Evertonu další tři měsíce nepomůže zraněný Gbamin

16.10.2019, 18:56
Aktuality
Jean-Philippe Gbamin si protáhne pobyt na marodce. Letní posila Evertonu musela se zraněným stehenním svalem na operaci a mimo hru bude ještě nadcházející tři měsíce...

Odchovanec Racingu Lens se během uplynulých tří sezón vypracoval mezi opory Mainzu, načež se před startem probíhajícího ročníku za 25 milionů eur stěhoval do Evertonu.

Za Toffees však čtyřiadvacetiletý defenzivní hráč zasáhl jenom do úvodních dvou ligových zápasů s Crystal Palace a Watfordem. Od té doby Gbamin laboruje se stehenním svalem.

Pětinásobný reprezentant Pobřeží slonoviny si navíc pobyt na marodce protáhne, neboť se zraněným stehenním svalem musel podstoupit operaci a mimo hru bude ještě nadcházející tři měsíce. Velká posila trápícímu se Evertonu pomůže až během ledna příštího roku.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
Hokaido

AS : Tottenham establish contact with Jose Mourinho

Pojď ♥

Reagovat
Mates_Matesović

United ho asi na tý výplatní pásce moc nechtěj.

Reagovat
Counter

Ti už Mourinha a jeho nohsledy vyplatili, krásných dvacet mega na to padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

AS = absolutní sračka?

Reagovat
mikelinos

AS: Tottenham

Reagovat
db18

Reagovat
kiwwi

absolutna sracka as Tottenham

Reagovat
Ondiis

What do we think of Tottenham? AS!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

to by byla pecka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Free_player

to snad ne ...

Reagovat
jk

Reagovat
Kluivert9

Jeden z důvodů současné krize Evertonu...

Reagovat
johan14

Kto to je? Bude chýbať? Pochybujem...

Reagovat
Seydou Doumbia

Typologicky stejný hráč jako Gueye, který odešel do PSG a Gbamin přišel na jeho místo. Bohužel pro Everton se hned zranil a nikdo ho na pozici defenzivního záložníka nedokáže v týmu nahradit. Pro Everton velké oslabení.

Reagovat
smazaný uživatel

typologicky právě že úplně jiný než Gueye, stejný tak max post - defenzivní středopolař

Reagovat
eder

"Manchester United se musí v nedělním šlágru s Liverpoolem obejít bez Davida de Gey a Paula Pogby. Prvně jmenovaný si z reprezentačního srazu přivezl zraněný přitahovač, zatímco jeho spoluhráče ze středu pole trápí kotník. (skysports.com)" Tak teď nevím, jestli je to pro Reds dobře nebo špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele chybí nám dva naši nejlepší hráči, co myslíš?

Reagovat
eder

To se právě bojím, že by mohlo vést k první bodové ztrátě LFC v této ligové sezóně...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

owny

Reagovat
Mastný Chobot

https://theathletic.com/1297991/2019/10/17/ozil-exclusive-if-we-dont-do-well-in-a-big-game-its-always-my-fault-but-im-not-leaving-arsenal/

nechce niekto skopírovať tento článok aj pre kktkov, čo sú lakomí platiť si niečo iné okrem spotify?

Reagovat
jacobT

Tak mi napis do spravy svoj email. Ale nezvykaj si.

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
Lacko_Boh

spotify

Reagovat
Nikikrew

spotify je super

Reagovat
Lacko_Boh

kamo, ja si tu tak robim nepriatelov. Ze uuuuffff. Spotify je kokotina. CMV.

Reagovat
Slavia10

Já právě nevím teď jestli mám používat spotify nebo Apple Music ve svém IPhonu, co je lepší ??

Reagovat
Lacko_Boh

co je lepsi, neviem ti povedat, mne ide o point, ze som proti streamovacim sluzbam. Ale podla okolia, ludia si vyberaju spise Spotify.

Reagovat
Nikikrew

Preco si proti?

Ja ti neviem, podla mna je to lahko dostupna sluzba za velmi dobry peniaz.

Reagovat
Mastný Chobot

Asi kvôli tomu, že z toho podľa niektorých nič nemajú tí umelci.

Neviem, ako to je, ani sa mi nejako nechce to študovať, ale odniekiaľ som práveže počul, že to je presne naopak a práve vďaka takým ako Spotify sa aj hudba menej známych umelcov dostane k väčšej mase ľudí.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
RonaldinhoCFC

Interpreti z toho mají málo, ale to mají v dnešní době ze všeho protože velké procento berou studia, to je rozhodně větší problém v hudebním průmyslu. Spotify rozhodně nerýžuje, spíše naopak, myslím že jsou pořád v mínusu nebo těsně nad 0.

Ono nemít rád streamovací služby, protože z toho interpreti moc nedostanou mi přijde jako špatný důvod, protože tu hudbu tam mít nemusí pokud nechcou. Stáhnout ji můžou kdykoliv a bez nich by spotify nemohlo přežít, ale stejně ji tam mají, takže to určitě není tak, že by z toho nic neměli.

Navíc už před 10 lety byl ten trend jasný, zpěváci vydělávají koncerty a ostatní věci slouží jako propagace. Myslím si navíc, že jestli má zpěvák majetek 100 nebo 50 mega usd je teda z pohledu posluchače naprosto nezajímavé.

Mnohem větší zlo mi připadají filmové streamovací služby, kdy je ten trh tak napráskaný, že každá služba má jen pár děl a divák musí platit všechny, nebo mít hodně omezený výběr a především herci z toho vidí kulové.

Reagovat
jk

ten posledí odstavec tesat... to mě sere neskutečně. Ono se ve finále z uživatelského hlediská vyplatí nejlépe pirátit webshare.

Reagovat
patas92

A jako včem přesně tkví to zlo?

Reagovat
RonaldinhoCFC

Pro zapřísáhlého kapitalitistu jsou to ideální podmínky, protože konkurence je velká a ceny "malé", ale pro normálního člověka, co chce sledovat více seriálů to znamená platit několik služeb najednou a na konci to stojí více, než kdyby to bylo na jedné službě nebo mít zaplacený satelit se všemi programy.

Reagovat
patas92

A do teď si to řešil jak? Jestli si to pirátil, tak ti nic nebráni v tom dělat to i teď. Tahkle je aspoň možnost koukat na věci viceméně hned, bez starostí a hlavne lěgálně - před Netflixem ses mohl tak maximálně koukat na TV nebo kupovat předražené nosiče....Že by bylo všechno pod jedním poskytovatelem je sice fajn myšlenka, ale naprosto nereálná.

Toho obsahu bude tolik, že se to stejně všechno stíhat dát nebude. Můžeš si to předplácet nárazově, kdy si na každý měsíc dva zaplatíš jinou službu a nakoukáš jejich věci...Takhle to aspoň plánuju dělat já, jak se pořádně rozjede Disney+ a platforma od Warner Bros.

Reagovat
kiwwi

lol HBO a Netflix za 6 eur a toho contentu je tam tolko, ze to nepozriem za cely zivot...keby som k tomu za podobne peniaze pridal Amazon Prime a trebars Apple+ tak to mam asi milion hodin obsahu za smiesne peniaze

a ze z toho vidia herci kulove? Akoze za co? Vies kolko plati netflix hercom?

Reagovat
RonaldinhoCFC

Herci vidí kulové, protože všechny filmové studia vlastní práva na filmy a jen ty největší z největších hvězd dostanou nějaký podíl na výdělcích. To byla odpověd na jeho komentář že zpěváci nemají nic ze spotify.

Netflix platí tak hercům vlastních seriálů, zadarmo asi hrát nebudou...

Je úplně jedno kolik je obsahu na jednotlivých službách, když se stejně budeš dívat na max 1-2 z každé. Navíc už jsi na 20eurech a to nemáš žádný sport a už teď je to dražší než kdy jses na to díval přes satelit

Reagovat
kiwwi

vsak je to prave paradna prilezitost pre hercov kedze prichodom tychto sluzieb sa zacalo tocit enormne mnozstvo serialov

> Je úplně jedno kolik je obsahu na jednotlivých službách, když se stejně budeš dívat na max 1-2 z každé

vobec netusis

> Navíc už jsi na 20eurech

nie, som stale na 6 eurach a keby som pridal Amazon a Apple/Disney tak som na 12 eurach

> a to nemáš žádný sport

to je problem providerov, nie tychto sluzieb...keby nebolo sportovych programov, tak okamzite rusim telku za ktoru platim 30 eur mesacne - takze draha je telka, nie streamovacie sluzby

> už teď je to dražší než kdy jses na to díval přes satelit

uplne ina sluzba, iny komfort, iny obsah - neporovnatelne

Kazdopadne co sa tyka hudobnej sceny, tak stremoacie sluzby im rapidne znizuju prijmy - tam musi prist radikalna zmena v prerozdeleni penazi medzi umelcami a studiami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Jako vydělávat na nějakých nosičích nebo obecně na tom, že hudbu těm lidem dopravíš domů je už dávno překonaný model a tohle se už nikdy nevrátí. Naopak Spotify může rozšířit fanouškovskou základnu a můžeš na tom vydělat jinak (merch, který může zahrnovat třeba i ty nahrávky ale v nějakém lepším provedení, vinyly, limitované edice atp.).

Jinak k základní otázce určitě Spotify, Apple music mi přijde jako hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

na ulozto su vsetky albumy zadarmenko, kokoti

Reagovat
M0rb1D4S

Já už si platím tolik zbytečných kokotin, že tuhle navíc nepotřebuju

Reagovat
kissak

protože na to máš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele