Held: Boulahrouz je lídr

22.07.2008, 15:19
Aktuality
Generální manažer Stuttgartu Horst Held se neobává, že by příchod Khalida Boulahrouze, který byl dotažen včera, měl špatný vliv na mužstvo. Nizozemského obránce provází špatná pověst od konce jeho působení v Hamburgu.

"Khalid je hráč, který umí tým vést, což ostatně prokázal i na Euru. Má své kvality, o tom není diskuze," řekl Horst Helt deníku Stuttgarter Zeitung. Nizozemský obránce se poté, co byl včera dotažen jeho přestup z Chelsea, dnes připojil ke svým novým spoluhráčům v Rakousku, kde má VfB svůj tréninkový kemp.

Boulahrouz má v Německu nedobrou pověst kvůli dva roky staré záležitosti, kdy údajně měl předstírat zranění, aby nemusel nastoupit za HSV v předkole Ligy mistrů. Poté ještě ve stejném přestupním období totiž přestoupil do Chelsea, za kterou díky tomu evropské poháry hrát mohl. "Mluvil jsem s ním o té věci, co se v Hamburgu stala, a jsou tu dvě různé verze. Jen ti, co tehdy byli přitom, vědí, co se doopravdy stalo, takže bychom se neměli hnát do unáhlených soudů," prohlásil manažer loňského bundesligového mistra.

Boulahrouz nebyl jediným hráčem, kterého měl Stuttgart vytipovaného jako náhradu za odcházejícího Fernanda Meiru. Tím dalším byl kapitán Herthy BSC Arne Friedrich, spekulace o jeho přestupu však v pondělí rázně utnul manažer berlínského celku Dieter Hoeneß. "Friedrich u nás má kontrakt ještě na příští sezonu a VfB nemá dostatek peněz, aby ho mohlo koupit," řekl Hoeneß pro Berliner Morgenpost.

Autor: Petr Vaněček / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobry prestup mam z toho velku radost

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal dobře že přestoupil At se mu tam daří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele