García si je vědom očekávání, konkurenci v Espanyolu vítá

18.11.2010, 17:48
Aktuality
Co dokazovat zatím má Sergio García. Španělský útočník a mistr Evropy z roku 2008 v létě přestoupil z Betisu do Espanyolu, kterému se letos sice daří, 27letý fotbalista na tom ale moc velký podíl nemá a v následujících týdnech bude muset přesvědčit trenéra Mauricia Pochettina, že patří do základní sestavy...

Barcelonský klub v létě za Garcíu zaplatil Betisu šest milionů eur a sám hráč zatím zůstává za očekáváními. Na přelomu září a října ho přibrzdilo zranění stehenního svalu, jinak naskočil zatím jenom do šesti ligových duelů a na svém kontě nemá ani jednu branku.

"Jsem sice jedním z členů kádru, ale musím dokázat svou cenu více, než ostatní spoluhráči. Chápu, že fanoušci sledují moje výkony přes lupu během minut, které trávím na hřišti. Pokaždé se snažím trenérovi znesnadit jeho úlohu při volbě sestavy, ale už když jsem přicházel, tak jsem očekával velkou konkurenci. To mám raději, je to lepší pro všechny," prohlásil García.

Espanyolu se povedl vstup do sezony, z jedenácti zápasů zatím vytěžil devatenáct bodů a v tabulce je na šestém místě. "Na začátku sezony nikdo nic podobného neočekával, ale vzhledem k našim výkonům mě současné umístění nepřekvapuje. Dobří jsme především na domácím stadionu," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nejvetsi talisman ve spanelsku. vubec bych se nedivil, kdyby espanyol jeste letos spadnul

Reagovat
Kily

pokud ano, tak by bylo ideální, kdyby začal padat tabulkou od začátku ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol je sympatický tým když se hecne v derby umí kousat

Reagovat
smazaný uživatel

to doslova

Reagovat
smazaný uživatel

mne by to nevadilo ani v neblizsi dobe

Reagovat
herbage

Tyhle dresy Zaragozy jsou úděsné

Reagovat
-Kopy-

sexistický !

Reagovat
herbage

No to šněrování na hrudi je vyloženě teplý

Reagovat
-Kopy-

Hustý spíše

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

proč, prosímtě? Přijde mi normálnější, než typickej elastickej plastovej fotbalovej dres posledníchh let

Reagovat
herbage

V kombinaci s tím hlunokým výstřihem určitě. Že je elastickej plasovej dres lepší nikde neřikám. Nejlepší jsou klasické volné dresy, jako má třeba Arsenal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nezklamal jsi

Reagovat
smazaný uživatel

jako má třeba Arsenal, ze by fanda Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Ta šněrovačka je stylová, cool...klidně bych si takový tričko koupil, ale moderní holky by mi asi neodpustili mou nedepilovanou hruď..

Reagovat
smazaný uživatel

limeček

Reagovat
Krausio_Real_M

Espanyol!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele