Guardiola po 21. výhře v řadě: K titulu potřebujeme další body

03.03.2021, 11:39
Aktuality
Pep Guardiola (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (227)

Přidat komentář
wikingskrin

Všechno super, ale už by to chtělo konečně i titul v LM. Anglická liga nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický titul je ta nejcennější trofej. Není nic víc, než si podmanit nejlepší a nejsledovanější ligu a předvádět 2 krát týdně kvalitní výkony.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
The Krupy

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát titul s Man City není žádné trenérské umění.

Reagovat
Mercury

V konkurenci smesneho Tottenhamu moc ne no, trosku potrenujte!

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Euphael

Totenham by hral letos ve Spanelsku o titul s Atleticem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cipinho

Spíš o střed tabulky s Athleticem

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Chazy

Však proti nim stojí tým, co dal 97 a 99 bodů takovýho soupeře v boji o titul nikdo v PL v minulosti neměl

Reagovat
r.mrazik

jenom v roce 19/20 kdy proti sobe mel liverpool city,kteri dva roky predtim udelali 98 a 100 bodu...

Reagovat
kilobyte

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Kinky7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Busby babes

no letos spis tym, co byl loni 3. a i tak to trvalo asi tyden.

Reagovat
zlatan-legend

Bože. Takže tím pádem ani s Liverpoolem.

Reagovat
Golasso

Trenérským uměním se Guardiola dostal do takové pozice, že může trénovat současné City a majitelé jsou ochotní svoje obrovské investice podřídit jeho vizi . Teď může s "neomezenými" zdroji posouvat fotbal jako takový dopředu a pro aspoň trochu nezaujatého diváka je radost se na tu hru dívat.

Existují i vyhořelí trenéři a vyčpělí egomaniaci, které by City v současné době nezaměstnalo, ujel jim vlak a na jejich fotbal se koukat nedá. Ti pak trénují jinde. Jmenovat samozřejmě nebudu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
penepi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Titul vyhráli v Man City i Mancini a Pellegrini. Jakých úspěchů na jaké úrovni dosáhli po odchodu od tam? Nesouhlasím s tím, že posouvá fotbal dopředu. Čím přesně? Že týmy za miliardy mu dělají výsledky? A že pro nezaujatého diváka je radost se na hru dívat? Pche, i Mourinhův fotbal s rychlým přechodem do útoku (pokud mu zrovna funguje) je hezčí na sledování.

Reagovat
Kinky7

ono je rozdil vyhrat kdyz tvuj souper ma 85b a kdyz ma 97...

Reagovat
Front hell

Reagovat
t0mmy33MCFC

jako jo, ten rychlej prechod do utoku je urcite peknej, kdyz nastane jednou, dvakrat po 80 minutach betonu a hnusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infi

Reagovat
Cipinho

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najkrajší futbal na sledovanie hral pred časom Liverp., to vždy hrozil gól, zdalo sa, že budú ešte 2-3 roky s tým kádrom nezastaviteľní, tak to hovorili viacerí. A budú mať problém dostať sa do 4. miesta. Myslím si, že Liverp., nie MC má najlepší útok - Firmino, Salah, Mané. A vidite, ako sa to všetko môže otočiť. MC nemá v tabuľke strelcov do 7. miesta svojho hráča, najlepší je Gundogan, záložník na 8. mieste. Takže góly sú tam rozložené na viacerých a to svedčí o tímovej hre.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak taky ma vliv ze Pep v podstate porad toci hrace vepredu... kdyby treba hral na hrotu porad jen Jesus, tak myslim ze bude mit vic golu

Reagovat
Golasso

Tak srovnej konkurenci v PL v době Manciniho a Pellegriniho a teď. Srovnej herní úroveň City tehdy a teď. Už tehdy měli spoustu peněz, ale na vrcholu se teprve usazovali. Teď má City potenciál dominovat na X let dopředu se svými prostředky a Pepkovou filosofií. To by se nikdy pod Mancinim ani Pellegrinim nestalo. A to navíc ve větší konkurenci.

Čím posouvá fotbal dopředu? Že mu ty hráče někdo koupí, tím to teprve začíná. Vytvořit fungující a vyvážený tým z takto kvalitních individualit není nic jednoduchého (např. Mourinho by to tam do 3 let klasicky roze*ral). V City se to daří, ten tým složený ze samých hvězd šlape jako hodinky. Já teda tohle obdivuji. K tomu si připočti promyšlený herní systém a taktiku. Další věc je, že se Pep (na rozdíl třeba od toho Mourinha), dokáže poučit z vlastních chyb a adaptovat se. Když přicházel do Bayernu, snažil se tam vecpat styl Barcelony. Byl s tím sice relativně úspěšný, ale nebylo to úplně ono. V City tyhle chyby neopakuje.

Jinak chápu, že krása je v oku pozorovatele, ale asi se většina lidí shodne, že Mourinhův fotbal fakt pěkný není ...

Reagovat
El Cid z City

V jejich dobách byla nejlepší Španělská liga, PL zvedli trenéři Klopp,Pep,Conte a další.

Reagovat
Luc-Luc

Guardiola vyzaduje od hracu absolutni poslusnost, podle toho si vybira i hrace, hrace, kteri nebudou remcat, kdyz nebudou pravidelne hravat, proto taky nedela uplne top prestupy jako Barca nebo Real, ale funguje mu to zel bohu...proto moc neverim, ze by sel treba po Mbappem nebo Neymarovi, tyhle silny charaktery on nezvlada, v Italii si ho neumim predstavit, tam by mu stavkovala pulka kadru

Reagovat
Luc-Luc

ale jinak to jak City hrajou pod nim, to je jak stroj, s nima nikdo dlouhodobe neudrzi krok

Reagovat
Golasso

To si zase nemyslím, že by ty silné charaktery nezvládal. Spíš si je vždycky vtluče do toho svého systému a nebo je "oddělá". Henry měl myslím rozhovor, kde říkal, jak si ho Guardiola uměl podat, když nedělal věci, tak jak chtěl (i když třeba z té "špatně" řešené situace dal gól). Občas to nevyjde a dopadne to jak se Samuelem Eto`o . Tam zase Guardiola ukázal, že se s tím nemaže. V Bayernu měl taky dost silných osobností a fungoval s nimi nejspíš v pohodě.

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem to cetl v Zlatanove autobiografii. Hned na zacatku popisuje, jak na treninku stali hraci v pozoru se sklopenou hlavou a on tomu nemohl uverit - jedni z nejlepsich fotbalistu na svete a oni tam stali jak skolaci Messi,Xavi, Iniesta, Ronaldinho to nezvladal a proto odesel, stejne tak Zlatan, to nejsou hraci pro Guardiolu...on ma pry problem jednat s takovymi hraci na rovinu, Zlatan tam pise, ze je Pep v podstate zbabelec, co nerad konfrontuje nekoho se silnou osobnosti a kdyz se divam na to, co mu hrava v City, tak to nebude daleko od pravdy nejspis

Reagovat
Golasso

Asi bych úplně nedával rovnítko mezi povahu Ibrahimovice a silný charakter. Silný charakter může člověk mít, i když není egoistický kkt s neustálou potřebou stavět se proti pravidlům . To samé Eto'o.

Konkrétně tady ta situace s Ibrou je navíc slovo proti slovu.

Reagovat
celeb

no jasne, ked to tvrdi psychopat a egomaniak Zlatan, tak to bude urcite pravda! A kto nesuhlasi, dostane kopacku do hlavy

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tím že všichni se snaží hrát jako on. Nevím o nikom kdo by kopíroval OGS nebo Mourka

Reagovat
Emqick

No nevím, ale zrovna v PL tohle snad udělal jediný Conte, kdy ostatní hráli jako on. Alespoň, co se týče rozestavění. Stejně tak tvrzení, že všichni se snaží hrát jako on, je prostě lživé, minimálně zavádějící.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Nebuďte slušný. Sdělte ta jména.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, pro nezaujatýho diváka je hezčí fotbal loňský Litrpool nebo Heynckesův Bayern nebo Ancelottiho Real. Na co se dalo dívat byla Pepova Barcelona, ale to bylo i tou výjimečnou generaci co se tam sešla a v LM se opět ukázala za Pepova pohárová slabost a kdy se nedalo říct, že v tom pro modraky smolným dvojzàpase byly lepší.

Nemáš pravdu, většina nezaujatých diváků mnohem víc ocení hurá fotbal před Pepovou přešperkovanostî. Nikdo mu neubírá post nejkonzistentnějšího a nejspolehlivějšího trenéra poslední dekády. Ale není to vyloženě on kdo fotbal posouvá. Tiky taka se neprosáklo skrz celou fotbalovou obec a nikdo až na Xaviho ho nerozvíjí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase pica názor, pan co ani ten fotbal nesleduje, bude mluvit za většinu neuaujatych fanousku

Tikitaka neprosakla cože? podívej se na způsob výstavby hry od hry gólmana a obránců v současném fotbale (to bys to ale musel sledovat občas), jak se ti hráči snaží za každou cenu v každém týmu, co něco hraje, bezdusne nenakopavat, ale v kombinovat klidne u vlastní brány. Třeba tohle v tak velké měřítku přinesl na nejvyšší úroveň jako standard pep a ostatní ted dělají to samé. A těch příkladů je samozřejmě více.

Reagovat
smazaný uživatel

Nkomentuje mě už, žádám tě o to naposledy. Nevím jak hodně musíš mít v hlavě vymeteno když nedokážeš pochopit, že lidi s rozdílnými názory než máš ty s tebou nechtějí vést do nekonečna dialogy načež je už nezajímáš i hlavně proto, že si zaměňuješ osobní názor za jediný správný názor a ke konverzaci podle toho pristupuješ.

Ber to jako oficiální krok, jako poslední výzvu. Nevyjadřuj se ke mě, přestaň mě urážet. A přestaň mě obtěžovat. Nestojím o to. Je to výzva, je to žádost. Už mě neobtěžuj.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

nahlas me teda na policii, ze tady na verejne diskuzi spolu diskutujeme btw urazky a posilani do konentraku a nevim co jeste, jsi mi tady postoval ty, uz jsi zapomnel?

Reagovat
zlatan-legend

Vždy tady byl, je a bude nějaký tým, který dominuje po všech stránkách. Automaticky budeme tedy všem trenérům upírat, že vyhrají s tímhle týmem titul? Nebo tady jen trolíme?

Reagovat
Luc-Luc

"Manchester City si vyhlédl Hålanda" tvl jestli privedou ropaci Halanda, tak se bude hrat v EPL jenom o druhej flek nejblizsich deset let jak v Nemecku nebo Francii

Reagovat
El Cid z City

Dost možná by došel do ligy Mbappé, vy zvažujete údajně Varana.

Reagovat
Kinky7

posledni spekulace jsou Varane Utd Live Mbappe a Haaland city.... mlack mlask mlask to by byla jizda....

OK. To je utopie ale stejne

Reagovat
Luc-Luc

nemame prachy na Mbappeho, to je sci-fi

Reagovat
El Cid z City

Přijde zadarmo.Pokud půjde Haaland k nám, Mbappé musí kvůli GB reagovat.Jste varianta.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
El Cid z City

Vy taky samozřejmě.

Reagovat
Aldeano

Doufám, že ano. Ale popravdě si nemyslím, stejně jako kolega nade mnou, že je Liverpool reálná varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v Liverpoolu ten zlatý míč určitě vyhraje Zlaté míče se bohužel vyhrávají ve Španělsku.

Reagovat
Bandita_Harry

Pretože tam boli Ronaldo s Messim, predtým sa dal vyhrať aj v Liverpoole a prečo nie aj v budúcnosti.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak zas nekoho prodejte, at o tom muzete mluvit dalsich 5 let jak o Coutinhovi

Reagovat
El Cid z City

Teď už se snad nenajde hlupák,kterej by dal 100+ za Salaha,Maného nebo Firmina,jak se o tom spekulovalo 2 a 1rok zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco by Mane ci Salah mali stat menej

Reagovat
El Cid z City

Věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, zabudol som, dalsi hrac FM.

Reagovat
El Cid z City

Moje chyba,zapomněl jsem,že skoro všechna křídla rychlostně vydrží do 40.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, to robi to FM

Reagovat
Hlahart

V letním přestupovým období jim bude oběma 29 let. V tomhle věku za 100mŁ+ nikdo nikdy nepřestoupil ani v období před covidem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard do Realu

Reagovat
Hlahart

Ten šel za 100 v eurech, pokud nevyšlo najevo tedy něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to potom i s bonusy vyšplhalo až na něco okolo 150 milionů eur

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

Nakonec o dost víc

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Covid situacia je druha vec no, ale nechce sa mi verit, ze za takeho Salaha by sme nedostali min. 100m€ s jeho statistikami. U Maneho si nie som tak isty, ale stale by to malo blizsie k 100 nez k 50, ale kto vie ci vobec mame v plane niekoho z nich predat. Ja osobne by som sa zbavil akurat Firmina.

Reagovat
El Cid z City

Za Salaha ano, třeba od PSG, moje pointa byla jiná. Nechci,aby jste je prodali, prachy by šli na Mbappého,Sancha apod. Takhle vám zestárnou, 0 z prodeje, ve vyšším věku horší výkonosti,náchylnost ke zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Misto pokemonu do obrany bych investoval do utoku. Mbappe - Messi - Haland v city by bylo top

Reagovat
t0mmy33MCFC

obrana je v TOPu.. jen se potrebujem zbavit pokemona Mendyho... vcera behem zapasu dal na insta story jak se modli nebo co ... nejak jsem to nepochopil.. kde vubec byl

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Haaland, Messi ať zůstane tam kde je a Mbappe by se přes našeho kapitána do základu stejně nedostal a na lavičku je moc drahý.

Reagovat
diastan

Haland

Reagovat
Allianz_Arena

Píše se to sice už skoro každý rok, ale letos mají na LM opravdu velkou šanci, jsou hlavní favorit. Trochu se spoléhám na to, že musí zákonitě forma trochu opadnout, ale uvidíme. Dva hlavní konkurenti, Bayern a PSG, budou mít ještě mnoho práce v domácí lize, což je s nahuštěným programem trochu problém.

Celkově se to dost otočilo, Guardiola a vedení City vytvořili tým na úrovni těch top evropských klubů, spíše jsou úplně nejsilnější v Evropě. Rázem je z anglické ligy pravidelně nejrychleji vyřešená soutěž. Naštěstí se k tomu v předchozích dvou letech přidal skvělý Liverpool, takže z toho není úplně jednostranná záležitost. Ostatní kluby neskutečně ztrácí.

Reagovat
El Cid z City

Bayern podle tipáče největší favorit. City nemá ve svém kádru nejlepšího hráče světa jako Bayern. Naši střelci za Lewou šíleně zaostávají, v klíčovém duelu to může rozhodnout. Duo Mbappé-Neymar jsou schopni rozstřílet každého a Liverpool bych neodepisoval.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Liverpool je out... bez te obrany to nejde...

Reagovat
vladis271

v podstate súhlasím. Len by som rád pripomenul, že sme sa dostali do finále LM s Kariusom v bráne.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak do te doby nez to posral tak nebyl tak zatracovanej ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

bol, ale nie az tak vo velkom, skor sa dufalo, ze snad dalsiu sezonu z neho nieco bude. Ale po tom finale uz nad nim zlomili palicu vsetci

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale zmínil bych, že Alisson přišel až když udělal Karius tu chybu v přáteláku

Reagovat
Spalovač šancí

ale s obranou

Reagovat
Allianz_Arena

Liverpool vidím jako takového čtvrtého vzadu, určitě mohou vyhrát. Ale dost by mě překvapilo, pokud by nevyhrál jeden z té trojice City/Bayern/PSG.

Nemyslím si, že je Bayern silnější než City. Ale konkrétně ten jejich zápas by byl neskutečně zajímavý a skoro neodhadnutelný. Bayern by měl výhodu v tom, že už hráči mají v té soutěži úspěch za sebou, všichni kolem City musí ten tlak na sebe ohledně LM cítit, proto mi to dává naději, že to ani letos nedají. Myslím si, že si velká část nezaujatých fanoušků ten souboj přeje.

Reagovat
smazaný uživatel

To přeceňování PSG je masakr, vždyť ten tým je úplně průměrný a duo Mbappe & Neymar většinou v té soutěži spolu ani nehraje, protože ten druhý pořád marodí. Jak PSG chytneme, tak odejdou s výpraskem domů i West Ham by měl větší šanci na výhru než ten přeceňovaný tým. Porazili vyčpělou Barcelonu a hned jsou favoriti

Reagovat
El Cid z City

Finále s Bayern nic? Měli docela smůlu, klidně mohli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrali svoji hru, tak s prstem v nose, ale Guardiola dycky pro klicovy zapasy LM ymysli nejakou bejkarnu a tim vsechny nadeje pohrbi.

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak... snad letos ho ten Juanma Lillo nebo nekdo z asistentu bouchne do hlavy, at hraje porad to stejne co doted ... to co predvedl s tim Lyonem ta formace , to bylo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ligter

to jsou zjištění takhle po ránu

Reagovat
Ligter

Andreas Pereira se po letošní sezoně vrátí do Manchesteru United. Brazilský záložník hostuje v Laziu, k zápasům naskakuje pouze jako náhradník a italský klub podle posledních zpráv neuplatní opci na trvalý přestup.

teď už se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

On je v Laziu?

Reagovat
Ligter

neviditelný byl snad zatím kdekoliv

Reagovat
iamek

Inter Milan still owe Manchester United €50m from the €75m Romelu Lukaku transfer agreement.

+1,9 mega nám mají teď platit za nějaký bonus za góly.

Těch 50 mega je nějaký dobry zdroj? Zatím jsem žádný Tier 1 nenašel.

Reagovat
Busby babes

a prej chceme misto penez Lautara.

Reagovat
iamek

To by špatné nebylo. A teď napiš to druhé jméno, které píšou

Reagovat
Busby babes

a jo, jeste Skriniara. tak byval super, ted uz sel vykonnostne dolu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Byval super, potom siel vykonnostne dole a teraz je zase super.

Reagovat
mul

Reagovat
monkej

už je zase hore

Reagovat
Busby babes

ok, diky.

Reagovat
Hlahart

Hlavně se nehodí k Harrymu

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze je moc talentovany ?

Reagovat
Hlahart

Protože je stejně pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa nezda, ze by bol pomaly, ale nemeral som mu to. Ty snad ano ?

Reagovat
smazaný uživatel

He’s extremely good physically, both in the air and along the ground, with impressive speed.

https://totalfootballanalysis.com/player-analysis/milan-skriniar-inter-tactical-analysis-statistics

Reagovat
Hlahart

Mu to musím měřit se stopkama v ruce? Harry má extrémní množství vyhraných soubojů, hlav, skvělou rozehrávku, ale potřebujeme atletický typ CB, který za něj bude zabíhat ve stylu Baillyho. To fakt Škriniar s jeho poziční hrou a rychlostí není.

---

Ad zdroje - to je teda výrok, že má impressive speed (tečka).

During his time at Sampdoria he played as a left centre-back and played a major role in the build-up. He still is a very slow defender, but his mind is way faster than his legs.

He can read the game superbly, knows where to stand and anticipates the opponent’s next steps. He always seems to be a step ahead, what compensates his slowness and makes him win a lot of duels.

As Spalletti attaches great importance on the passing ability to ensure progressive possession, what can be preserved by Skriniar’s passing ability, but also – despite his slowness – he is very good at carrying the ball into the midfield due his calmness, if he finds space.

https://cavanisfriseur.de/milan-skriniar/

He is a 1.87 metres tall, thin and slow centre back. During the 2016/2017 season he played as a left centre back and is now playing as a right centre back, which seems to fit him more.

Skriniar is an excellent passer: he was and still is very important in his teams for his ability to build-up play from the back, but he is also good in the defensive phase. He covers his slowness with his smartness, positional awareness and long legs, which permits him to intercept a pass or win a one-on-one situation.

Last season Inter struggled a lot in building actions from the back. Neither Miranda, Murillo or Medel (which, under coach Pioli, played as a centre back) had the qualities of build-up play. The maneuver was often slow and muddled, with too many passing mistakes.

Furthermore, despite his slowness, if he has space to drive forward, he is good at carrying the ball.

As I’ve already said, Skriniar is a very slow player. The positive results of all his defensive actions strongly depends of his concentration, smartness and positional readings. When some of these lack he can face difficulty and he doesn’t have the reactivity to make up for his mistake.

Scout report už z roku 2017

http://outsideoftheboot.com/2017/11/26/scout-report-milan-skriniar-inter-milan/

Tady scout report ke slabinám ve vztahu k přestupu do City

https://footballwhispers.com/blog/milan-skriniar-manchester-city/

Reagovat
El Cid z City

Vypadá to,že by se mezi United a Liverpoolem mohl strhnout boj o Varana, sednul by oboum týmům.

Reagovat
Hlahart

Tak ten by se hodil asi každýmu týmu, ale ten imho PL využívá pro lepší smlouvu, to okoukal od Ramose. Nevěřím tomu, že by k nám šel

Reagovat
Hlahart

To by bylo skvělý, pokud by City ukořistilo Haalanda

Reagovat
El Cid z City

Cože! Proč?

Reagovat
Hlahart

Tak pokud by k vám šel Haaland, tak moc dobrých mladých devítek na trhu fakt nezbývá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

Pokud by neklapnul Haaland.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem pochopil, confused byl na Lautara, který mi nepřijde jako "skvělá" volba.

Reagovat
Kixi Syhimour

I když teda jsem opomněl tu cenu, 50 zase tolik není.

Reagovat
Hlahart

Tobě nepřijde dobrej?

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela často projíždím italskou sekci a tm na něho kritikou moc nešetří, prý je to hlavně neuvěřitelný spalovač. Já k němu mám už takový negativní postoj, když měl jít do Barcelony, kdy jsem moc nechápal, proč ho tolik fandů tak chce a už teď zbožňuje, za mě až přílišný hype. Nicméně rozhodně by ti více řekl fanda Interu, já bych ho ale za "skvělou" volbu (ještě k tomu do PL) prostě nepovažoval.

Jak už jsem ale zmínil, tak jsem opomněl tu cenu a kdyby to opravdu bylo 50 (čemuž ale moc nevěřím, navíc tuhle snad prohlašoval, že chce naopak podepsat a kopat za Inter), tak by to nemuselo být špatné, ten risk by nebyl zase tak velký.

Reagovat
Hlahart

Koukám, že je o pár let starší než jsem si myslel a má o něco horší statistiky než jsem myslel. Každopádně teda pořád platí, že moc dobrých devítek po Evropě k dispozici neběhá...

Reagovat
Svatej

50 mega, ne zas tak velký risk..... Stejně mazec, kam jsme se za 15 let dostali.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Swarley

ten je super, ale asi to moc neřeší klasického střelce

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych tomu věřil, protože Inter dluží Realu i za Achrafa Hakimiho a teď ho budou muset asi prodávat.

Reagovat
iamek

Na Twitteru je seznam kolik dluží celkem a je to kolem 201 milionu euro

Reagovat
Grahf

tak tam sa čaká na to, že Suning musí klub predať a záujem majú ropáci, čo by ich problém vyriešilo. V inom prípade budú musieť vo velkom predávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak v případě žádné částky jsme se zatím nezpozdili

Reagovat
Busby babes

btw dejte si posledni dil podcastu Petera Crouche. Resi tam takovej beznej zivot fotbalistu. Jak je treba si davat pozor na "kamose" co vas obklopi a tak.

Ale vtipna cast je, kdyz resi, co vsechno za fotbalistu muze resit Player Liaison officer a kde je hranice toho, co muze hrac chtit... Crouch rika, ze vlastne tak nejak hranice asi neexistuje... a tim se dostanou k tomu, jestli treba resi rozchody s pritelkyni. Nasledne debatuji o tom, od jakeho managera z PL by chteli dostat kopacky...

Woy byl jedno jmeno, ze je to hodne slusnej chlap a Brendan Rodgers druhe, ze by se soustredil na vase prednosti a ne slabiny...

Ja bych asi zvolil Oleho. To je taky takovej slusnak...

Reagovat
vodka

Crouch ma ty podcasty super snad vsechny

Reagovat
vladis271

aj Rio, videl som celý diel ked tam mal Ravela.

Reagovat
vodka

Ria jsem viděl jen pár ukázek a ten mi neseděl moc, Crouch je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ole vypadá, že by snad nebyl schopnej nikomu dát kopačky. Takovej ňouma, co se vyspí s tlušťoškou, pak se ale bojí a nakonec se s ní ožení

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

To je Ashley Young

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hai

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

aby ses nedivil, jestli ho vychoval tata, co je sestinasobnej mistr Norska ve wrestlingu...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vyloženě jde z jeho otce strach - www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/04/NINTCHDBPICT000479830362.jpg?w=670

Reagovat
Busby babes

asi nechapu souvislost, ale budiz.

Reagovat
celeb

nejak nechapem suvislost, co si tou prastarou CB fotkou chcel ako povedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
svaca

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě porazit United a věřím, že to tento rok bude opět naše.

Reagovat
vladis271

OT: tak Krajčí asi končí. Len sa opakujem. Jeho situáciu s šéfom akého mal by nezvládol asi nikto. Čo je omnoho zaujímavejšie je, či je na stole otázka výmena premiéra, a ak áno za koho? Heger? Naď?

Reagovat
EXoRcIsT

Krajci by nebol zly minister ale on je proste strasny dobrak alebo ako to napisat. Proste nema v sebe aby buchol po stole. A hlavne aspon si konecne oddychne lebo toto riesit cely rok tak na jeho mieste sa uz zrutim.

Reagovat
Hachim Mastour

inak by som to napisal, klerikal krajniak neni dobrák

Reagovat
celeb

otocim to. Krajci bol mimoriadne zlym ministrom, lebo v dobe najvacsej krizy za poslednych 75 rokov bol totalne posraty z premiera, neodvazil sa mu oponovat a presadit veci, o ktorych VEDEL, ze su nevyhnutne. Drzal hubu a krok, nechal sa zapliest do Matovicovych spinavych hier (nakup testov/specifikacie). Takisto komunikacia s vlastnymi podriadenymi bola hlavne spociatku zla.

To, ze je to taky dobry ujco, ktoreho by si chcel mat za suseda je jedna vec, to ze NEZVLADOL svoju ulohu, hlavne kvoli svojej slabosti je vec druha a vidime, ake su nasledky.

Teraz som si vsimol toho BY na zaciatku 1. vety, ale uz sa mi to nechce prepisovat, sry.

Reagovat
stiflerovamama

Sa mu čudujem, že už dávno neodišiel. Nemyslím si, že keby bol minister hocikto iný máme tu teraz o polovicu menej mŕtvych a nakazených, to je proste nonsens. A takto sa všetko hádže naňho, robí sa z neho nejaký kkt a sektár. Kľudne by som to dal aj tomu Súlikovi nech konečne nemá len prázdne reči o R-O-R, otváraní podnikov podľa regiónov a ďalších populistických kktín, ale nech má konečne aj nejakú reálnu zodpovednosť.

Reagovat
EXoRcIsT

Sulik moze za tuto krizu vo vlade rovnako ako Matovic. Ked sa ho v Na Telo opytal ze kedy on nejake nepopularne opatrenia komunikoval tak povedal ze on len pozitivne bude hovorit. Teraz drista jak Krajci nezvlada svoju poziciu ale ked ich Krajci s odbornikmi prosili aby sa zaviedol tvrdy lockdown lebo budeme v prdeli tak to boli prave ZA LUDI a SAS co to odmietli lebo vtedy ich odbornici nezaujimali ale teraz sa hraju na svatych. Sulik nahanalen politicke body a Za Ludi zmizne tak rychlo ako sa objavilo. Som za rekonstrukciu vlady ale azda si nemyslia ze len OLANO ustupi a oni len ziskaju ked chcu rekonstrukciu vlady tak prosim Matovic Krajci Sulik a Remisova prec

Reagovat
alcantara

Jj, na vlade, kde sa rozhoduje vacsinou, vobec nema psychopat moznost prehlasovat s mafianom ostatnych Esteze sa ma za koho skryt. Pri Sputniku zrazu ziadny konsenzus nepotreboval, to je ale zrazu nahoda

Reagovat
EXoRcIsT

Pri sputniku bolo jasne povedane ze za ludi nepodpori jeho nakup ale ked krajci chce tak ho moze zaobstarat ale na vlastnu zodpovednost. A ked to urobil ta sa za ludi hadzu o zem. Ja by som bol najradsej keby vsetci skoncili ale dalsia moznost je mafia smer/hlas danko ale sibnuta bihariova

Reagovat
alcantara

Zaroven vraveli, ze nie su uplne stotozneny s ockovanim nezaregistrovanou vakcinou. Samozrejme, Sputnik, nie je jedina vycitka. Ved to je sialene, co ten magor dlhodobo predvadza.

Reagovat
EXoRcIsT

Sak jasne ze je. On nema nato byt premierom ale ostatny v koalicii tiez niesu cisty. Vid napr kktko Holly

Reagovat
alcantara

Tak cele Sme rodina je jeden velky zbytocny nezmysel, nema cenu riesit.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
EXoRcIsT

A hlavne sa tu korcok sprava jak chuj lebo bud EU abo nic pri vakcinach. Keby neboli na cele jeho velebenej EU kkti tak tu vakciny su a netreba ani uvazovat o sputniku. Ale vakciny tu niesu a ked sa chce Blaha a jeho parta zaockovat len ruskou vakcinou nech sa ockuju. Nech podpisu papier na vlastnu zodpovednost a je to. Neviem co tu ostatny trepu blbosti jak keby sme mali teraz nakazane sa vsetci zaockovat Sputnikom . Ja by som sa nim ockovat nedal ale ked niekto chce nech mu to pichnu je to ich vec

Reagovat
alcantara

Neviem, ci je uplne v poriadku nechat to na uvazeni ludu, ale tak OK. Sialene su najma okolnosti nakupu Sputniku, uzasny uzitocny idiot, ten nas Iginko, tlieskam.

Reagovat
Mastný Chobot

"ked sa chce Blaha a jeho parta zaockovat len ruskou vakcinou nech sa ockuju"

ultimátny argument

Reagovat
stiflerovamama

A teda čo predvádza SAS a Za ľudí je na smiech proste. Ako keby vlastne celá vláda bol len Matovič a OĽANO, a oni ostatní nemajú žiadnu zodpovednosť. Keby to tu riadil Sulík so svojimi opatreniami ROR a otváraním podľa regiónov tak tu dnes máme ešte dva krát viac úmrtí. A on si teraz dovoľuje žiadať vyvodenie zodpovednosti za nezvládnutie pandémie. No tak nech vyvodí zodpovednosť aj on, ktorý bol za uvoľňovanie opatrení, miernejšie opatrenia, ktorými prispel k spochybňovaniu vážnosti situácie a práve jeho tlakom s ktorým rástla aj nespokojnosť ľudí sa tie opatrenia nespravili ešte silnejšie.

S Remišovej názorom na Sputnik v podstate súhlasím, ale nejako extra mi nevadí ani to, že sa priviezol a dajú sa ním zatiaľ zaočkovať rusofili a antivaxeri, stým, že sa k nim potom pridajú možno aj ďalší, keď sa zaregistruje a dokáže sa jeho účinnosť a bezpečnosť. Takže od nej tiež zbytočné divadlo podľa mňa, bola na ňu kritika, že je málo aktívna tak začala hrať Sulíkovu hru.

Reagovat
mul

Je irelevanté ostatné zloženie vlády, keď priemér predvádza, čo predvádza. Neustále útoky a čo je horšie, tie útoky nie sú podložené ani pravdou. Ako mohol povedať, že Sulík môže za vraždu Kuciaka tým, že nehlasoval za Euroval, keď sám Matovič tiež nehlasoval zaň ? A potom ako mohol obviniť Sulíka za smrť 4000 ľudí len preto, že nekúpil AG testy, ktoré sú ako vidíme dnes úplne zbytočné ? Takýto človek nemôže byť premiérom, koalícia sa pod jeho vedením skôr či neskôr rozpadne. A s Matovičom v čele sa môže stať aj to, že Smer referendum bude úspešné.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Matovičova komunikácia je zúfalá na všetkých frontoch, on je neschopný komunikácie. Nemôžeš, jednoducho nemôžeš ako premiér svojho koaličného kamoša obviniť zo smrti 4k ľudí. To je absolútny nonsens. Že vláda nezvláda komunikovať opatrenia všetci vieme. Preboha ved niektorí sami ministri priznali, že sami nevedia čo platí práve teraz. Ale to nie je len problém Matoviča.

Doteraz mi znie z predvolebných diskusií v ušiach Bugár ktorý dokola prizvukoval, že s Matovičom sa vládnuť nedá. Je absolútne neschopný prijať kritiku. Extrémne vzťahovačný úbožiak. Táto krajiny si vymodlila pád smeru, ale asi nás niekto hore nemá rád, že to bolo práve vo chvíli kedy Matovič marketingovým trikom narástol z ledva 10 percent za 2 mesiace na jasného premiéra.

Mne je z neho zle.

Reagovat
Tolstobik

co bys nemohl, nas premier uz obvinil snad vsechny ze vseho....

Reagovat
Mastný Chobot

odporná povaha ten človek

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Reagovat
TopinB

Tesat do kamene

Nejaktuálnějším zdrojem protipandemických opatření by neměl být facebook 14-leté holky, která je uražená na svět a postuje 17x denně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

A poznámka na darovanie Zakarpatskej rusi za sputnik je krásna ukážka jeho mentálnej vyspelosti.

Reagovat
Ranoth

To este aj tu sa najdu olajno trolovia ?

Reagovat
alcantara

Ty si jeden z patolizacov z Olano?

Reagovat
stiflerovamama

Nie, len si nemyslím, že hlavne tí dvaja (Matovič - Sulík) si majú právo niečo vyčítať.

Reagovat
alcantara

Aj keby nie, vacsie maslo na hlave bude mat vzdy ten s vyssou funkciou.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s názorom, že Sulík svojími vyjadreniami v roku 2020 rapídne prispel k podpore ľudí nedodržiavať základné opatrenia a ku konečnému podceneniu situácie (nepíšem o testovaní).

Reagovat
celeb

Tak veru, vsetci okrem panaboha Igora su nasmiech, nikto iny by to nedokazal zvladat lepsie, ci uz Sulik, Remisova, Putin, Chuck Norris alebo Matka Tereza, IGOR je proste BOH a MY si ho NEZASLUZIME!

Prave preto by uz konecne mohol tiahnut dpc tam, kde si ho zasluzia. Hlavne nech je to daleko.

Reagovat
nani92

Neviem ci si to SaS a ZaLudi uvedomujú,ale ak by Matovica nahradil Heger alebo Naď tak to je úplne ako Fico a Pelle. Vsak ti dvaja sú úplne v jeho zadky aj konečníku súčasne. Olanu treba zobrať najviac právomoci ako to len ide.

Reagovat
Mastný Chobot

Naď je trochu príčetnejší Matovič. Heger ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Heger?

Reagovat
smazaný uživatel

to len ta predstava, ze Heger premier dpc, to uz je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Zayo, pls, nepreháňaj.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si prisiel na to, ze Krajči konci?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean Henderson, Eric Bailly and Edinson Cavani start for #mufc against Crystal Palace #mulive [@JonathanShrager]

Reagovat
fenixLFC

hápu potřeby reprezentací, ale momentálně je taková doba, že není možné udělat šťastnými všechny. Hráči jsou placeni kluby a proto by jejich přání měla být prioritou," řekl Klopp.

konecne to niekto povedal na plnu hubu

Reagovat
smazaný uživatel

VYDRAAAAAA

Reagovat
Kixi Syhimour

pískej konec

Reagovat
Salfovic

On dal v lize gól

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/vildafranek/status/1367145598919540747

Správce instagramového účtu

@ManUtd

dneska omylem pustil živý vysílání když si (asi) dělal něco v mikrovlnce a koukalo mu na to 36 tisíc lidí.

Reagovat
FUnk

samuel jackson byl lepsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké dva výsledky

Reagovat
Greny

United zachrání dnes asi jen penalticka

Reagovat
REPLIKATOR

United S takovou bude ale City slavit titul dříve jak my loni

Reagovat
smazaný uživatel

6 výher nás dělí od titulu, pokud by jsme udrželi vítěznou šňůru, tak příští měsíc slavíme.

Reagovat
Dawon

V trojzapase se Sheffieldem, WBA a CPA sme si vytvorili dohromady sance s 1,99 xG a ve 2 z tech 3 zapasu na tom byl v tehle statistice souper lepe

xG samozrejme neni kral vsehomira, ale zrovna tady to o tech vykonech v tech zapasech vypovida hodne presne...fakt neuveritelna bida a neschopnost si cokoliv vypracovat.

5 remiz z poslednich 7 ligovych zapasu, a pouze 3 vyhry z poslednich 10 a v nedeli nas ceka City, kde asi ani ten nejvetsi optimista nemuze cekat, ze bysme vyhrali (a bohuzel pravdepodobne ani bodovali).

Ono se to lehce ztraci s tim, jak otresnou formu ma LFC, ale my sme na tom teda od konce ledna taky neuveritelne spatne a je fakt docela maly zazrak, ze porad drzime to druhe misto. Klicovi ofenzivni hraci mi prijdou vesmes bez zivota a energie a moc nevim, jak z toho ven, kdyz hrajeme 2 zapasy tydne potencialne treba az do konce sezony a k tomu se ted zacly navic hromadit i zraneni

Reagovat
Svatej

Největší prdel je, že co tak porovnávám tabulky 20. kola z konce ledna a dneška, tak jste si krom City a Chelsea na všechny týmy během tohohle hroznýho období ještě navýšili náskok.

Reagovat
Dawon

Ono samozrejme tohle je takova trosku polehcujici okolnost te aktualni bidy - ta narocnost sezony asi vice ci mene v ruznych momentech doleha skoro na vschny (krome City ).

Nicmene proste ty vykony ted nejsou dobre a to bohuzel docela konsistentne a hlavne proti tem opravdu velmi slabym tymum byly vetsinou uplne strasne - do nejake vysledkove katastrofy to nemelo moc daleko i s tim Newcastlem a to se proste musi nejak zlepsit. Ze si sanci nevytvorime proti Chelsea nebo City neni idealni, ale da se to pomerne snadno pochopit. Ze si sanci nevytvorime proti CPA, WBA, Sheffieldu, to uz je dost na povazenou.

Reagovat
Svatej

Jo... Lester ještě zůstal stejnej koukám... i tak

Reagovat
El Cid z City

Bez takřka bezchybného porážení soupeřů v tabulce od cca 8 místa a níž poslední roky nešlo a asi ani nepůjde v nejbližších letech pomýšlet na titul. Ole s tím má problém, jsem zvědavej,jestli nebudete hledat trenéra,kterej by vyřešil tenhle problém.

Reagovat
REPLIKATOR

Akorát došlo štěstíčko a výsledky konečně odpovídají výkonům.

Reagovat
Busby babes

pokles formy no. a zraneni Pogby. Tohle je pak dost znat.

blby je, ze jsme zaroven vsechny ty zapasy mohli v pohode vyhrat. Ale porad jsme druzi, titul je v tahu. Snad tame tu EL a pripadne FA cup.

Reagovat
Dawon

Pogba urcite chybi, o tom zadna...ale teda vetsi problem vidim v tom, ze prakticky nikdo z utoku neni ve forme a cele je to na Brunovi...Rashford ackoliv ma relativne fajn cisla, tak je divny celou sezonu a poslednich par tydnu je vylozene strasny. Martial na zabiti cely rok, Mason ma svetle chvilky, ale goly mu tam nepadaji a Cavani ted zraneny par tydnu...je to bida.

Reagovat
Busby babes

ale to jsou taky kecy, ze to je cele na Brunovi. Bruno je ted taky mimo a vetsinu golu z posledni doby, co jsme dali taky neslo pres nej. Martial je mimo, Rash posledni 2 zapasy strasnej, Cavani jak pises a Mason je proste jeste nekonzistentni... on ten utok, kdyz je ve forme tak na papire vypada fajn. Ale kdyz neni, tak alternativa je James a Diallo no...

Reagovat
Dawon

Jo, i Bruno je bidny poslednich par zapasu, nicmene furt je z tech vsech nejkonsistnejsi a nejproduktivnejsi a furt i v tom spatnem zapase je u nej asi nejvetsi sance, ze neco vymysli. Ale kdyz jsou z formy uplne vsichni naraz, tak to uz je holt asi tezko resitelny problem no A to jeste teda diky bohu, ze James zahral par slusnych zapasu a asi poprve od predlonskeho listopadu zas vypada alespon trosku jako fotbalista.

Reagovat
Busby babes

jako jasne, ze je to nas nelepsi hrac. prave. tak uvidime jak se nam to povede otocit. Treba derby pomuze nakopnout...

Reagovat
r.mrazik

James ma z tech kridelniku asi nejlepsi formu ted

Reagovat
Busby babes

to jo, ale porad to asi neni hrac, u kteryho si reknes: jo, ten bude tahnout United.

Reagovat
r.mrazik

dlouhodobe samozrejme ne,ale kdyz je dulezite ho pouzit,kdyz ostatnim odejde forma

si vem,ze pod alexem hraval gibson a dalsi...

neni potreba tam ty hrace bez formy drzet za kazdou cenu,kdyz tim prijdeme o body,coz se stalo i vcera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele