Guedes se znovu stěhuje, do léta bude z Wolves hostovat ve Villarrealu

19.01., 17:49
Aktuality

Villarreal si do konce sezony z Wolverhamptonu Wanderers vypůjčil Gonçala Guedese, jenž předtím ukončil nevydařené hostování v Benfice. Součástí dohody není opce na přestup...

Guedes se do mateřské Benficy vrátil loni v lednu, a přestože hned v prvním ligovém zápase pomohl gólem porazit Santa Claru a následně slavil zisk titulu, celkově vzato byly jeho výkony zklamáním. V probíhajícím ročníku si ve 14 soutěžních startech připsal jenom dvě asistence, proto není překvapením, že opětovně mění působiště, vzkřísit ho má návrat do LaLigy.

Villarreal se nachází hluboko ve druhé polovině tabulky, proto trenér Marcelino při angažování posil sází na osvědčená jména a takovým je Guedes, jehož zná z Valencie.

Právě u "Netopýrů" prožil ofenzivní hráč mezi lety 2017 až 2022 nejlepší období - nastoupil do 178 soutěžních zápasů s bilancí 36 gólů a 30 asistencí. Kromě startů v Lize mistrů pomohl Valencii opanovat Copa del Rey, následně však na výkony nenavázal ve Wolverhamptonu.

Guedes je pro Villarreal druhou zimní posilou po Ericu Baillym, jenž skončil v Beşiktaşi.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Ponorky snad konečně klesnou do segundy

Reagovat
Ingimir

aký môže mať človek dôvod aby prial zostup Villarealu? neviem o tom že by tam bola nejaká rivalita s Las Palmas

Reagovat
houdic

Jsou taky žlutý

Reagovat
Hurrikane

PSG ho zničilo!

Reagovat
jk

Ivan Toney tells Daily Mail: “Everyone knows that I would love to play for a top team and be at the top of the leagues, playing with the best”.

“I’m a Brentford player at the moment and until that time comes, this window or at the end of the season, then so be it”.

Kapitán

Reagovat
Hachim Mastour

Je možné že ho v lete kúpite

Reagovat
jk

Útok posilovat nepotřebujeme.

Reagovat
Pharrell

Tenhle týpek toho si pamatuji když byl ještě v PSG . Takový cestovatel to je . Potom byl ve Valencii pak Wolves a zase zpátky do Benfiky . A teď do Španělska opět (Villarreal) . 4 kluby za posledních 6 let ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele