ho hejtuje. Rád se budu mýlit až něco předvede, ale to se zatím fakt nestalo.

Reagovat
Well

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavá statistika, skoro se v ní až nevyznám, jak je kompelxní...

Reagovat
Remt

Ale ohledně toho jak je vypovídající, v tom se doufám vyznas. Že to jsou pro útočníka úplně na píču statistiky Nebo mi chceš oponovat že je to OK?

Reagovat
Braunau-jihozápad

pro křídlo, který hrál skoro vždycky, je 2+3 úplně v pohodě.. který aktuální křídlo u repre má lepší staty? tak vidíš, komiku..

Reagovat
Mass

Podle heatmapy spíš hraje podhrota, a 2 góly za 1718 minut, to fakt není v pohodě. V repre v každym zápase nedá minimálně dvě větší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to OK.

Reagovat
Remt

Tak to je naše repre ještě víc v prdeli než jsem si myslel. Jestli je tohle ok a stačí to.

Reagovat
kattos

Reagovat
Remt

Neříkám že byli úžasní.. dokonalí.. jen byli lepší než on. Prakticky kdokoliv. Rád změním názor až Hlozan předvede pár výkonů kdy bude hráč zápasu, ale kolik takových zápasů předvedl? Proto říkám, naprostá bula od něj. V repre.

Reagovat
Selänne

V posledních dvou zápasech byl "nejlepší" Zima a Krejčí. To tak nějak hovoří o tom, v jakém stavu je momentální reprezentační tým.

Reagovat
mojmira

Krejčí? Kromě toho, že dal gól byl úplně k hovnu.

Reagovat
Selänne

No právě.

Reagovat
Salfovic

To bys mu ale křivdil. Povedl se mu poločas proti Faerům.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Selänne

Jeho výhodou je, že může hrát všude v útoku a je tímhle dost variabilní. A ať je to jak chce, na kraje nemáme pomalu nikoho - experiment s Šulcem a Chytilem byla čirá zoufalost.

Reagovat
Salfovic

Ano, odepišme Šulce s Chytilem kvůli tomu, že s Norskem špatně zahráli krajní záložníky/beky

Reagovat
K1ng Kyrg1os

nechapu tohle , první tady Šulce x lidí do repre tlačilo a pak ho odepíšou :D a Chytil ? Za mě určitě musí jet ...

Reagovat
Mass

Po prvnim zápase v repre, navíc nehrál ani na svý obvyklý pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopení textu -3/10.

Reagovat
Salfovic

Co to zase plácáš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně jsi pochopil příspěvek. Selänne poukazoval na to, že nemáme téměř žádné možnosti na křídla. Šulc a Chytil se tam vyzkoušeli, zjistilo se, že tam hrát nemůžou, typologicky se tam nehodí, což ale vůbec neznamená, že by se měli odepsat, jen musí dostávat prostor na svých preferovaných pozicích. Špatná čtenářská gramotnost z tvojí strany.

Reagovat
Salfovic

Šulc pochopitelně křídlo hrát může, ale křídlo, ne krajního záložníka. A kdyby na něm nastoupil až proti Arménii, tak by určitě podal lepíš výkon, už jen kvůli tomu, že by víckrát dostal balón.

Tím ale netvrdím, že patří do základu repre, ale to ani Hložek.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Nuno čomes

To je super. Ale co ta strašná neefektivita?

Reagovat
Selänne

A kdo je v repre efektivní? Krom Součka tam nikdo góly nedává. Máme za poslední tři roky vbec někoho, kdo by dal víc jak 4 branky?

Reagovat
Remt

Může hrát všude a všude v repre hrál zatím úplně na hovno. Ano, vskutku, to je jeho velká výhoda

Reagovat
Selänne

Vždyť to taky není pravda. Jen bylo fajn, pokud by někdy v reprezentaci nastoupil na svojí pozici - hrot nebo podhrot. Šulce a Chytila za jejich příšerný vystoupení omlouváme jinou pozicí na hřišti, ale u nejmladšího člena kádru se to na zřetel nebere. Tohle prostě nechápu.

Reagovat
Remt

Nejmladšího člena kádru, který má ale víc startů než ti ostatní. Mě je fuk kolik mu je. Údajně je to generační talent, tak ať jednou něco předvede taky. Do teď předvedl že na základ ani omylem a za mě horko těžko i do nominace. V podstatě mi i v repre přijde že ho to nebaví. Bez zápalu, nic mu nevychází.. nerozhodne pořádně žádnej zápas.. tohle by hráč jeho ranku prostě měl dělat.

Reagovat
Selänne

Ano, ve fungujícím týmu určitě. Ale to naše reprezentace není. Bez systému se hraje těžko každýmu. Zeptej se Schicka, jak se mu hraje v reprezentaci v porovnání s Leverkusenem.

Reagovat
Remt

Jak se hraje Hložkovi ve fungujícím Leverkusenu?

Reagovat
Selänne

O tom ta debata není. Z naší repre by si tam nezahrál nikdo. A na minuty má docela slušný statistiky.

Reagovat
Remt

Jj, ono statistiky proti tretiligovým a ctvrtiligovym týmům se nahání dobře. Kolikrát rozhodl zápas v lize?

Reagovat
doshcz

tak je to neco jako goly nasich ligovejch hracu proti Budejovicim a Karviny no :D

Reagovat
Remt

Jj, týmy proti kterým se mu dařilo i v Český lize

Reagovat
Selänne

A kolik jich rozhodl Jurečka nebo Chytil?

Reagovat
Remt

Tak když nic tak oproti Hložkovi má 125 minut na gól, i když 3 že 4 byly proti velmi slabému soupeři, tak pořád budu mít v týmu radši hráče, které, dává góly nějaké než vůbec žádné.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Remt

Vtipný viď? Že jediný kdo předložil alespoň nějaký argument / čísla jsem já a dokládá to, že mám jednoznačně pravdu a Hložek byl do teď v repre spíš na obtíž.

Reagovat
Selänne

Jestli má být tvůj argument hattrick do sítě náhradníků z Faerských Ostrovů v přátelským zápase, tak máš samozřejmě pravdu. To je tak neprůstřelnej argument v kontextu EURA a tý nejvyšší úrovně, že na tohle se opravdu nedá nikterak reagovat. Teda nedá nijak jinak než smějícím se smajlíkem.

Reagovat
Remt

Dobře, tak další můj argument je, že když nastoupí třeba Kuchta a Chytil, tak tam žerou trávu a jdou z placu úplně hotový a výkon Hložka vypadá jak kdyby mu to bylo úplně u prdele, jak kdyby si nechtěl "vopotit Rooneyho" Když už útočnej hráč nemá čísla, tak chceš vidět alespoň snahu. Mě když nastoupí přijde, že reprezentovat je pro něj spíš na obtíž. Přitom je to pomalu to jediný kde si teď zahraje, unavenej teda rozhodně nepřijede z Leverkusenu.

Reagovat
Selänne

Viděl si vůbec nějaký repre zápasy z minulýho roku? Nebo proč taková dojmologie?

Reagovat
Remt

Viděl jsem snad vždy když nastoupil. Ty dojmologie. Hraje úplně bez zájmu.

Reagovat
Mass

Vždyt v repre hraje na podhrotu. Teda alespoň podle heat mapy. To že toho spálí víc než dost už musí vidět i takovej fanboy jako ty.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Variabilní je, zahraje stejné hovno na všech postech.

Reagovat
Remt

Reagovat
Selänne

Hm, ne.

Reagovat
Freedo

Reagovat
patas92

Všude, ale nikde pořádně

Reagovat
Kucka

Reagovat
Beči

Sezóna 19/20 - 9+9 ve 39 zápasech (3.156 odehraných minut)

Sezóna 20/21 - 15+9 ve 23 zápasech (1.823 odehraných minut)

Sezóna 21/22 - 12+15 ve 47 zápasech (4.042 odehraných minut)

Sezóna 22/23 - 7+6 ve 44 zápasech (1.997 odehraných minut)

Sezóna 23/24 - 7+2 ve 32 zápasech (815 odehraných minut)

Toliko k té formě, i když byla myšlena s nadsázkou. On i v Leverkusenu má celkem dobrá čísla vzhledem k minutáži.

Reagovat
mistr129

No ty čísla jsou dost zavádějící vzhledem k tomu, kdy a proti komu ty minuty odehrál.

Když to srovnáš se Schickem, který má góly/minuty jen o něco málo lepší, tak Schick dal 3 klíčové góly v EL, hattrick (z 0:0 na 3:0) a další 2 vítězné góly v lize + 3 góly, bez kterých by se tým asi obešel, v EL a poháru proti Molde, Häckenu a Paderbornu.

Oproti tomu Hložek dal 2 góly za stavu 3:1 v bezvýznamném zápase s Molde, 3 góly týmům ze 3. a 4. ligy v poháru, gól na 5:1 v Bundeslize a pak tedy důležitý gól proti Freiburgu.

Připomíná mi to Tecla minulou sezonu, kdy z něj byl 11gólový střelec, ale prakticky všechno si to nahnal při výhrách 6:0 a podobných.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

To je jedno, na ME si zahraje dost

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Já bych vzal třeba i Vydru , má přece zkušenosti z Champu i z repre

Reagovat
Salfovic

Kdyby ho zastupoval Pasák, tak by určitě jel.

Reagovat
mojmira

"bude Leverkusenu chybět"

Ne, že bych mu přál zranění, ale na ME by teda jezdit ani nemusel.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Braunau-jihozápad

Ne, že bych mu přál zranění, ale...

Reagovat
Mass

Tě už docela chytá hysterie, ne?

Reagovat
fenixLFC

presnejsie by bolo povedat ze nebude hrat tri az styri tyzdne, leverkusenu moc chybat nebude

Reagovat
10adam

Snad bude fit na euro, jinak tam nemusíme ani jezdit

Reagovat
doshcz

tady to vypada jako kdyby byly top evropske kluby plne ceskych hracu, ze se tu hejti kluk z prvniho tymu Bundesligy ::biggrin:

Reagovat
r.mrazik

Úplný blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PtákOhnívák

Hejtí se, jak hraje. Respektivě nehraje... Nezáleží na tom, v jakém je klubu.

To může běhat na tréningu klidně v Reálu Madrid. Ale když je pak v zápase totálně k hovnu, tak ho hejtíme no...

Reagovat
0:1

Zajímalo by mě, který z našich hráčů z ligy na stejný post by stál Leverkusenu za to, aby ho aspoň jako nahrádníka dával do hry tak jako Hložka.

Reagovat
mojmira

Chodit na posledních 5 minut i s nastavením v rozhodnutých zápasech? Tohle může z ligy dělat pomalu každý.

Reagovat
doshcz

Reagovat
0:1

No nevím jestli by z toho pomalu každýho byli v Leverkusenu odvařený. Hložek není žádný zázrak, ale aspoň umí zpracovat balón. Ta nenávist tady vůči němu mě přijde přehnaná. Zvlášť pod článkem, kde se píše o jeho zranění.

Reagovat
kattos

Reagovat
Cotton

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Cotton

Reagovat
Hafna

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

klasika no

Reagovat
Witcher

On měl hlavně strašnou smůlu na to jak je Leve dobrej.Kdyby se plácali kolem 6 místa tak by dostaval víc prostoru.Tohle je pro něj konec v Top fotbale.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Konec v Top fotbale

Reagovat
Kepy_FCB

Prej chybět..

Reagovat
Kluivert9

Xabi ani nepozná, že ho nemá k dispozici...

Reagovat
Werkrider

Adam trénuje dobře, bohužel pro něj je tam na doplnění hrotu a Wirtze jenom jedno místo...

Reagovat
doshcz

Reagovat
Werkrider

Tvl přečíst si tuhle diskuzi je docela bolestné. Fandím české repre, ale co se klubů týče, pro mne je jenom Leverkusen. Chci tím říct že nejsem S ani S, takže co se názoru na Adama týká nejsem biased.

V Leverkusenu je vnímaný jako snaživý dříč, pomalejší než Adli, méně zkušený než Hofmann, méně technický jak Wirtz, ale má ze všeho trochu a jako volba číslo 4 na ty dva podhrotové posty, proč ne? Navíc hrál taky na hrotu když to bylo třeba, před rokem kopal i přimaky.

Kdyby byli Werkself o 5 pater níže tak by na něj byl větší tlak, ano.

Kluk ale trénuje pod Xabim a je součástí týmu, který zatím neprohrál, určitě roste, chce to ale čas. Je otázne co mu dá víc, být teď součástí Leverkusenu jako doplňkové zboží, anebo hrát každý týden v Bochumi? Nevím, to si musí říct i sám Adam.

Mám, ale jednu věc, kterou bych mu vyčetl a to to, že je to prostě ťuňťa a já nechápu proč?! Na tréningu je atmosféra, kluci tam po sobě řvou smějí se, podpichují se a Adam mám pocit je pořád takovej zakřiknutý, na okraji, udělá co se od něj čeká a udělá to dobře, ale ... a při tom je v Leverkusenu skoro mazák.

Říkalo se, že Leverkusen má přeplněný program a Adam bude hrát, nehraje, kluci jsou zdravý, Wirtz snad kyselinu mléčnou po zápase vyčůrá a Adam sedí, na Xabiho nezařve, ať ho tam dá, čeká na šanci...

Reagovat
Kaspar

Ten predposledni odstavec muze hodne souviset s tim, jestli nema i po dvou sezonach mizernou Nemcinu?

Reagovat
doshcz

myslim ze v nakym rozhovoru rikal, ze tam pouziva hlavne anglictinu no.. ale i tak mi prisel vzdy jako takovy ten typek co kdyby nehral fotbal tak nejradsi sedi doma sam u compu

Reagovat
Kaspar
Reagovat
deiw

vidím to docela stejně.

Jinak k té zakriknutosti, takhle na mě hodně působil už ve Spartě, on je podle mě hodně introvertní typ. Paradoxně mu právě víc možná sedělo, když v tom týmu byla toxická atmosféra.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bayernista18

A maj po titulu... Adam má smůlu, že i lavička Bayeru je letos hodně silná. Kdyby hráli jen o poháry a ne o titul, tak by hrál víc. Takovej Frankfurt by mu seděl daleko víc.

Reagovat
Cotton

Kluk za týden vyhraje Bundesligu a tady by ho většina lidí nebrala na Euro, jako bychom hráčů v top týmech měli hafo

Reagovat
Salfovic

To že se proleští k titulu nám ale v repre moc nepomůže.

Reagovat
Cotton

Podle mě je teda lepší být náhradníkem (a občas i v základu) v nejlepším týmu v Německu, než být hvězda naší ligy.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Salfovic

Podle mě je teda lepší v té repre něco předvádět, a je úplně jedno z jakého si klubu.

Reagovat
doshcz

dobre, v ty repre posledni 2-3 roky nepredvadi nic nikdo, s kym ho teda prosimte porovnavas? napr Coufal by uz teda na repre nikdy nemel jet

Reagovat
Salfovic

S nikým. Ale když jsi s tím začal, tak i takovej dřevák Kuchta toho v ní předvedl víc.

Reagovat
Remt

Jednoznačně toho předvedl víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Ať hraje (nebo sedí spíš) třeba v Barceloně, když v repre hraje hovno a vždy to pomalu odchodi.

K čemu nám to je?

Asi na křídlo, kde jsme slabší, proč ne...

Ale jestli je nahoře diskuze, jestli Hložek, nebo chytil nebo i Kuchta, tak jsem jednoznačně pro přednost Chytilovi i Kuchtovi.

Kuchta něco už aspoň předvedl v repre a góly dávat umí, chytil zatím v repre moc šancí neměl, ale má formu, maká.

Hložek se do zápasu, kde musí trošku hrabnout dozadu, nehodi, a ikdyz hrajeme proti žebrákům, tak není rozdílovej.

Takže nevím, k čemu nám je, že je v leverkusenu. Za to se dávají nějaký extra body?

Reagovat
kattos

Hrozně se mi líbí jak se lidi baví o Hložkovi repre ne ve stylu: Máme lepší hráče, možnosti, ale "Hložek ne, je mi jedno kdo jinej"

Reagovat
pobody's nerfect

Pro něj fakt pech. Myslím, že by ke konci ligy dostal poměrně dost prostoru, že to budou hodně rotovat a primárně se soustředit na EL.

Reagovat
Salfovic

Tak o rekordy v podobě získaných bodů a neporazitelnosti určitě budou usilovat, takže to s tou rotací zas tak horké nebude.

Reagovat
kilobyte

Titul v EL by byl asi víc. Navíc oni můžou dát neporazitelnost napříč všemi soutěžemi, což možná ještě nikdo nedal. Takže by byla šance, že dostane víc šancí.

Reagovat
vladino10

Kým hráš v EL tak určite nepôjdeš s istým titulom na doraz v lige...

Reagovat
3ivo3

To je pro něj konec s profesionálním fotbalem. Poté přestup Turecko do FC Tranzistor. Po nevyplacení jeho platu přestoupí do Polska. A v 25 letech jako veterán zpět do Sparty. Kruh se uzavře.

Reagovat
Witcher

Rosa ho koupí už v létě zpátky

Reagovat
Nuno čomes

Titul z bundesligy mu už nikdo nevezme, takže zajištěné místo kdekoliv ve fotbale do konce kariéry. To je slušné.

Reagovat
Seydou Doumbia

Z toho ještě nějaké AS Řím, Fenerbahce, Al Ittihad být může do konce kariéry ale ne spíš by mu seděl nějaký menší tým v bundeslize

Reagovat
Nuno čomes

No však jasné, vydělávat pěkně bude furt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele