Guľa čeká lepší výkony a boj o titul ještě považuje za otevřený

08.06.2020, 09:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (70)

Přidat komentář
Y.N.W.A

Pryguľa

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi přijde, že začínají bejt naši hráči unavení, chtělo by to posetrit tu středovou trojku, mají toho už dost.

Reagovat
Blasphemer

Na Zlín by to asi chtělo vyslat Hořavu, plus možná toho Díaze, i když od něj vůbec nevím, co čekat. Herc nebyl zase ani na lavičce, takže ten asi není ready.

Na kraji protočit Havla a Chorýho poslat pro osmou žlutou.

Reagovat
Greny

Choryho tam můžeš poslat v 89 a dát na něj nakop ta šance že stihne dostat žlutou je velka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Petr325

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jaRys9

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to chce hlavně střídat během zápasu. Je pět střídání, tak proč toho nevyužít. Hlavně od Guly to včera bylo příliš ustrašené.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu včera neměl moc variant... Kopic se nechytl tak jak jsem čekal třeba já, Choryho kdyby tam dal dřív tak hraje Plzeň v desíti...dal tam byl Havel a Horava ... a to nevím zda by něčemu pomohlo hlavně Hořava kterej hrubost zpomaluje

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je druhá věc, asi byla nejlepší varianta zkusit to na dva hroty. Plzeň nutně potřebuje přivést ostré produktivní křídlo. Co je vlastně s těma poslama co si Gula přivedl? Zatím nikdo z nich nehrál.

Reagovat
Greny

Protože můžou hrát až v novém ročníku...

To Gula vysvětloval že nechtěl měnit rozestavení skrz práci do defenzivy tak to prostřídalo takhle

Ale co se mě líbilo jak říkal hned po zápase... Na Slavii to zatím není o 5-6 šancích ale to je teď časem je budeme mít i na Slavii to značí že zdaleka se nehraje to co by si přál a chtel

Reagovat
Pablos

já to teda v dohránu pochopil tak, že říkal, že chce pracovat na tom aby z těch 2 šancí byl gól... né, že by chtěl, abych jich bylo 5-6. Ale možná, že něco v ofiku rozhovoru celém říkal něco víc.

Reagovat
Spalovač šancí

Těch 5-6 šancích v budoucnu se mi to taky líbilo, je evidentní, že má nějaký plán. Na druhou stranu to ale s tím materiálem, co v Plzni zatím má, bude taky znamenat, že Slavia bude mít 5-6 brejků do nezformované obrany. Jinak si to neumím představit, že by soustavně přehrávali Slavii se současně zabezpečenou obranou.

Reagovat
Pablos

za ty dva hroty, taky si myslím. A to křídlo, jestli příjde Ba Loua tak ten ty stats produktivní nemá... zase ale když bude dobře přihrávat tak, že to tam bude jen Beauguel uklízet a nebude muset se pohybovat s balónem tak proč né.

Reagovat
Kiwi-21

No nemá góly ale pokud se během posledních 2.kol nic nezměnilo tak je nejlepší nahrávač ligy

Reagovat
Pablos

no vždyt z toho taky vycházím v tom co píšu.

Reagovat
Kiwi-21

Jj chápu jen pro někoho je neproduktivní hráč ten co nemá ani góly ani asistence a někomu kdo to nemá následované to může vyznít že nemá ani asistence ale ve hře dobrý a v Plzni by ty asistence posbíral,něco jako Kayamba třeba

Reagovat
Pablos

Ale jo napsal jsem to asi blbě... nemělo tam být produktivní stats... ale prostě góly.

Reagovat
Kiwi-21

Jj já si myslel že to tak myslíš

Já spíš pro ty co to nepochopily a nebo kdyby si to tak náhodou opravdu myslel

Reagovat
Spalovač šancí

Kopice měl dát napravo. S naváděním míče do středu byl marný, to si Coufal v pohodě uhlídal. Na druhé straně by to přes Bořila měl o trošku jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak guĺu zbúrať Kefalín?

Reagovat
Kuchta

Kefalín, zemegulu budětě rypákom ryť ako červená myš! Kefalín, prisám bohu, prisám bačku, ako červená myš!

Reagovat
BílíAndelDrcKo

vačku

Reagovat
Liquid

0 střel na branku od týmu co chce vyhrát titul ? Od Slavie ale také koncovka mizerná. Jestli něco ukázal tehlec zápas, tak to, že v Evropě oba tyto týmy budou mít nadále velké rezervy. Trpiš by měl odstřelit Tecla a buď dát šanci Musovi, nebo přivést zabijáka, k čemu to, že útočník pracuje dobře dozadu když opakovaně selhává v zakončení. Plzni po odchodu Krmenčíka chybí také zabiják evropských parametrů a to ten Krmelec ještě tu kategorii zcela nenaplňuje. Že Francouz stačí na Teplice, Karvinou neznamená, že bude střílet proti Lutychu, Lille, Bergamu.....

Reagovat
Pablos

Ten Beauguel je nekutečně pomalej do Evropy... tak těžkopádnýho hráče, jsem dlouho nezažil. Ale zase ve vápně je fakt nebezpečný. Ale s ním jako s jedním jediným útočníkem (Chorého ani nepočítám, ten se vykartuje už v šatně ) nepřejdou ani jedno předkolo

Reagovat
Greny

V Evropě by mohl hrát nahoře Mihalik

Reagovat
Pablos

ten byl strašně tragickej né ? Ale pak už jsem ho nesledoval, jen když přišel tak jsem viděl nějáké přípravy (tam byl dobrej) a pak ale v zápasech hráč jak z okresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc nebyl vcera ani na lavicce.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
srandamač

Chorý je docela zabiják evropských parametrů, ale takhle si to asi nemyslel.

Reagovat
meno

Chorý by mohl zkusit MMA, Slepičkovi to docela šlo a je poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, že Slavii vyfoukla Wernera Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Sazite nekdo u maxitipu?

5.4. jsem zadal o vyber penez do dneska mi nic nedorazilo. Na prvni dva maily (po tydnu a po trech) mi jeste odpovedeli -

Dobrý den,

vzhledem k mimořádnému nouzovému stavu v celé ČR momentálně pracujeme v omezeném režimu.

Z tohoto důvodu bychom Vám rádi upozornili, že při odesílání hotovosti z žádostí o výběr z hráčského konta bude docházet ke zpoždění. Samozřejmě se budeme snažit všechny požadavky zpracovat a odeslat v co nejkratším termínu.

Za případné komplikace se velmi omlouváme

S přáním hezkého dne

Maxi-Tip a.s.

Pak jsem psal dalsi tri maily a na ty uz odpoved zadna. Telefonni cislo nemaji zadne. Do podminek pridali, ze vypalta vzhledem ke corone muze trvat az 60 dni, co uz jsem stejne pres. Tak by me zajimalo, jestli to resi jeste nekdo dalsi.

Reagovat
Greny

Nesázím, ale nejsi jedinej co vím začal bych se o to starat více pokud jde o větší částku, myslím si že tam bude problém a aby jsi o peníze nepřišel..

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti to neni nijak vysoka castka - 5 tisic, ale dobry jsou, takze o ne nechci prijit. Dale mam u nich vsazeno i par dlouhodobych sazek, ale tak s tim uz se loucim uplne.

Reagovat
Hokaido

Wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zlatej Tipac a Fortuna. Tohle je celkem masakr. Ucet tam mam, ale je to tak uzivatelsky odporne, jak web, tak appka, ze jsem si tam vsadil snad 3x kvuli protoceni bonusu a pak jsem vse vybral a zdarec.

Tak gl, snad to prijde co nejdrive.

Reagovat
Pyroman

Oni mají dlouhodobě problémy s cashflow, co jsem tak slyšel. Zpoždění měli pravidelně ještě před nouzovým stavem a podle mě je jenom otázka času, než to celé spadne. Na druhou stranu teda údajně peníze nakonec vždycky pošlou, i když s výrazným zpožděním.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, je zpozdeni a zpozdeni. Kdyz je to 14 dnu, tak to preziju, ale cekat na 5 tisic pres dva mesice?

Reagovat
SaianSupaCrew

https://m.imgur.com/a/MpDUsVt

S velkou pompou to zakládali kluci od pokeru.

Ale peníze došly.

GL, být tebou tak to ještě párkrát zkusím s tím, že to jinak rozvíříš na soc. sítích 5k by pořád neměl být problém.

Reagovat
Losinho

to byl projekt od začátku odsouzenej k neúspěchu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
KnoxXx

Ta SK nikdy nefungovala riadne, takze zapliest sa s nimi bolo vzdy velkym rizikom (vo vacsine pripadov asi nie zrovna kalkulovanym, ako to uz byva zvykom).

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jsou sami proti sobe, kdo by tam sazel, kdyz se pak ke svym penezum uz nikdy nedostane?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný telefon ? Zrušili kvůli nablblého viru nebo neměli ani předtím ? Jestli už nereagují, obrátil bych se s dotazem na ministerstvo financí (nějaký ten příslušný odbor dohledu nad hazardními hrami), jak postupovat v komunikaci. Zřejmě sázkovce písemně napsat, lístek od dopisu uschovat ..... kdyby to celé kleklo, což asi hrozí podle jejich nekomunikace, tak ať máš naplněné postupy vůči nim. Plus bych se ouřady snažil dokopnout k tomu, aby se na ně kontaktovali sami (z MF) jako dozorový orgán. Pak by třeba začli líp komunikovat, těžko říct.....A marnojedi na ministerstvu ať též mají nějakou činnost, ne že berou těžké odměny za prd .....Moc víc dělat nelze .....

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy narazily na hodně těžkého soupeře, s kterým se už v lize nepotká (doufám, že sparta se příští rok vrátí). Věřím, že oběma mužstvům tento zápas něco dal, kdy se opět posunou dál a zapracují na svých slabších stránkách.

Je pro nás právě tohle velký handicap, protože v lize jsou momentálně pouze tato 2 mužstva, která si mohou konkurovat. (jiné ztráty jsou spíše z podcenění, poklesu formy apod.).

A to si myslím, že je pro nás hlavně velký handicap, když hrajeme evropu. V lize jde totiž vše hladce, pak těžký zápas a přichází tvrdý náraz (letos Plzeň, Slavia se dokázala připravit, ale určitě tímto také strádá)...jinak to jsou důvody, proč naráží i Liberec, Jablonec, Boleslav, apod...

Za mě určitě 16 mužstev na naši ligu naprostá hovadina....zúžení bych si uměl představit na 10 mužstev a mohou hrát spolu 4x, tzn. 36 zápasů a měla by být zrušená zbytečná nadstavba...

Ale holt o tomto modelu nerozhoduji

Reagovat
Elliasson

Myslíš, že jeden z týmů Slavia a Plzeň budou mimo top 6?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, píšu to někde ?

Reagovat
Elliasson

"Oba týmy narazily na hodně těžkého soupeře, s kterým se už v lize nepotká," nepřímo tady. Chápeš už?

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

na nejtěžšího soupeře*, když jsi takový detailista

Reagovat
Pablos

jemu šlo spíš o to, že se přece v nadstavbě ještě potkají, né o těžký nebo nejtěžší

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to mně fakt nedošlo, když je to logické, že v nadstavbě..proto jsem hledal slovíčkaření

Reagovat
Pablos

Furt tyhle zúžení ...jako nic proti Tobě vyloženě... ale čtu to co týden furt (né třeba konkrétně od Tebe) Přitom nikde není něják zaznamenáno, že by to přineslo najednou tak velké kýžené ovoce, jak si někdo představuje. Neřeknu ještě tak na 14 týmů, oká... ale 10, 12 to už je fakt katastrofa liga.

Reagovat
Greny

Argument typu kvalita v klubech bude větší ale nikde není řečeno že by ti hráči nešli raději do Rakouska nebo Polska a nebo Bůh ví kam

Reagovat
Pablos

podle mě koukají taky moc na ty ligy jako u Švýcarska, Belgie, Rakouska ...ale tam to není jen o počtu, ale hlavně o finančních možnostech. Koukat na např. Chortvatsko, Rumunsko... tam už jde vidět, že konkurence schopný přínos v rámci pohárů je minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

já rozumím i tobě...ale beru pouze z hlediska, že plácat se s týmy od 11 a níž, je fakt bez motivace...a po tomto zápase jdeš hrát evropu, kde jsi v šoku z tempa a i taktiky soupeře...žádny autobus ve vápně...

Reagovat
Pablos

Já tě i chápu, mně se ty týmy taky nelíbí na tom chvostu tabulky... ale liga o 10týmech se mi nelíbí ještě víc

Reagovat
IkerCasillas

To je dobře, model na hovno

Reagovat
vanGomm

Třeba bundesliga má 18 týmů a my 16 Pokud by bylo 10 týmů (36 kol) tak samozřejmě 2 přímej sestup.Liga by pak byla samozřejmě daleko kvalitnější a našim pohárovým zástupcům by prospěly kvaliní zápasy z tuzemské ligy.Zároveň by odpadl ten jejich klidný střed tabulky.Také II.liga by mohla mít 10 týmů.Myslím,že 20 profesionálních týmů je na naše poměry až až.Jenže o tom rozhodují právě ti kterých se to týká,takže nikdy ke snížení počtu týmů nedojde.To je stejné jako by jsi chtěl po kaprech,aby si vypustili rybník

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak to právě myslím

Ale je vidět, že více fandů si přeje tuto plácanou

Určitě by z toho těžily i kluby jako Liberec, Jablonec, Boleslav, určitě sem patří i Olomouc....tyto týmy by hrály více těžkých utkáních, které jim dají strašně moc...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele