Hertha dotáhla přestup Tousarta, do léta ho ještě ponechá v Lyonu

27.01.2020, 18:53
Aktuality
Německou ligu bude od příští sezony hrát Lucas Tousart. O dvaadvacetiletého záložníka Lyonu v průběhu ledna usilovala Hertha a nenechala se odradit několika odmítnutými nabídkami, s vedením francouzského celku se domluvila na odstupném 25 milionů eur a s hráčem podepsala smlouvu...

Tousart dnes v Berlíně absolvoval zdravotní prohlídku a po uzavření kontraktu se zase vydal zpět do Francie. Za Herthu nebude hrát hned, celek z hlavního města ho pro zbytek sezony ponechá ve Francii formou hostování.

"Jsem rád, že tento přestup vyšel. Dovedu se velmi dobře ztotožnit s ambicemi Herthy a v průběhu jednání na mě udělalo velký dojem to, jak se o mě klub staral. V Berlíně se schyluje k něčemu hodně vzrušujícímu a já se toho chci zúčastnit. Současně mám velkou radost z toho, že budu moci dokončit svou práci v Lyonu," prohlásil Tousart.

Tousart své první kroky v seniorském fotbale udělal v dresu Valenciennes a do Lyonu zamířil koncem srpna 2015 za dva a půl milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechapu, ale ok.

Reagovat
Stannis Baratheon

Bundesliga válcuje Ligue 1. Takový předvoj byl Koubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha pár bodov od zostupu Aby nedopadol ako Fékir

Reagovat
Godwinson

Bude hrát lepší ligu, tím asi pozitiva pro něj končí. Z pohledu Lyonu dobrý prodej. Mají na ten post teď řadu hodně slibných hráčů, kteří budou mít ten výkonností vrchol někde jinde.

Reagovat
vladino10

Vyzerá to že do Herthy pôjdu veľké peniaze, časom môžu byť športovo vyššie ako Lyon..samozrejme, nikdy nevieš ako podobné projekty dopadnu

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Lyon taky má svůj plán jak obracet pravidelně větší finance a jak se stabilizovat, tak uvidíme komu to nakonec výjde lépe.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pyroman

25 mega a ještě zůstane Lyonu na hostování. To je pro Lyon neuvěřitelnej deal.

Reagovat
Langi

Podle me je skoda, ze odchazi...navic do podprumerneho tymu BL...ja sem si ho pomerne oblibil...az do letosni sezony podaval spolehlive vykony a byl na svem postu bezkonkurencni...letos ho znicil mamrd Sylvinho, pod kterym sel s formou do prdele celej tym...bohuzel nekteri jednotlivci se z toho nemuzou do ted vzpamatovat...z pohledu Lyonu je ten jeho post v pohode pokrytej...stred zalohy jsme umeli vzdycky

Reagovat
Seydou Doumbia

To že odchází zamrzí, ale právě to že jen do Herthy ještě více...samozřejmě pokud to tam rozjedou ve velkém můžou hrát o poháry, ale taky můžou dopadnout jako Wolfsburg, jeden rok o poháry, druhý o udržení...za něj naštěstí ta nahrada v týmu bude...čekám ještě na potvrzení Guimaraese

Reagovat
Pyroman

Tak on není vyloženě špatnej hráč, svoje si u vás odehrál, ale když se teď rozehrál Caqueret (a asi přijde Guimaraes), na základ to není. Do konce sezóny vám zůstane jako ideální hráč do rotace, v létě za třetinu téhle ceny koupíte srovnatelnou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Grujice?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby se udrzeli v 1. lize ..

Reagovat
smazaný uživatel

"V Berlíně se schyluje k něčemu hodně vzrušujícímu a já se toho chci zúčastnit."To jsou slova jako kdyby dostal pozvánku na swingers akci.Kde na takový moudra přišel?

Reagovat
db18
Reagovat
cokoliv

Reagovat
db18

Reagovat
Largo

Nechápu tenhle přestup. Kde na to Hertha bere?

Reagovat
Neuminho92

Nový investor, který chce z Herthy udělat do pár let jeden z nejlepších týmů v Německu, který bude hrát poháry.

Reagovat
Largo

Tak to pak jo.

Reagovat
db18

OT: nezapomeňte na kicktipp pro 2.BL začíná se dneska "vloženým" kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele