Gameiro zpět do Francie? Zájem o něho má Marseille

11.02.2015, 11:56
Aktuality
Druhou sezonu kroutí v Seville Kevin Gameiro. 27letý útočník se v Andalusii zatím nemůže prosadit do základní sestavy a spekuluje se o jeho návratu do Ligue 1. Podle magazínu France Football o něho má zájem trenér Marseille Marcelo Bielsa, sám hráč do vlasti příliš nespěchá...

Gameiro v minulosti hrával za Štrasburk, Lorient a PSG a Sevilla za něho před rokem a půl zaplatila sedm a půl milionu eur. Přednost v základní sestavě před ním už loni dostával Carlos Bacca a kolumbijský kanonýr je pro trenéra Unaie Emeryho útočníkem číslo jedna rovněž letos.

Gameiro letos v lize zatím nastoupil ke dvanácti zápasům a dal dva góly, pod což se vedle konkurence podepsala zranění. Vinou problémů s kolenem začal sezonu později, z posledních zápasů ho zase vyřadilo svalové zranění.

"Cítím se zde dobře. Zpět do Francie? Nevyhýbám se tomu, ovšem v tuto chvíli hraji ve Španělsku za Sevillu. V budoucnosti bych se do Francie ale vrátit mohl," nechal se slyšet Gameiro.

Přestup francouzského fotbalisty ovšem nebude snadnou záležitostí a Olympique Marseille případně čekají delší jedná se Sevillou. Gameiro totiž má smlouvu do června 2018 a v ní je zakotvena výkupní klauzule, jejíž výše je nastavena na 40 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle statistik to ale s jeho prosazením v Seville nevypadá tak černě jak vykresluje článek. Jedině ten jeho výrok má váhu a podle něj to vypadá že se ze Sevilly nežene.

Jinak škoda že ho tenkrát nekoupilo BVB, horší než Immobile by nebyl.

Reagovat
Phillipinho

BOMB: Valencia & Espanyol willing to abandon LaLiga if TV-rights are not distributed more fair within 3 weeks, says Espanyol president (PD).

All LaLiga clubs except Real Madrid agree on the new TV-rights proposal which has been in "final negotiations" for some months.

Hmm

Reagovat
Phillipinho

Collet, presidente del Espanyol: equipo de la Premier te ficha al mejor jugador porque le puede pagar el doble de ficha. Esto nos está pasando y pasará si no se arregla la situación".

Reagovat
smazaný uživatel

40 milionů €!? Marcelo.. nech si zajít chuť a hledej jinde. Kvalitní hroťák se ale přivést bude muset, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla by ho pustila stejne I

i pod deset

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, ja mu nejak za ty dva roky na chuť nepřišel...Spis mi vubec do naseho styli nezapadá

Reagovat
smazaný uživatel

pokud odejde a Bacca půjde do Marseille, tak začínáme zase od znova. hrajeme na jednoho útočníka (na Carlose) a Kévin by se svojí výškou a mrštností hodil víc na podhrot. je ale zvyklej hrát spíš hrot - ale Carlos má skvělou formu. nebýt těch zranění, možná by vyniknul víc.

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: Dennis Oliech do Dubaje!

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do Barcy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele