GRONKJAER VE STUTTGARTU

30.07.2005, 15:07
Aktuality
Dánský reprezentant Jesper Gronkjaer přestupuje z ambiciózního Atlética Madrid do německého Stuttgartu. Se svým novým zaměstnavatelem podepíše Seveřan tříletou smlouvu. Gronkjaer se v novém působišti sejde se svým krajanem Jonem Dahlem Tommasonem, který do VfB přestoupil z italského AC Milán.

Gronkjaer přišel do Atlética z Birminghamu, ve Španělsku mu však pšenka nekvetla. "Nebylo to lehké rozhodování, ale nabídka z Německa byla zajímavá a život tam pro mě bude zřejmě jednodušší než ve Španělsku," řekl Gronkjaer pro oficiální stránku Atlética.

Nový trenér Atlética Carlos Bianchi ale s Gronkjaerem počítal, alespoň to tvrdil. "Počítali jsme s ním pro tuto sezonu. V létě k nám přišlo několik hráčů a on si myslel, že pro něj není místo, poté co jsme podepsali Maxiho."

Atlético původně požadovalo 7-8 milionů Eur, po několika jednáních se ale oba kluby dohodly na částce okolo 5 milionů Eur.

Trenér Stuttgartu Giovanni Trappatoni tak získal dalšího danského hráče, před nedávnem se totiž Stuttgartu upsal Jon Dahl Tomasson.

Autor: David Kubáň

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, dal bych mu šanci ve Valencii na pravém křídle, za těch 5 mio by to za to stálo

Reagovat
HOST*Andy

Hmm. Trošku je mi to líto. Gronkjaer je můj favourite player. Ale zas Stuttgart posily potřeboval. V Bundeslize držím palce právě Stuttgartu.

Reagovat
HOST*Andy

Ty přestupy si mohl zhrnout do jednoho článku, např. pod názvem letní přestupy. Moc si to rozkouskoval. Ještě ten Owen. Jinak konečně nějaké články informující o přestupech nejen velkých. Thank you.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je tu víc místa pro diskusi a snad se nebude opakovat Robinho, kdy stránky načítají okolo půl minuty.

Reagovat
HOST*Andy

No to se určitě opakovat nebude. Jelikož ty menší transfery nejsou do Realu ani Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mě asi nepochopil, nebo já teď nechápu tebe, asi oboje

Reagovat
HOST*Maniac

já kyslíka pochopil kyslíka, že je tam toho moc najednou(jako těch příspěvků), kvůli tý častý aktualizaci........Kua já fandim Bayernu a doufal jsem že se to změní protože je teď Bundesliga alá GambrinusLiga...je to tam nastřídačku. Takže tenhle přestup určitě VFB pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

...a keď práve preto som nezískal môj vytúžený 1000.príspevok a nedostal sa do Siene slávy

Reagovat
smazaný uživatel

Joo jestli se Gronkjaer chytne jako Tomasson tak wsichni pozor na Stuttgart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že čo sa týka ambícií tak ako Atletico tak aj VfB sú na tom pred sezónou veľmi podobne!To k tej prvej vete článku..

Reagovat
HOST*

Kuuuuurva, koněčne slavnej hráč v Stuttgartu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele