Henry věří, že po první výhře konečně bude mít v Monaku klid

25.11.2018, 18:44
Aktuality
Thierry Henry se konečně dočkal první výhry coby kouč Monaka. V sobotu večer porazili jeho svěřenci gólem Radamela Falcaa Caen 1:0 na jeho hřišti a přece jen se aspoň o něco přiblížili bezpečným příčkám.

Henry, který na lavičce knížecího klubu vystřídal Portugalce Leonarda Jardima, čekal na první triumf šest zápasů. Dočkal se až v tom sedmém.

Rozhodl o něm kolumbijský snajpr Radamel Falcao povedenou ranou z trestného kopu. Monaku pomohl v závěru také videorozhodčí, který zrušil domácí vyrovnání.

Monaco díky výhře stáhlo ztrátu na bezpečné pozice na dva body.

"Jsem šťastný za tým i za fanoušky. Potřebovali jsme už vyhrát, i když to nebyl z naší strany žádný skvělý zápas. Věřím, že nám to přinese trochu víc klidu," prohlásil Henry na tiskové konferenci.

"Jsem moc rád, že se hráči konečně dočkali odměny za práci, kterou odvádějí, protože v posledních zápasech to tak nebylo," uvedl Henry.

Zároveň však vítězství nijak nepřeceňoval. "Je to pořád teprve začátek. Čeká nás ještě mnoho zápasů a mnoho dalších bitev. Uvidíme, jak to s námi bude dál," dodal bývalý útočník Monaka, Juventusu, Arsenalu či Barcelony.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klub rád nemám ale Henrymu strašně moc přeju úspěch

Reagovat
Frantszek

stačilo Henrymu strašně moc přeju úspěch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele