Gbamin se podrobil druhé operaci, jeho návrat se opět odkládá

07.02.2020, 21:34
Aktuality
Jean-Philippe Gbamin musí znovu odložit svůj návrat do sestavy Evertonu. Záložník z Pobřeží slonoviny si hned na úvod sezony vážně poškodil stehenní sval a nyní absolvoval už druhou operaci, na trávníku se objeví nejdříve za dva měsíce...

"Plán je takový, že hrát by mohl osm týdnů po operaci, ta proběhla dobře a nyní bude následovat další rekonvalescence, ale budeme muset postupovat opatrně, to zranění bylo vážné. Je třeba jít krok po kroku. Doufáme, že se stihne uzdravit ještě před koncem sezony," řekl manažer Carlo Ancelotti.

24letý Gbamin přišel do liverpoolského celku začátkem srpna z Mainzu za 25 milionů eur a nastoupil k prvním dvěma zápasům sezony, do dnešního dne se pak jedná o jeho jediné starty. Původně měl chybět minimálně dva měsíce a už v polovině října absolvoval první operaci.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
ACSMan

Stejně to nikam nedotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak se říká..přej a bude ti přáno.

Reagovat
Wazza228

Hrát v Premier League za tradiční klub? Tak to asi hodně kluků bude doufat, že to "nikam nedotáhne"...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele