Hellas vykoupil Simeoneho, vyloučen ale není rychlý prodej

18.06.2022, 21:03
Aktuality
Giovanni Simeone (© AFP)
Giovanni Simeone za sebou má povedené hostování z Cagliari v Hellasu Verona a druhý jmenovaný klub dnes podle očekávání potvrdil aktivaci opce na trvalý přestup. Za argentinského útočníka zaplatil dvanáct milionů eur, velmi pravděpodobné je ale další stěhování jihoamerického fotbalisty...

Syn trenéra Atlética Madrid Diega Simeoneho zanedlouho oslaví 27. narozeniny a za Hellas Verona letos nastřílel sedmnáct ligových branek, díky tomu si vynutil aktivaci opce a pro sebe čtyřletý kontrakt.

"Hellas Verona oznamuje získání hráčských práv na Diega Simeoneho z Cagliari, fotbalista u nás podepsal smlouvu platnou do 30. června 2026," oznámil Hellas v oficiálním prohlášení.

Otázkou nyní zůstává, jak dlouho se Simeone ve Veroně zdrží, jelikož o něho je velký zájem - sledují ho Neapol, Atalanta, Valencia, Villarreal, Sevilla nebo Arsenal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
pepa474

uplakánek jako jeho táta

Reagovat
Seydou Doumbia

fakt?

Reagovat
pepa474

Reagovat
Seydou Doumbia

Sevija takový ideální tým pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíte s Barákem? Je na stole nějaký přesun do většího klubu?

Reagovat
Dawe05

Prej se o něj zajímá Tottenham a Neapol

Reagovat
AndR

Reagovat
Rezan

Moc to nesleduju, za to se omlouvám,ale proč šel vůbec pryč z Fiorentiny. Myslel jsem, že byl pro ní důležitej. A proč ho Cagliari poslalo do Hellasu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele