Hamburk se mezi německou elitu pokusí vrátit Hecking

29.05.2019, 14:00
Aktuality
Novou výzvu před sebou má Dieter Hecking. Čtyřiapadesátiletý trenér předčasně odešel z Borussie Mönchengladbach a jeho další kroky povedou do 2. Bundesligy, kde se dohodl na spolupráci s Hamburgerem SV...

"Novým trenérem profesionálního týmu Hamburgeru SV je Dieter Hecking," oznámil dnes druholigový německý klub v oficiálním prohlášení.

Hecking v minulosti trénoval Alemannii Aachen, Hannover, Norimberk a Wolfsburg a pro Gladbach pracoval od prosince 2016. Původně měl kontrakt ještě na jednu sezonu, už v polovině dubna ovšem byl ohlášen jeho chystaný odchod a nyní byla smlouva oficiálně rozvázána.

Hamburk zažívá hodně krušné časy, loni poprvé v historii sestoupil z německé nejvyšší soutěže a letos se nedokázal dostat zpět. Dlouho přitom okupoval postupové příčky, závěr sezony ovšem byl z jeho pohledu katastrofální a po osm zápasů trvající sérii bez ligové výhry se propadl až na čtvrtou příčku. Na špatné výsledky nakonec doplatil Hannes Wolf.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá volba

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

takto si nechat utéct postup v závěrečných kola. Hlavně ty prohra doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rudnevs

Super. Je to skvelý tréner, ktorý bol úspešný snáď všade, kde bol, a to za sebou nemá ľahké pôsobiská - vo Wolfsburgu to zvládol upratať po Magathovi. Spolu s Boldtom sú na druhú ligu luxusná dvojica, je to okamžitý upgrade oproti dvojici Wolf Becker. Získať takýchto ľudí do súčasného HSV je veľmi neobvyklé.

Inak Hecking bude mať zaujímavú zmluvu s trvaním 1-3 roky. Kontrakt je nastavený tak, že bude trvať rok, pokial sa nepodarí postup. Pokial áno, tak automaticky dva. A pokial sa udržia v Bundeslige, tak automaticky tri.

Reagovat
db18

v součansý situaci asi ideální volba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záver sezóny nepochopiteľný... bol som na predposlednom kole s Ingolstadtom, zápas skončil 0:3, no kľudne to mohlo byť aj vyšším rozdielom... hra totálna katastrofa, tí si nevedeli prihrať na pár metrov, šanca žiadna... Ingolstadt ich školil ako malé deti, hlavne z efektivity. Nečudujem sa, že fanúšikovia boli nasratí. Také vypískanie som ešte nezažil.

Reagovat
ouninpohja

Jo, taky jsem byl na zápase. Jak říkáš, oni nebyli schopní si přihrát na pár metrů, natož vytvořit nějakou šanci. Ke konci už fanoušci (ti, kteří neodešli v průběhu zápasu) ironicky povzbuzovali Ingolstadt, když měl nějakou šanci. Pískot byl opravdu ohlušující. Ještě, že se hráči k po zápase vrátili a přišli si to s kotlem vyříkat, jinak si myslím, že by to tam začalo asi hořet...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele