López končí jako trenér Granady, uvolněné místo zaujal Medina

27.11.2023, 10:55, aktualizováno 27.11.2023, 14:55
Aktuality

Granada kvůli špatným výsledkům odvolala trenéra Paca Lópeze. Španělský celek má v nejvyšší soutěži zachránit Alexander Medina, pro něhož jde o první evropské angažmá...

Granada v sobotu prohrála 1:3 s Alavésem, sérii bez vítězství v LaLize natáhla na 11 zápasů (0-4-7) a je předposlední. Nedávno byl klub kvůli neoprávněnému startu hráče vyřazen ze Španělského poháru.

Šestapadesátiletý López přišel do Granady loni v listopadu a v nejkratším možném termínu ji dovedl k návratu do nejvyšší soutěže. Před tím působil jako trenér především v nižších soutěžích.

Odvrátit druhý sestup španělského klubu během tří let má Alexander Medina, pro něhož to bude evropská premiéra. Pětačtyřicetiletý Uruguayec do začátku tohoto roku vedl argentinský Vélez Sarsfield, kromě toho působil v Clubu Nacional, CA Talleres nebo v brazilském Internacionalu. Během hráčské kariéry nicméně působil v Cádizu a Racingu Ferrol.

Autor: ČTK, Jiří Vojík / marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele