GETAFE DEKLASOVALO BARCELONU

10.05.2007, 23:12
Aktuality
Finále Španělského poháru mezi Sevillou a Barcelonou se konat nebude. Úřadující vítěz Poháru UEFA sice ve svém semifinále dokázal snadno vyřadit Deportivo La Coruňa, Barcelona však svou odvetu s Getafe absolutně nezvládla. Po domácí výhře 5:2 si z Madridu veze debakl 0:4 a se soutěží se loučí...

V souboji Sevilly s Deportivem La Coruňa bylo o postupujícím jasno již po prvním vzájemném utkání. Sevilla si ze stadionu Riazor odvezla vysokou výhru 3:0 a svůj postup potvrdila již v prvním poločase domácí odvety, v němž se trefili Duda a Chevanton.

Na finále měla skvěle zaděláno také Barcelona, která na Nou Campu vyhrála nad Getafe 5:2. Madridský celek letos v sedmnácti domácích ligových zápasech nastřílel pouze dvacet branek, což činí průměr něco přes jednu na utkání. Proti Barceloně potřeboval dát alespoň tři, což spousta odborníků pokládala za nemožné. Jenomže fotbal je krásný sport, ve kterém se čas od času stane nějaký ten zázrak. A ten byl k vidění na Coliseum Alfonso Perez. Getafe již po první půli vedlo 2:0 a ani po změně stran nepolevilo, Barceloně dalo další dvě branky a zajistilo si postup do finále.

Sevilla - Deportivo La Coruňa 2:0 (2:0)
Branky:
3. Duda, 32. Chevanton.
Sevilla: Palop, David, Daniel Alves, Escude (35. Fazio), Dragutinovič, Hinkel, Duda (57. Keržakov), Renato (56. Maresca), Marti, Alfaro, Chevanton.
Deportivo La Coruňa: Munua, Manuel Pablo (60. Barragan), Andrade, Lopo, Filipe, Duscher, De Guzman, Estoyanoff, Taborda (74. Bodipo), Arizmendi (46. Verdu), Cristian.
První zápas 3:0, postupuje Sevilla.

Getafe - FC Barcelona 4:0 (2:0)
Branky:
37. Casquero, 42. Guiza, 70. Dorado, 72. Guiza.
Getafe: Luis, Contra, Paredes, Belenguer, Alexis, Celestini, Mario Cotelo, Vivar Dorado (83. Alberto), Casquero, Verpakovskis (65. Manu), Guiza (77. Pachon).
Barcelona: Jorquera, Puyol, Zambrotta (76. Belletti), Edmilson, Sylvinho, Oleguer (61. Gudjohnsen), Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Eto´o, Giuly (65. Saviola).
První zápas 2:5, postupuje Getafe.

Autor: Tomáš Pavlík / lfp.es

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Cracker j.

Hovno letadlem v křesílku domu,běhat po silnici až domu!!

Reagovat
smazaný uživatel

no, já byl ale zrovna v hospodě

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Cracker j.

Reagovat
HOST*PUYOL

Vsetci co nastupili by mali dostat pokutu minimalne vo vyske tyzdenneho platu.Nehovorim,ze Gatafe je slabe,ale 4 goly by nam nemali dat za mesiac,nie za 90.minut.

Reagovat
HOST*-Kopy-

ojojojojoj...

Reagovat
Shevchenko

Takže UEFU hraje Getafe ? I když vyhraje pohár Sevilla, tak Getafe ji stejně bude hrát protože Sevilla má evr. poháry jisté, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
HOST*-Kopy-

pořadí v lize...

Reagovat
HOST*-Kopy-

tak ne no

Reagovat
Shevchenko

no proto

Reagovat
PJ

Pořadí v lize až v případě, že by pohár měli jistej oba finalisté

Reagovat
HOST*PUYOL

Tak tu bude treba poriadne obmenit.

Gio,Sylvinho,Oleguer,Belletti out

C.Jensen,Abidal,D.Alves a Andrade in.

C.Jensen-8 mega

Abidal- 12 mega

D.Alves- 20mega + Belletti

Andrade-Motta,Oleguer,Sylvinho,Ezquerro a Maxi

40 mega a mame 5 hviezdickovu obranu

C.Jensen Thuram Marquez Abidal

D.Alves Puyol Andrade Zambrotta

A za sezonu dostaneme 20 golov,nie ako dnes...

Reagovat
HOST*Ondras

Krasny match...tak co hvezdy???dobre vam tak...zacinate byt jako minuly Real.nebyl to tym,ale hvezdy,ted se karta otocila...

Reagovat
HOST*Blaugrana

Domov sprintom az z Getafe to je dobry napad, pokuty tak do vysky 10milionov euro kazdemu a Frank to ma asi na konci sezony spocitane!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady pokuty nepomůžou. Některé hráče posadit na tribunu, pár jich hodit do béčka (který by se díky tomu alespoň mohlo zachránit, když by se teda těm hráčům zrovna chtělo hrát). Hlavně ale v létě udělat radikální řez, teď už je to neoodkladné. Už jsme toho letos dost vytrpěli, ale tohle je vrchol.

Reagovat
HOST*

To ještě neni vrchol, ten příjde až vám Real vyfoukne titul!!

Reagovat
HOST*R9

Tyyyyyyy voleeeee jdu z přijdu z práce ve dvě v noci a tady tohle...není dnes do prdele apríla???

Reagovat
HOST*R9

Jsem v takovým šoku že ani nedokážu poskládat větu...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo. Ještě, že sem nekoukal ...

No ty krávo. A my hráli v plný sestavě ...

No ty krávo. Co na to víc říct. Já budu asi muset lízt kanálama. Taková ostuda. Neomluvitelný

Reagovat
Xavi

Sem viděl tak posledních 25minut, ale Barcelonu jsem nepoznával. Nevím, co si o tom mám myslet. Prostě to je fotbal a i tohle se jednou může stát, taky jsme mohli dát v závěru 2 jasný šance (Eto´o a Saviola) a postoupit s odřenýma ušima, ale takhle to my opravdu neumíme. Pokud soupeře nezamknem a nezásobujeme mračnama střel tak to prostě nejde.

Každopádně teď je ta pravá chvíle, si sednout na prdel.

Reagovat
HOST*antimadrista

Tvrdá pokuta, protože tohle je nehorázný.

Reagovat
HOST*Tavo

A doprdele.

!Ya basta! Enough is enough! Dost! Tak takhle ne, prohrát v semifinále poháru s Getafe 4:0.

Asi mám lehčí infarkt.

A teď ať se začne něco dělat, tohle už nemůžou jen tak okecat!

Tresty: klidně i hvězdy na tribunu, stopy na pár zápasů...

A v létě průvan v kabině.

Reagovat
HOST*Tavo

Teď nechci rozebírat celou tuto sezonu, na to je ještě dost času...

Ale o čem chci mluvit je přístup vedení, trenéra a týmu.

Rijkaardovi nic nezalívam, snaží se všemi silami udržet letošní Bárku před potopením, ve všem se snaží najít něco pozitivního, takže má občas práci stejně těžkou jako Sherlock Holmes.

Spíš mě zaráží pasivita a neschopnost Txikiho, kterej dělá uplný hovno. Saviolovi nabídl smlouvu pět minut po dvanáctý, vidí, že tým je v hajzlu, ale posily zatim nikde. A to jsou "volní" takový hráči jako Sneijder, Abidal, Malouda... a kde nic tu nic. Tohle léto budeme muset udělat radikální řez a otázkou zůstává, jestli na to Txiki má.

A úpotom je tu tým. Většina hráčů na mě působí dojmem absolutní apatie. Nezájem, udělají sotva tzo co mají, nic nepřidají. Vůle po vítězství, snaha něco strhnout nebo otočit je téměř nulová.

Kdo by měl z této sezony vyjít bez úhony? Rijkaard a těch pár jedinců, kteří se snaží. Možná by nám prospěl i dochod Txikiho a Neeskense. A Ronaldinhovi by měl někdo domluvit, že když má největší plat ze všech hráčů na světě, tak na hřišti musí nechat i duši. Nikdo ho nepřeplácí za to, aby si válel šunky v tý svý super vile, hrál na bongo a točil reklamy. S těmi, kteří se sice snaží ale nemají na to se taky rozloučit, nejsme žádná chararita, aby jsme zaměstnávali hráče, kteří jsou k ničemu.

Teď mají posledních pět zápasů, aby ukázali co v nich je a těšme se na léto.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nenávidím je! jsou to kokoti, kdybych tak nebyl tak hloupý, neměl jsem na naté voly dávat ani zasranou neprohru.. jsou to debílci

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat - máš po řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som, ze pojdeme na udrzbu, ale ze to dopadne takymto sposobom, tak to je prekvapko.

Este pred zapasom ma prekvapila nenominacia Dos Santosa, ktory by si mozno prilezitost v A time cenil a chcel sa ukazat a nie aby hrali hraci, ktori hlavou boli niekde inde.

Doma vacsinou supera davame, ale preco tomu nie je tak aj vonku a dokonca sa najdu zapasy ako ten vcerajsi ? Je to o hlave a asi nebude jednoduche to vyriesit.

Reagovat
HOST*Ondras

No tak jenom magor si vsadi na neprohru Barcy...bylo jasne ze prohraje...slo jenom o to,jestli postoupi nebo ne...zapas jsem videl a Barca nic nepredvedla...Getafe predvedlo podle me prumerny vykon...uz ani titul jim nepreju....hvezdy ven!!!dopadnete jako REAL.Ten uz ale hvezdy vypral a hraje jako tym...a jde to videt!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, co ma vsadenie spolocne s mojim prispevkom.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tobě bylo všechno hned jasné, že?! Takové týpky miluju náhodou tam byl krásný kurz 1,32... ale to je jedno, myslel jsem si právě to co psal rominho, že dostanou šanci hráči, kteří se budou chtít ukázat..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal prohru, ale tak o gól, nejvíce o dva, postupem jsem si byl jistý. Prohra se dala čekat, jestli si sledoval předpokládanou sestavu před zápasem, tak se moc nebylo čemu divit. Navíc letos je to venku opravdová tragédie, včera ještě umocvněná domácím vedením 5-2.

Reagovat
smazaný uživatel

sice to není 100% důvod vašich neúspěchů venku, ale je fakt, že jste kdysi mívali nejlepšího fotbalistu na světě a teď ho nemáte, když hraje dobře (a to bývá jen doma, i když teď výjimečně i v San Sebastianu), tak vyhráváte, když nehraje nic a jen si tak chodí po hřišti (venku), tak nemáte tým na to, aby si s tím poradil...

takže tak trochu dochází na vazquezova slova o tom, že hlavním rozdílem mezi SUPERBarcou a "zbytkem světa" je/byl v Ronaldinhovi (ale jak říkám, tak jednoduché to samozřejmě není)...

černá listina: Belletti, Oleguer, Márquez, Gio, Sylvinho, Zambrotta, Motta, Edmilson, Deco, Giuly, Guddy, Ezquerro, Ronaldinho, Saviola, Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe sme po vybornom vykone dali v prvom zapase doma bez Ronaldinha.

Reagovat
HOST*ital

A o tom to právě je.Když Ronaldinho chybí,hrajete v 11,ale když chodí,hrajete v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze my sme bez Ronaldinha este lepsi ako s nim ? Ja len tolko, ze to ide proti ten vazquezov teorii.

Reagovat
smazaný uživatel

proti tej vazquezovej

Reagovat
HOST*ital

Takhle jsem to přesně myslel.Vazquezova teorie není mimo,ale jen trochu nepřesná.Hra Barcelony stojí a padá s výkonem Ronaldinha a když chybí je to něco mezi tím

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez to myslel tak, ze on robil ten rozdiel, cize hraca, ktory v suboji dvoch velkoklubov priklonil misku vah na stranu Barcelony. Ja tvrdim, ze v Barcelone to neni len o nom. Misku vah dokazu priklonit ja ini hraci. Zaloha Xavi- Deco v minulych sezonach pravidelne prehraval zalohu supera. Etoo je proste jeden z najlepsich utocnikov sveta, ktory dokazal golmi rozhodovat zapasy. Obrana bol tiez na velmi dobre urovni.

Reagovat
HOST*ital

Bez Ronaldinha jste dobrý tým,s Ronaldinhem v nejlepší formě jste byli výjímečný tým.Asi opravdu jeho výkony byly tím jazýčkem na vahách a jsou to vlastně i ty letošní.

Reagovat
smazaný uživatel

S tymto nemozem suhlasit a nechapem, preco prave Ronaldinho ma byt jazyckom na vah, ked s Etoom sme zase niekde inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebavil pořád jen o Ronaldinhovi, jsou to tragické výkony takřka celého týmu, výrazně ovlivněné motivací. Jak hrajou Gio, Sylvinho, Oleguer, Belletti, Márquez, Deco a mnoho dalších hráčů? Kdyby hrál špatně jen Ronaldinho, tak by jsme podle mě neměli takové problémy, tady jde o to, že až na pár výjimek v letošní sezoně nikdo nepředvedl alespoň 75% z toho, na co má. Problém je samozřejmě i u Franka, který asi ztratil respekt (hráči ho letos několikrát podrazili), takticky to nikdy nebyla žádná sláva. Měl by být v některých situacích mnohem tvrdší, potom si hráči dělají, co chtějí, ale jeho bych tolik nevinil, to bych raději vyházel čtvrtinu týmu.

Reagovat
HOST*ital

Bych ho asi střelil.Berlusconi vám za něho dá tunu zlaťáků,se kterými v klidu přestavíte kádr.Podle mě se do své bývalé formy už nevrátí a jestli ano,tak rozhodně ne v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho taky prodal. Snad ho AC ještě bude chtít...

Reagovat
HOST*ital

Já myslím,že po něm Berlusconi chňapne při nejmenším náznaku možnosti prodeje.Splní si sen,ale jestli by to pomohlo k tomu,aby byl AC lepší,to už si jistý nejsem.Taky by to mohlo dopadnout stejně jako s jinou brazilskou hvězdou z Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by chňapnul, jako bonus (aby se tam Ronnie tak netrápil) přidělíme klidně Bellettiho s Márquezem. Kdyby chtěli ještě Mottu, tak budeme rádi.

Reagovat
HOST*Lyon forever!!!

dobře jim tak!!! oni si to zaslouží hvězdáci.... takhle u nás nehrajou ani vidláci na venkově, co předvedli oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Netajím : som rád - a veľmi, veľmi rád... Už ma nebavilo jak sa na nás Katalánci pozerajú zvrchu a radia nám, čo máme robiť...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo neviděl, tak dneska v 16.30 Sport1

Reagovat
HOST*ital

Mě sere,že mám zrovna trénink

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele