Granada znovu mění trenéra, Medinu nahradí navrátilec Sandoval

19.03., 11:12, aktualizováno 19.03., 13:44
Aktuality
Alexander Medina (© AFP)

Granada míří za sestupem ze španělské nejvyšší soutěže, její vedení ale flintu do žita ještě nehází a týmu se pokusí dodat nový impuls. Propuštěn byl trenér Alexander Medina, jeho nástupcem byl jmenován José Ramón Sandoval.

Granada letos vyhrála pouhé dva zápasy, posbírala jen čtrnáct bodů a v tabulce je na předposledním místě s třináctibodovým mankem na sedmnáctou Celtu Vigo, oproti níž disponuje jednou dohrávkou k dobru. Naposledy nestačila na Mallorcu.

"Panu Medinovi chceme poděkovat za odvedenou práci a popřát mu hodně štěstí do další profesionální kariéry, stejně jako dalším členům jeho trenérského týmu," uvedla dnes Granada v oficiálním prohlášení.

Medina na lavičku španělského celku usedl koncem listopadu, když vystřídal Paca Lópeze. Místo u kormidla zůstalo volné pouze několik hodin, po obědě se do Granady oficiálně vrátil José Ramón Sandoval.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
PISTOLERO

Sandoval...To je ten nechutnej doktor z Vis a Vis?

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele