Guirassy vyměnil Amiens za Stade Rennes

27.08.2020, 23:29
Aktuality
Stade Rennes do úspěšného konce dotáhlo příchod Serhoua Guirassyho. Bretaňský klub získal čtyřiadvacetiletého útočníka z Amiens, které vyinkasovalo 15 milionů eur...

Guirassy na sebe upozornil v mateřském Lavalu, odkud se stěhoval do Lille. Tam se však neprosadil a po vydařeném hostování v Auxerre zamířil do bundesligového Kölnu.

Do sestavy porýnského klubu se však ofenzivní hráč napevno neprosadil, přičemž na začátku uplynulého roku se vrátil do rodné Francie, konkrétně do Amiens.

Zde se Guirassymu povedla neúplná minulá sezóna, když ve 23 ligových utkáních devětkrát skóroval, ani to ale francouzskému klubu nepomohlo k udržení mezi elitou.

Bývalý mládežnický reprezentant Francie však druhou ligu hrát nebude, když za 15 milionů eur přestoupil do Stade Rennes, s nímž podepsal pětiletý kontrakt. Součástí dohody je pro Amiens 20 % z možného dalšího prodeje.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (11)

Přidat komentář
Godwinson

Skvělá posila, Rennes by mohli být letos černým koněm

Reagovat
cetto

To fakt není na první pohled skvělá posila. V životě nedal za sezónu ani 10 gólů a neprosadil se ani v Horších klubech - v Kolnu a tehdejším Lille. Za třetinu té ceny by to byla Ok posila pro doplnění kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Goly nejsou jedine.. Jde i o herni projev, kolik pripravi sanci pro spoluhrace, jestli umi dobre presovat, ... v Amiens (klub ktery se nikdy nepisnil dobrou ofenzivu) za 38 zapasu 13+2 .. hral za Francii U16 19 U20 repre ... navic je to mlady hrac, pokud jim jeho herni styl pasuje do tymu, je 15mil euro +20% z transferu primerena suma, kor s dnesnimi cenovkami za utocniky ..

Reagovat
Seydou Doumbia

Rodrigo je podobný styl útočníka...statistiky nemá, ale v mezihře je dost platný

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale ten stoji 80 mil. euro ..

Reagovat
Seydou Doumbia

Leeds platil 30+10 bonusy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda ze ztratil behem corony 10mil. euro .. vychazel z toho co zvazovala v zime jako nabidku Barcu;) nicmene jak pises uz je upsany jinemu klubu a taky tam bude znacny rozdil v platu mezi obema hraci. Rozdilna bude 100% i odmena pro agenta a pro tymy jako Rennes je 15 a 30+10 mil. zatraceny rozdil ..

Reagovat
Seydou Doumbia

Rozdíl by to pro Rennes byl a to docela dost výrazný to ano. Já ale nikde nepíšu, že se Rennes měli zajímat o Rodriga na přestup. Jen píšu, že určité spojitost mezi těmito hráči je v tom, že oba mají menší počet branek, ale jejich přínos pro tým je daleko větší než samotné statistiky dokazují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes má letos skvělý tým. Jsem na ně zvědavej v lm.

Cetto: Ale je, Už dlouho se o něm ř'íká, jaký má talent a vypadá, že ho konečně začíná naplňovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vypadá jako kenský vytrvalec na maratón

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele