HIDDINK POVEDE RUSKO

11.04.2006, 00:37
Aktuality
Nizozemský "dobrodruh" na trenérské lavičce Guus Hiddink odhalil své plány do budoucna. Po světovém šampionátu, kde povede jednoho z outsiderů mistrovství Austrálii, podle všeho převezme reprezentaci Ruska.

Jeho odchod z nizozemského PSV, se kterým v posledních dnech slavil zisk ligového titulu, byl znám již delší dobu, ale jeho příští angažmá bylo předmětem spekulací. Nyní Hiddink potvrdil zprávy spojující ho s ruskou reprezentací. Vedení tamního svazu se po neúspěchu v kvalifikaci na mistrovství světa rozloučilo s Jurim Seminem a jeho nástupce dosud nebyl určen.

"Pokud se nic nezmění v mém soukromém životě, jsem připraven tuto nabídku přijmout," prohlásil Hiddink v rozhovoru pro televizi Holland Sport. "Mají několik mladých hráčů se skvělou budoucností," charakterizuje své budoucí svěřence. "Budu žít v Amsterdamu a do Ruska přiletím, kdykoliv to bude třeba."

Úspěchu ruské strany prý přispěly i finance Romana Abramoviče, což Hiddink nepotvrdil: "V minulosti jsem mluvil s Rusy v Chelsea. I s panem Abramovičem, který chce pomoci zvednout ruské národní mužstvo na vyšší úroveň," zachoval se diplomaticky.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*guss

A já myslel že půjde do Realu. Ale Abramovic má prostě větší finance.

Reagovat
HOST*1860

jj, ten bude mit vydelano...

Reagovat
HOST*

Ten Abramovič je poklad pro ruský fotbal. To se mu nemůže upřít. I když prej mu ani nic jinýho nezbývá - Putin mu dal nůž na krk. Jo, takhle se získávají sponzoři.

Reagovat
Xavi

A proč by nemohl vést ruskou repre a Real zároveň? Vždyť teď taky trénuje Eindhoven i Australany!

Reagovat
smazaný uživatel

Si normálny? To by mu Rusi nikdy nedovolili. Inak, s pobavením sledujem, ako sa Martínovi v Reale rozpadáva ten jeho zoznam trénerov..

Reagovat
HOST*Kapřík

Já jsem ho tam chtěl vidět. trenér je špičkovej a vytáhnul by Real z bláta. No, už tam moc dalších dobrých variant není.

Reagovat
HOST*

HIDDINK JE SKVĚLÝ TRENÉR UDĚLALI DOBŘE.ZA 4 ROKY JSOU NA MS A ZA 2 NA ME.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele