Gourcuff: O tom jsem ani nesnil

19.08.2007, 13:38
Aktuality
Překvapivé lídry má zatím nový ročník Ligue 1. Na čele tabulky se vyhřívají Le Mans, Nancy a Lorient, z něhož se stává postrach velkoklubů. Tým vedený trenérem Christianem Gourcuffem v úvodním kole remizoval v Lille a následně si připsal skalpy Monaka a PSG. Včera přišla výhra z těch nejcennějších - proti Lorientu nepochodil ani Lyon...

Katem šestinásobného francouzského šampiona se stal útočník Vahirua. Ten předvedl fotbalovou parádu ve 14. minutě, když z hranice šestnáctky vystřihl parádní polonůžky. Benzema sice chytrým obloučkem vyrovnal, poslední slovo však měl opět Vahirua.

"Bylo to skvělé představení. Úroveň utkání mě nadchla. Když zažijete večer, jako byl tento, máte z toho památku na celou sezonu. Nám se to dnes podařilo, proti sobě skvělé týmy a vynikající zápas. Ani jsem nesnil o tom, že by to mohlo jít tak dobře," pochvaluje si Gourcuff.

O poznání méně nadšený byl jeho protějšek Alain Perrin. Ten postrádá a několik měsíců ještě postrádat bude stopera Crise a brankáře Coupeta, jejichž absence je znát. Lyon prohrál dvě utkání v řadě a na to na Stade Gerland nejsou zvyklí.

"Každý je velice zklamán. Nádhernou brankou nás srazil Vahirua, ale měli jsme několik dobrých momentů. Ve druhé půli jsme byli lepší, ale místo koncentrace jsme věci příliš uspěchávali a nakonec inkasovali z brejku. Musíme zase začít pracovat," povzdechl si Perrin.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*FEROAS

13:41 Pizarrova absence se protáhne »

Minimálně do začátku října se AS Řím bude muset obejít bez Davida Pizarra. Chilský záložník má problémy s kolenem a zranění se nehojí tak rychle, jak se původně předpokládalo.

aspon sa moze predviest aquilani...a pizarro si uz mozno ani nezahra

Reagovat
HOST*rbettega

Moje řeč Aquilani už Pizarra do základu nepustí.

A nezapomínejme, že ve středu zálohy může nastoupi i Brighi anebo Casseti.

V záloze to nehoří. Spíš by to chtělo kvalitní náhradu za Tottiho. Nejsem si jistý, že Nonda nebo VUčinič ho dokážou zastoupit v LM.

A ještě by to chtělo stopera.

Reagovat
HOST*FEROAS

a v zalohe je aj esposito,mancini,taddei,giuly, de rossi a perrotta...takze pohoda....v stoperovi problem nevidim...juan,mexes,ferarri...ale ten utok by bolo treba posilnit...aj ked byt utocnik v AS je nevdacna uloha...lebo hraju na 1 utocnika....a totti je totti

Reagovat
HOST*mysman

ma tenhle gourcuff neco spolecnyho s tim gourcuffem z ACM?

Reagovat
HOST*FEROAS

krstny otec

Reagovat
HOST*mysman

dik

Reagovat
HOST*

Italský pohár se hraje na dva zápasy nebo na jeden ?

Reagovat
HOST*FEROAS

minuly rok sa hralo na jeden..tak hadam aj tento to tak bude....zatial do polcasu celkom dobry futbal....hadam as da nejaky golik...giuly mal dve tutovky....a prekvapuje ma vucinic..hra dobre na lavom kridle...len tak dalej....a uz nam nemozu zobrat nerazurro bastardo superpohar

Reagovat
smazaný uživatel

Giuly byl skvělej, škoda té koncovky, ale to je prostě on...

Reagovat
HOST*FEROAS

a je to nase.....este LM,pohar a liga...a je to kompletne tento rok

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele