Govou chce přestoupit do AS Řím

21.11.2007, 19:21
Aktuality
Francouzský reprezentační útočník Sidney Govou, který dlouhá léta hraje v Lyonu, doufá v přestup do AS Řím. Alespoň to tvrdí jeho agent Frederic Guerra.

"Jedním z mých klientů, kteří chtějí přestoupit do AS Řím je Govou," prozradil agent Guerra pro Teleradiostereo. "Ale není pravda, že jeho kontrakt skončí v roce 2010. Za Lyon hraje sedm let a existuje s prezidentem klubu dohoda, že může odejít, když bude chtít."

AS Řím by však nemusel za Govoua vynaložit finanční prostředky. Lyon se údajně zajímá o Amantina Manciniho, jenž by mohl zamířit opačnou cestou.

"Nemohu vyloučit, že Govou bude propojen s nabídkou na Manciniho. Máme s Lyonem excelentní vztahy, takže je hodně možností," připustil.

Osmadvacetiletý fotbalista obléká dres Olympique Lyon po celou svou profesionální kariéru. Nastoupil ke 304 zápasům a nastřílel v nich 50 branek.

Dalším hráčem francouzského klubu, který je spojován s přestupem do Serie A, je dvacetiletý talent Hatem Ben Arfa.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do AS se mi nějak nehodí.A jeho bilance v Lyonu neni nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jak skoncil Batistuta a odesel Cassano se transfery utocniku do AS nikterak nepovedly za posledni roky..a jesli by byl Govou dobra volba? at rozhodne vedeni..

Reagovat
smazaný uživatel

No, útočník je to jistě kvalitní, ale přece jenom starší. Být v AS tak se poohlédnu po někom mladším a perspektivnějším.

Reagovat
smazaný uživatel

Starší??? Vždyť je mu osmadvacet! Ten může hrát na nejvyšší úrovni klidně ještě takové čtyři roky.

Reagovat
mastakillah

doufam ze ben arfu koupi ac milan,,to by bylo skvele kdyby prisel,,,myslim ze ben arfa ma obrovsky talent a na nem a na nasrim bude za par let stat francouzska reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si že Benzema je lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak benzema je lepší. Kéž by i v naší republice byly takové talenty jako Benzema arfa a nasri. jenže ve franci je hafo mladách a skvělých hráčů třeba clichy je luxusní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele