Hinteregger končí v Augsburgu, Frankfurt ho získal natrvalo

02.08.2019, 13:49
Aktuality
V defenzívě Eintrachtu Frankfurt bude i nadále tvrdit muziku Martin Hinteregger. Rakouský obránce v tomto německém klubu loni hostoval z konkurenčního Augsburgu a všechny strany se nyní dohodly na podmínkách trvalého přestupu...

Hintereggerovi bude za měsíc 27 let a ve staronovém působišti podepsal kontrakt platný do 30. června 2024, opačným směrem by mělo putovat dvanáct milionů eur.

"Délka kontraktu je jasným signálem - chceme náš tým udržet co nejdéle pohromadě. Martin v průběhu druhé poloviny minulé sezony ukázal, že pro nás představuje výhru," raduje se sportovní ředitel Fredi Bobic.

Hinteregger dříve hrával za Salzburg a Gladbach a Augsburgu patřil od konce srpna 2016. Za Frankfurt na jaře odehrál čtrnáct bundesligových zápasů a dal jednu branku, svou měrou se navíc podílel na úspěšném tažení až do semifinále Evropské ligy.

"Poslední půlrok byl neuvěřitelný a ve Frankfurtu se cítím velmi dobře. Z těchto důvodů jsem rád, že všechno vyšlo," pochvaluje si Hinteregger.

Autor: Tomáš Pavlík / eintracht.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak nakonec se to podařilo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Werkrider

Reagovat
bobis21

to jsou jejich letošní dresy? Docela hrůza

Reagovat
Rudnevs

Jj... A podľa mňa celkom v pohode, to skôr tie minuloročné sa mi nepáčili, boli také moc fádne.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila expreska...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Úprimne ho z ľudského pohľadu trochu chápem. Vo Frankfurte zažil rozprávkovú Europa League, fungujúci tím, ktorý hrá skvelý futbal, neskutočných fanúšikov, pre ktorých sa za pol roka stal legendou a spievajú o ňom pesničky. Proste polrok ako zo sna.

A potom sa má vrátiť späť do Augsburgu, kde je síce, ako sme sa dozvedeli od Morávka, tiež celkom fajn a je tam kľud, ale čakalo by ho tam plácanie sa niekde v spodnej časti tabuľky a po tých vyjadreniach o Baumovi by sa na neho zrejme všetci pozerali tak trochu cez prsty. Taktiež mu FCA po športovej stránke bolo trochu malé.

On je Martin veľmi úprimný týpek a pred touto kauzou bol kvôli tomu obľúbený, ľuďom sa páčilo, že to proste neni taký ten typický namachrovaný futbalista. Teraz sa mu však úprimnosť veľmi neoplatila, keďže sa odporovala s loajalitou a taktiež si Hinteregger ten prestup celkom vyprovokoval.

Každopádne som rád, že ten prestup vyšiel. Možno som aj trochu krivdil Reuterovi, ktorý nakoniec očividne pristúpil na vyjednávanie a nestál mu v ceste, hoc teda čo iné mu aj ostávalo. Úprimne mi je Augsburgu trochu ľúto, ale som rád, že sa to Hintimu podarilo. Tiež som rád za Frankfurt, že získali natrvalo za celkom slušnú sumu takúto oporu, ktorú fanúšikovia milujú. Ešte by to chcelo útočníka, toho brankára možno ani netreba, dal by som šancu Rønnowovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný,že v Augsburgu zůstat nemůže a je jen otázkou času,kdy se přestup dotáhne. FCA možná trochu licitoval,četl jsem i cosi o zájmu West Hamu,ale asi to nebylo nic konkrétního. Prostě s tím taky počítali a mezitím pracovali na náhradě v podobě přestupu Oxforda,což se nakonec taky podařilo.Stínem je teď spíš zranění krajních obránců Maxe a nové posily Iaga.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele