Trenér Hecking skončí po sezoně v Mönchengladbachu

02.04.2019, 17:32
Aktuality
Dieter Hecking skončí po sezoně na lavičce Borussie Mönchengladbach. Německý klub to oficiálně oznámil v úterý odpoledne. V listopadu přitom Hecking podepsal s Hřibaty novou smlouvu do léta 2020.

Hecking působí v Gladbachu od prosince 2016, kdy převzal mužstvo po Andrém Schubertovi. V aktuální sezoně je Borussia na pátém místě. Po zimní přestávce klub získal v deseti zápasech 14 bodů.

Podle bulvárního Bildu by se Heckingovým nástupcem mohl stát současný kouč Salcburku Marco Rose. Dalším kandidátem má být údajně Gerardo Seoan ze švýcarského klubu Young Boys Bern.

Mönchengladbach je aktuálně už třetím klubem v Bundeslize, který hledá trenéra pro novou sezonu. Ve Wolfsburgu končí Bruno Labaddia a Schalke po odchodu Domenica Tedesca vede dočasně Huub Stevens.

Autor: Jiří Fišara / transfermarkt.de

Komentáře (37)

Přidat komentář
andrew96

Kdyby vyšel Rose, byla by to paráda.

Reagovat
Rudnevs

Podľa všetkého je Rose takmer istý... Sport Bild už má jasno a podľa informácii Transfermarktu je to tiež už isté.

Zo všetkých klubov, čo o neho majú záujem, by to asi i najviac dávalo zmysel. V Gelsenkirchene síce príde nový začiatok, ale po posledných rokoch to asi nie je zrovna lukratívna stanica. Wolfsburg má síce dobrú sezónu, ale za sebou dve baráže a navyše je Schmadtke očividne človek s ktorým sa nepracuje najpríjemnejšie. Gladbach má dlhoročne koncepčnú prácu i výsledky a myslím si, že Gladbášek by ako jediný z týchto klubov mohol byť pre Roseho dostatočne dobrý podnet na to, aby sa vzdal dobre plateného miestečka v Salzburgu, kde navyše príde ďalšia výzva v podobe CL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Prečo?

Reagovat
Rudnevs

Strategické rozhodnutie. Chcú tam niekoho koncepčnejšieho, Hecking nie je progresívny tréner a dlhodobé riešenie. Preto trebárs náhrada nemôže byť Labbadia, ktorý bol spomínaný vo forume na Transfermarkte, pretože o ňom sa dá povedať prakticky to isté, čo o Heckingovi. Marco Rose naopak pekne zapadá do profilu trénera, ktorého v Gladbášku chcú.

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

jen nevim, proc s nim v listopadu prodluzovali...

Reagovat
Seydou Doumbia

Protože se dařilo.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Heresy

Reagovat
Thundeus

Mourinho!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kks ten sa nedavno vyjadroval, ze by si vedel predstavit posobenie v Nemecku eventualne v Bayerne

Reagovat
Giginek

To snad ne. V Bayernu bych ho fakt nechtěl. Podle mě Kovac by mohl zustat trochu dyl a tym prestavet a vyhrat s nim ligu mistru

Reagovat
Kixi Syhimour

co se to děje v tom Mnichově?

Reagovat
vladino10

Bayern dal gól, prestal hrať futbal, potom dostal červenú a následne z dvoch šancí dva góly, ale výkon nič moc..cez pauzu kováč dobre prestriedal, poslal comana miesto rafinhu a lewu hore, hrali dobrý futbal, dali 3 góly, bolo 4:2 a potom zas trochu povolili, heidenheim dal gól z ničoho (strela spoza vápna, strieľajúci hráč sa pri strele šmykol a lopta padla presne k tyči) a hneď na to penalta pre heidenheim po dosť zbytočnom faule..a teraz dokonca mohli dať na 4:5, šli 3 na 2, ale ulreich podrzal

Reagovat
vladino10

..ale skvelý výkon od druholigistu, neskutocni sú, nevzdali sa ani za 4:2..

Reagovat
stas87

Sleduje niekto zapas v GE? Zatial dost nuda, ale domaci su dost desivy smerom dopredu. Ak by sa pohybom neukazoval Embolo, tak v podstate nikto neurobi nabeh na superovej polke. A z ich hry nezmizeli stupidne chyby. To, akym sposobom namazal Rashicovi domaci hrac v poslednej akcii prvej polky, to bolo symbolicke.

Btw. H96 ich o vikendu herne prehral, len zlyhali v koncovke. V klude mohli vyhrat 3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky jsem to vypl přesně minutu předtím než to tam narval Rashica

Reagovat
stas87

Im patril zaciatok druhej polky, tam trafil Burgstalker zrd. Zapas o prvom gole, my ho dali a este aj pojistka na 2-0. Druhy gol taktiez pekny, skvely center od Augustinssona a Klaassen efektne aj efektivne zakoncil.

Co ten suboj Şahin vs Burgstaller? To dost snrdelo penaltou, pretoze Nuri sa posmykol a supera zasiahol. Bola by prisna, ale faul to podla mna bol.

Reagovat
Rudnevs

Videl som chvílu toho zápasu s Hannoverom a Schalke bolo slabé, hoc tú časť, kde Hannover najviac tlačil, som nevidel. Každopádne, Nübel to vraj pekne vychytal a preto je teraz už stála jednotka (teda aspoň pod Huubom).

Schalke hrá strašne, túto sezónu to už len nejak dokopať a najmä sa pripraviť na tú ďalšiu a priviesť poriadneho trénera i posily...

Reagovat
stas87

Boze, to musi Kohfeldt diskhtovat so stvrtym rozhodcom ohladne jasneho faulu Nuriho? Druha zlta jasna, tam skratka nie je o com. Akurat rak Kohfeldt nahrava kritikom, pretoze zbytocne vedie diskusie o jasnych veciach a hadal by sa kvoli kazdemu autu, rohu ci faulu.

Vonku nam vyzrebovali BVB, teraz Schalke, takze v semifinale cakam Bayern v AA. Derby s HSV by bolo ale fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Vztahuje se to vyloučení a eventuelní stopka i na ligu? Viz. Süle z Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sule má díky té dnešní redce stopku na sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě nejsem jistej,jestli se pohár vztahuje i na ligu.A dá se předpokládat,že za červenou bez předchozí žlutý dostane stop.

Reagovat
stas87

Ja si to snad nikdy nezapamätam, ale myslim si ze ano. Pre nas to ale nie je problem, respektive nie az taky. Möhwald ho nahradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky nevim Ale myslim ta druhá žlutá pro Sahina byla dost přísná,odehrál balon a navíc soupeř měl hlavu hodně dole.

Reagovat
stas87

Ale je zodpovedny za svoju nohu a Saneho zasiahol. Nebude z toho ziadny flastr, pretoze ani jeden faul nebol nejako brutalny. Za co ju dostal Süle?

Reagovat
smazaný uživatel

Za faul na hráče před šestnáctkou,který by šel sám na bránu.Nejdřív dostal jen žlutou,ale pak zasáhl VAR a šel ven. Teď jsem viděl sestřih na ARD a reportér tam říkal,že by eventuelně nehrál semifinále,tak se trest nejspíš vztahuje jen na pohár...

Reagovat
smazaný uživatel

A já zas fakt čet, že by se to právě mělo vztahovat i na ligu no uvidíme teda

Ale teď mi jenom hoši povězte zda je toto pravdivé (je to hrozně zvláštní, popravdě doufám že ne):

Pokud při penaltovém zákroku dostane faulující hráč přímo červenou kartu a následně z penalty nepadne gól, prodlužuje se mu trest na dva zápasy (pokud asociace nerozhodne jinak)

to snad musí být blbost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt teda netušim...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď při hledání toho Suleho jsem to někde zahlíd, ale to snad opravdu musí být 100% kec. Nicméně mi to asi nedá spát dokud si to nepotvrdím

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to dneska vzdávám,ráno brzy vstávám,tak to nechám na zítřek...

Reagovat
Rudnevs

Jj, tuším to tak je, už sa to tu raz riešilo;

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-344144/?forum=1#post8918648

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, tak jsem si zase rozšířil obzory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Nevzťahuje

Reagovat
vladino10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele