Gebre Selassie po sezóně pravděpodobně opustí Brémy

24.08.2020, 12:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (65)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Zpatky do Slovanu!

Reagovat
Rochlitz

Nechává si teď v Liberci kolegou architektem kreslit nový dům. Takře vrátit do Liberce se chce, tak snad i do toho fotbalového

Reagovat
meno

Přeju mu návrat do Liberce

Reagovat
Hector17

Tak to je otázka, jestli by ho tam Slavie poslala.

Reagovat
zelda

Reagovat
krupa1919

Reagovat
kilobyte

Reagovat
F.Torres

Tak jednou uz ho tam pustila

Reagovat
Euphael

Reagovat
8lampard8

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
stas87

Skoda ze planuje odist, v Bremach obrovsky popularny clovek a myslim si, ze ak by neuvazoval o navratu do CR, ponukli by mu v klube funkciu a pokracoval by v inej ako hracskej roli. Svoje miesto ma stale, nehra za zasluhy a aj ked mu priviedli konkurenta za tri miliony euro, nepustil ho vobec do zostavy a ak by nebol zraneny, odohral by kompletne vsetko. Len malo ceskych hracov v BL malo tak pevnu poziciu ako Theo v SVW.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
dontcallmeandre

Já moc nechápu to trvání na škole v česku, české školství není zrovna něco, za čím by se měl hnát.

Reagovat
Vincent Vegan

tak skolstvi v Bremach je taky notoricky zname svoji "nekvalitou", a celkove na tom nemecke skolstvi neni nejak vyrazne lepe v porovnani s CR

Reagovat
stas87

Mas tvrdenie ze školstvo v Bremach je nekvalitne aj niečim podložene ako len subjektívnym dojmom?

Reagovat
Vincent Vegan

Treba podle Bildungsmonitor jsou Bremy bohuzel vetsinou na chvostu.

https://www.insm.de/insm/themen/bildung/insm-bildungsmonitor-2020?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=bildungsmonitoring&gclid=EAIaIQobChMI0sfTtOCz6wIVFeR3Ch2EjgvNEAAYASAAEgIzmPD_BwE

Dokonce jsem slysel, ze treba v Bavorsku v podstate nemas sanci se dostat na univerzitu, pokud mas maturitu z Brem. Bohuzel jsou Bremy jeden z nejchudsich (nebo mozna nejchudsi) Bundesländer, coz se projevuje i na skolstvi. Ale jak jsem psal, celkove je tu skolstvi podfinancovane a na mnoha mistech dost nzanedbane co se tyka infrastruktury, vybaveni i kvalifikovaneho personalu.

Reagovat
stas87

Jj, to som vedel ze zivot v Bremach nie je top a je tym Werder ako klub aj limitovany co sa tyka prilivu peniazu do klubu. HSV je ovela lakavejsi mesto ako Bremy a ta poloha je na dost blbom mieste v ramci Nemecka. Aj ked patrili do zapadneho Nemecka, ekonomicky su na tom ako keby boli vo vychodnom bloku, aj Dresden je na tom co sa tyka zivotnych podmienok lepsie.

Reagovat
Werkrider

Skúste "životné podmienky" v Leverkusene. Mega fabrika produkujúca chemický smrad.

Za Brémy by tam boli vďační.

Reagovat
Rudnevs

Gelsenkirchen na tom veru nie je o moc lepšie. Nordrhein-Westfalen tiež patrí medzi tie spolkové krajiny s nižšou životnou úrovňou, je to taká industriálna časť Nemecka. Ale samozrejme stále sa tam žije pomerne dobre, stále je to predsa Nemecko, že áno...

Reagovat
db18

Tak proto fotbalisti Bayeru většinou bydlí v Kolíně.

Reagovat
Rudnevs

Michal Kadlec by mohol rozprávať.

Reagovat
Werkrider

Ešte teraz ho to bolí.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Freedo

Tak ono prý obecně, když se v Bavorsku uchází o práci někdo ze severu Německa a promluví jejich akcentem, tak má nižší šance na přijetí. To mi alespoň řekli Bavoři.

Reagovat
smazaný uživatel

Skolstvi v Nemecku je psycho. Nemuzes nikomu nic rict, rodice kazdyho smrada si mysli ze maji doma malyho boha. System ze obedy vozi do skoly rodice a stridaji se a maji "sluzby" na vsechno. Vylizanost.

Reagovat
Vincent Vegan

Tak to ze si vetsina rodicu mysli, ze maji doma bozskeho genia, uz je podle me cim dal castejsi i v CR. Subjektive pribyva rozmazlenych fakanu. coz je jinak celkove na Zapade uz dost rozsirene. V Britanii snad muzou deti dokonce zazalovat vlastni rodice, kdyz se jim neco nelibi.

S tema sluzbama na vsechno a vozenim obedu do skoly to je vsude jinak. Kazdy bundeslad ma jiny system a jev tom kvuli federalismu hrozny bordel (coz byl taky zamer spojencu po Druhy svetovy, protoze nechteli, aby se v jednotnem vzdelavacim systemu zase zacal casem utvaret nejaky nemecky narodni citeni). V jinak kdyz jsem tady zacinal, tak jsem jako prvni job delal ve vzdelavaci insituci, kde si nechavali vozit obedy zataveny v ohrovacich miskach z Vidne (pres 500km) Ale hlavne ze to bylo bio

Reagovat
Rudnevs

A napriek tomu sa Nemecko pravidelne umiestňuje medzi krajinami s najlepšími školskými systémami. Nie je síce úplne najlepší, ten je tuším vo Fínsku, ale určite nie je až tak zlý, ako to popisuješ. Sám som si to tam vyskúšal, hoc len na chvílu. Určite lepšie než náš školský systém, kde ešte trochu vidno pozostatky komunizmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady ty zebricky a podobny hovna souvisi s tim, jak se citi treba rodice, obzvlaat napr rodice z CR? Je to tam uz uplne na hlavu a dojde to i sem. U nas je to horsi tim, ze uz je vi asistentskych vyzirek nez ucitelu. Kazda neuplatnitelna zlatokopka co se doma nudi uz dela asistentku pedagoga, pokus neni influencerka na instagramu.

Reagovat
dontcallmeandre

Jasně, já netvrdím, že je německý systém nějak super, ale že by byl horší než česko a to o toli, aby se dítě mohlo jít do školy jedině v česku? Plus on by určitě byl schopný sehnat kvalitní (třeba i soukromou) školu určitě i v Brémách.

Možná to jen vyznělo blbě a nechce se mu stěhovat už nikam jinam, takže to má psotaveno tak, že buď brémy nebo česko, ale nevím jestli pak stojí za to kvůli tomu odkládat školní docházku. NA druhou stranu, já děti do školy neposílám vůbec, takže mu to vlastně schvaluju.

Reagovat
VP85

České školství rozhodně nepatří ke špatným, naopak v Evropě patří mezi ty lepší.

Reagovat
frankiefcb

Vzhledem k tomu, jak je podfinancované a co tu často učí je to zázrak no.

Reagovat
dontcallmeandre

no ale jen v rámci testů. když pak ti lidi mají něco opravdu dělat, tak jsou často úspěšnější lidi ze zemí, které školství tak dobré nemají. to se zkrátka blbě měří. Znalosti do tebe v česku dostanou, jak se ve světe neztratit a být úspěšný už tolik ne.Vzhledem k tomu, že většinu znalostí zeškoly nepotřebuješ, tak je to promrhaný potenciál. Ale já nechci školství hejtovat, sám si dodlávám učitelské studium. Spíš je tu problém, že vlastněnikdo moc nedefinuje, co od škosltví chceme, a když už náhodou ano, tak se seběhne armáda lidí, že za nich to bylo taka a tak a mělo by to tak zůstat

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
VP85

Ano, je to tak, školství máme dobré co do znalostí, ale víc chybí pak - to prodat se. Chybí finanční gramotnost, rétorika... atd.

Reagovat
Pepe1911

české školství je ve většině případů systémová kktina

Reagovat
Rudnevs

Zrejme nejde ani o to samotné školstvo, skôr sa snaží, aby bol v českej spoločnosti medzi českými deťmi a tak podobne...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

je to blázen, být hnědej v česku je pro dítě to nejhorší.

Reagovat
Vincent Vegan

Vsak tolerantni lidi a rasisticky zmrdy mas vsude, jak v CR, tak tady v Nemecku..

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slavky pry jde, s tim, ze Coufy ma namireno do WHU

Reagovat
Neyjrayx

Toho jsem si představil když se řeklo že chce slavia někoho z Bl

Reagovat
stas87

Od 13 hodiny je na YT kanalu Werderu priamy prenos pripravaku SVW-Austria Lustenau, Gebre dnes ako kapitan.

Reagovat
TheMally11

Spíš bych ho dal do německé školy, řekl bych, že bude kvalitnější a jelikož prcek od narození žije v Německu, tak hádá, že německy umí

Reagovat
smazaný uživatel

Do Pardubic.

Reagovat
Rock

Tak tam může tak v 50ti

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že poletí na letiště do Pardubic. A pak podepsat smlouvu v Liberci.

Reagovat
Rock

Liberec asi ideální destinace

Reagovat
zelda

Jako backup do Slavie nereálný?

Reagovat
Losinho

Pro Slavii zbytečnost.

Reagovat
Rock

Vzhledem k tomu, že by přišel až další sezónu, tak souhlas ...

Reagovat
icka

Zbytecnost to je hlavne pro neho osobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to aby mu tu ty fašistický hlupáci bučeli po nohy? To nemá zapotřebí

Reagovat
TheMally11

Reagovat
TheMally11

MLS

Reagovat
lampas

Už kdysi se vyjádřil, že se by se rád vrátil do Slovanu. Snad tomu nic bránit nebude, podle mě to není hráč už pro TOP 3, ale nám by extrémně pomohl za všech okolností.

Reagovat
Imos

Reagovat
meno

Ve Spartě by byl na pravý straně nejlepší

Reagovat
lampas

To by neměl Gebre na stará kolena zapotřebí. Pokazil by jeden zápas a kotel Sparty by mu dal sežrat jeho tátu.

Reagovat
Beči

Takže za rok podepíše jalo volný hráč v Liberci, z toho ho následně vykoupí Slávka, ale nechá ho v Liberci do zimy hostovat

Reagovat
stas87

Myslim, ze v jeho veku uz nebude mat ambiciu ist do Slavie.

Reagovat
Paul Anka

Tak zas dle jeho vyjádření potřebuje motivaci, třeba si bude chtít kopnout evropské poháry. Ve Slavii působil a do Liberce z Prahy to nebude mít daleko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele